Havena 15.04.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam serdecznie Grupe!Gdzie mozna w naszym rejonie zamowic piasek?Na pewno to juz bylo, ale wyszukiwarka mi nic nie znajduje, przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 15.04.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Haniu i Rafaleja tez mam reku na stryszku ocieplonym 25cm wełny. Wyrzutnia i czerpnia są na elewacji, zdjęcia chyba są w dzienniku. Wygląda to bardzo dobrze.Jak ktoś ma podbitkę to również tam czasem się je umieszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 15.04.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ja tez maluje powoli powoli i jakosc do przodu ale do sufitów taletu nie mam za grosz jak za dnia wszytko jest super i gdy slonce i jego brak to wieczorem ciagle jakies smugi widze, chyba ze ja po prostu detalista jestem , w pracy zawsze wydawlao mi sie ze sa super pomalowane sciany a dzis smugi widze jak w słońcu nie widac smug to wieczorem masz chyba zwidy kine my też wydziwialiśmy że tu widać, tam widać.. ale potem przyszli znajomi i sie nadziwić nie mogli że tak ładnie, tak równo, że dwa kolory daje się bez zacieków na rogu połączyć... ja wiem że to idealne nie jest ale ekipa która u nich robiła, zrobiła to gorzej od nas, tak to z fachowcami czasem bywa.. Tak że nie załamuj się, jak dasz radę to działaj a jak nie to cóż będzie wydatek smiejus wielkie dzieki troche podniesiona na duchu jestem teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 15.04.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ja tez maluje powoli powoli i jakosc do przodu ale do sufitów taletu nie mam za grosz jak za dnia wszytko jest super i gdy slonce i jego brak to wieczorem ciagle jakies smugi widze, chyba ze ja po prostu detalista jestem , w pracy zawsze wydawlao mi sie ze sa super pomalowane sciany a dzis smugi widze jak w słońcu nie widac smug to wieczorem masz chyba zwidy kine my też wydziwialiśmy że tu widać, tam widać.. ale potem przyszli znajomi i sie nadziwić nie mogli że tak ładnie, tak równo, że dwa kolory daje się bez zacieków na rogu połączyć... ja wiem że to idealne nie jest ale ekipa która u nich robiła, zrobiła to gorzej od nas, tak to z fachowcami czasem bywa.. Tak że nie załamuj się, jak dasz radę to działaj a jak nie to cóż będzie wydatek smiejus wielkie dzieki troche podniesiona na duchu jestem teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 15.04.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam serdecznie Grupe! Gdzie mozna w naszym rejonie zamowic piasek? Na pewno to juz bylo, ale wyszukiwarka mi nic nie znajduje, przepraszam... Na pd Wrocka wszelkie kruszywa brałam od p. Markowskiego z Bielan 504270126. Można też w stoczni, ale tam kosmiczne ceny za transport w zeszłym roku dawali. Sanbet też ma swoją kopalnię piachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.04.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Bardzo dziękuję za wszelkie rady i porady dotyczące projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 15.04.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Potrzebuję zamówić ziemię / humus na płd. Wrocka, gm. Kobierzyce. Ktoś może coś poleci? Pozdrawiam WSZYSTKICH. W gminie Kobierzyce ponoć można zapisywać się w urzędzie na ziemie i przywożą za darmo. Mój znajomy zamawiał do Bielan . Płacił tylko za fadromę , która ją rozplantowała . Ja potrzebuję baaaardzo dużo ziemii do wyrównania mojego stoku! W gminie pani recepcjonistka nic nie słyszała o takiej akcji. pepe, wyśledziłeś coś? Za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 15.04.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam ja również dołączam się do grupy poszukującej ziemie z tymże ja w okolicach Wiszni Małej Potrzebuej również OGROOOOOOOOOMNEJ ilości ziemi do usypania wkoło domu,jeszcze dokładnie nie wiem ile ale bedzie gdzieś około kilkunastu wywrotek na początek,tak że jakby ktoś słyszał o ziemi w okolicy Wiszni małej to byłabym baaaaaaaaaaardzo wdzięczna Pozdrowionka dla wszystkich zmagających się z problemami budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bamil 15.04.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam, zabrakło mi stempli Potrzbuje okolo okolo 50 sztuk, dl 2,80-3m. Może ktos ma, chetnie odkupie. Najlepiej po polnocnej stronie Wroclawia. pozdrowienia dla grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 15.04.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam serdecznie Grupe! Gdzie mozna w naszym rejonie zamowic piasek? Na pewno to juz bylo, ale wyszukiwarka mi nic nie znajduje, przepraszam... Na pd Wrocka wszelkie kruszywa brałam od p. Markowskiego z Bielan 504270126. Można też w stoczni, ale tam kosmiczne ceny za transport w zeszłym roku dawali. Sanbet też ma swoją kopalnię piachu. Na początku też brałem p. Marka, a później już wyłącznie od p. Mariusza z Domasławia. tel: 601583216 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 15.04.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Kto we Wrocławiu lub okolicach produkuje sztukaterię na zewnątrz - bonie, listwy naookołookienne... Ktokolwiek wie proszę o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.04.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 witam czy ktoś z was ma POMPĘ CIEPŁA? możecie dać mi namiar na sprawdzoną firmę (porobiło się ich teraz co niemiara) ja u was się to sprawdza? polecacie? ano ja mam PC i bardzo sobie chwale Podlogowke i pompe instalowala nam firma Termospec z Rybnika - JEDYNA firma co do ktorej nie ammy jakichkolwiek zastrzezen - bylismy z nich tak zadwoleni, ze jak przyjechali na rozruch pompy to sie zapytalam, czy nie chcieliby u nas wykonczeniowki robic (niestey nie chcieli lecieli ankolejne instalacje ). jak masz jakies pytania - to pisz, moze byc na pw Marpa kogo moje sliczne oczy widza? Ja tez tu zagladam od wielkiego dzwonu i wlasnie zajrzlam i na ciebie natrafilam BK a o nas (teraz juz 3 czesciach Wojty'ego) zapomnialas ? no i ja sie dolaczam do poszukujacych ziemi - rejon kamienca. milam juz prawie wszystko nagrane, ale w ostaniej chwili klops (SCUR - twoje zrodelko zlikwidowali ). mam jakies namiary, ale nie wiem z jakoscia. No i te ceny - od 200 zl za 30ton do 700zl za 25 ton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 15.04.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ja też piszę się na ziemię na północy wrocławia: kilka wywrotek bylejakiej i kilka dobrej ogrodowej , do tej pory rozplantowałem jakieś 7-8 wywrotek 20 tonowych na 3 arach na wysokość 50cm mam jakiś namiar, ale mało słowny już kolejny raz się umawiam na ziemię i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 15.04.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ja musze nasypać około 1,00-1,50 metra na powierzchi ok. 9 arów(no może ciut mniej)tak że sporo u mnie tego pójdzie więc mimo że budowa jeszcze trwa to już powoli przydało by się niektóre rejony działki uzupełniać dobrą ziemią zwłaszcza że u mnie rodzimy grunt to czysta glina-w dodatku nie przepuszczalna i dlatego plissssssssssssssssssssssssssss jeśli ktoś ma namiary na ziemię to baaaaaaaaaaaaardzo prosze o podanie z góry dziękuje i pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 15.04.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Wiem, ze byla taka debata juz, ale musze w ciagu kilku godzin dac odpowiedz projektantowi, a nie moge znalezc. Chodzi mi o umiejscowienie centrali reku + wymiennika gwc. Mam mozliwosc w garazu lub na stryszku. Mial ktos juz takie dylematy? Ja będę miał reku w rogu garażu, bo: - będzie łatwy dostęp - np. do wymiany filtrów, - będzie bezpośrednio nad wlotem z GWC, - odpowiednie warunki termiczne, - na strychu będzie strop drewniany i mogłyby pojawić się wibracje i hałas od wentylatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 15.04.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Czy ktoś z Was kupował kształtki na parapety zewnętrzne ?Planuję parapety z takich elementów tylko wszędzie jest mały wybór - i na razie najtaniej rozsądnie wyglądające znalazłem w Castoramie. W Allegro są taniej, lecz 2 gatunek i nie mają okapników tylko zaokrąglenie na końcu górnej części. Dajcie znać gdzie jest większy wybór i można zobaczyć je na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.04.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Chodzi Ci o podokienniki ceramiczne? To może to: http://www.podokienniki-ceramix.pl z Szymanowa, moja sąsiadka z ulicy zresztą je produkuje . Sama je mam i jestem bardzo zadowolona. Maja kilka gatunków, w różnych cenach. Podjedź i pooglądaj. Mają różne kolory i długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.04.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Grupo ziemiowa północno-wrocławska.piach i ziemie bralam od Szostaka. (to brat tego Szostaka co ma hurtownie)tel. 601058126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 16.04.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Wiem, ze byla taka debata juz, ale musze w ciagu kilku godzin dac odpowiedz projektantowi, a nie moge znalezc. Chodzi mi o umiejscowienie centrali reku + wymiennika gwc. Mam mozliwosc w garazu lub na stryszku. Mial ktos juz takie dylematy? Ja będę miał reku w rogu garażu, bo: - będzie łatwy dostęp - np. do wymiany filtrów, - będzie bezpośrednio nad wlotem z GWC, - odpowiednie warunki termiczne, - na strychu będzie strop drewniany i mogłyby pojawić się wibracje i hałas od wentylatorów. Ja zaplanowałem pomieszczenie techniczne przy garażu i tam wpycham wsztystkie dziwne instrumenty; typu reku, zasobnik, odkurzacz, pralka itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HRABSKA 16.04.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam, A ja mam już tynki gipsowe, chociaż ich jeszcze nie widziałem . Jutro wchodzą hydraulicy... no i poszukuję dobrej ekipy od posadzek. Z góry dziękuję za polecenia. no to pochwal sie tymi tynkami może kogoś polecisz , i ja cenowo za metr?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts