scur 16.04.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 no i ja sie dolaczam do poszukujacych ziemi - rejon kamienca. milam juz prawie wszystko nagrane, ale w ostaniej chwili klops (SCUR - twoje zrodelko zlikwidowali ). Jak to zlikwidowali? A ja chciałam jeszcze ze 2 samochody przywieźć. Zniesmaczona jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 16.04.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Grupo ziemiowa północno-wrocławska. piach i ziemie bralam od Szostaka. (to brat tego Szostaka co ma hurtownie) tel. 601058126 a możesz cos więcej powiedzieć-chodzi o ceny jakie tam mają,co i jak z transportem?bo różnie to u ludzi wygląda,czasem transport trzeba we własnym zakresie szukac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.04.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Grupo ziemiowa północno-wrocławska. piach i ziemie bralam od Szostaka. (to brat tego Szostaka co ma hurtownie) tel. 601058126 a możesz cos więcej powiedzieć-chodzi o ceny jakie tam mają,co i jak z transportem?bo różnie to u ludzi wygląda,czasem transport trzeba we własnym zakresie szukac Pozdrawiam Lenistwo na tym swiecie! masz telefon, wystarczy wykrecic numer cen nie pamietam, transport maja swoj. mozna bez faktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 16.04.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 ja właśnie też od Pana Szostaka brałem, ale coś ostatnio zawalił z dostawą piasku (na szczęście nie był mi na już potrzebny i dowiózł za dwa dni), no i na ziemię czekam... chyba muszę my bardziej głowę suszyć z ziemią to jest różnie u niego, jak się zamawia "niwelacje terenu" to za samą ziemię z transportem nic, tylko praca koparki za godzinę( chyba 100zł), a jak sama ziemia z transportem to za byle jaką z odrobiną gruzu (no przesadzam, na całą wywrotkę zdarza się ze 3 cegłówki lub krawężnik 50zł za wywrotkę (ok 20t), a za lepszą to niewiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.04.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Sasiedzie , mi tylko raz nawalil, gdy zamiast piachu na posadzki przywiozl wlasnie ziemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 16.04.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Grupo ziemiowa północno-wrocławska. piach i ziemie bralam od Szostaka. (to brat tego Szostaka co ma hurtownie) tel. 601058126 a możesz cos więcej powiedzieć-chodzi o ceny jakie tam mają,co i jak z transportem?bo różnie to u ludzi wygląda,czasem transport trzeba we własnym zakresie szukac Pozdrawiam Lenistwo na tym swiecie! masz telefon, wystarczy wykrecic numer cen nie pamietam, transport maja swoj. mozna bez faktury to nie z LENISTWA pytałam o cene jedynie z chęci porównania cen gdzie i jakie są bo już słyszłam ceny 200-300 zeta za wywrotkę humusu+transport a czarnej ziemi nawet 1000 zeta za wywrotkę dlatego pytałam jak u Szostaka jest i tylko dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 16.04.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja na pewno piszę na pstryczki berkera. a ze tak spytam: Jak wyglada cenowo berker w stosunku do innych pstryczkow? bo nie wiem czy mnie stac na berkera. Jakie inne tansze pstryczki polecacie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 16.04.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 jest nieco droższy niż pstryczki tzw tańsze ale seria kwadrat jest najtańsza z berkerów. Można powiedzieć, ze jest to sordek stawki, za to jakość bdb Ostatnio wyszłam z założenia, ze w wykończeniówce w rzeczy, które trudno będzie wymienić tyou parapety, halogeny, pstryczki, armtura, kafelki inwestuję, żeby miec spokój, rzeczyłatwe typu meble, farba, panele podłogowe jestem skłonna odpuszczać, bo za kilka lat i tak będe wymieniać a może wtedy z kaską bedzie lepiej..... także ten berker to wprawdzie tez kompromis, bo mi sie podobał Legrand wood, ale już nie chce odpuszczac z jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 16.04.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 słuchajcie kto z Was planuje kuchenke gazową i dlaczego gaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.04.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Xeno, moja mama wlasnie w nowym domu zamontowala kuchenke gazowa (ja jestem zwolenniczka elektrycznej) ale mnie przegonuje tak: dziecko jak braknie prundu to jak ty obiad ugotujesz, nie mowie juz o wodzie na kawe. gaz mamy z sieci. i kupila taka z plyta ceramiczna boshowska bardzo ladna, ja mam przewidziane i na prad i na gaz bo ciagle niezecydowana jestem widzialam takie pol na pol ale troche dziwnie to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.04.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja mam gazową kuchenkę, bo i gaz z sieci. U nas często są zaniki prądu. Nie używałam nigdy elektrycznej. Mam za to piekarnik elektryczny i piecze rewelacja . Nasi sąsiedzi mają elektryczną i już się przyzwyczaili, ale w p. gospodarczym jest zapasowa gazówka na butlę . Z ich obserwacji: więcej płacą za prąd/mc, ciężko było się przestawić z gazu na elektryczną płytę, potrawy na gazie są jednak jakieś inne, chyba smaczniejsze , zdecydowanie łatwiejsze utrzymanie czystości (p. ceramiczna). Kolezanka twierdzi, że jakby teraz jeszcze raz robiła to miałaby gaz. Chciała jedynie uniknąć rur w domu. Ja ten problem obeszłam na dworze i nie mam żadnych szpecących rur w domu - mam trójnik na głównej rurze i bezpośrednie podłączenie z zewnątrz do kuchenki oraz do kotłowni z piecem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 16.04.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 w mojej gminie same zmiany dlatego chciałabym Was się zapytać - ile kosztuje niedrogie szambo ok.10m3???? (z montażem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 16.04.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja mam gazową kuchenkę, bo i gaz z sieci. U nas często są zaniki prądu. Nie używałam nigdy elektrycznej. Mam za to piekarnik elektryczny i piecze rewelacja . Nasi sąsiedzi mają elektryczną i już się przyzwyczaili, ale w p. gospodarczym jest zapasowa gazówka na butlę . Z ich obserwacji: więcej płacą za prąd/mc, ciężko było się przestawić z gazu na elektryczną płytę, potrawy na gazie są jednak jakieś inne, chyba smaczniejsze , zdecydowanie łatwiejsze utrzymanie czystości (p. ceramiczna). Kolezanka twierdzi, że jakby teraz jeszcze raz robiła to miałaby gaz. Chciała jedynie uniknąć rur w domu. Ja ten problem obeszłam na dworze i nie mam żadnych szpecących rur w domu - mam trójnik na głównej rurze i bezpośrednie podłączenie z zewnątrz do kuchenki oraz do kotłowni z piecem. witajcie u nas też gaz z sieci ale płytę zrobiłam ceramiczną i nie żałuję. Używam już od 3 miesięcy i nie zamieniłabym na gazową. Kupiłam pożądne garnki i potrawy naprawdę są smaczniejsze. Gotowane na małej mocy płyty i pod przykryciem. Nie ma tłustego osadu na szafkach w kuchni i na okapie tak jak przy gazie. Jeszcze nie zdażyło się, że była długa przerwa w dostawie prądu ale gdy tak się zdarzy to będzie to dobry powód żeby zorganizować wyjście do restauracji Pierwszy raz w życiu mam płytę ceramiczną i kwestia przestawienia się na gotowanie "na nowo" była bezproblemowa. pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 16.04.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Xeno, moja mama wlasnie w nowym domu zamontowala kuchenke gazowa (ja jestem zwolenniczka elektrycznej) ale mnie przegonuje tak: dziecko jak braknie prundu to jak ty obiad ugotujesz, nie mowie juz o wodzie na kawe. gaz mamy z sieci. i kupila taka z plyta ceramiczna boshowska bardzo ladna, ja mam przewidziane i na prad i na gaz bo ciagle niezecydowana jestem widzialam takie pol na pol ale troche dziwnie to wyglada. Ja planuję gazową lub gazowo elektryczną - jeśli takie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bamil 16.04.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 ja uzywalem przez 2 lata elektrycznej (3 fazy) i przez ostatnie 4 gazowej. W nowym domu planuje gazowa. bo latwiej utrzymac w czystoscibo latwiej ustawic temperature do gotowwania (jesli sie chce gotowac pod przykryciem)bo jak ustawisz wlasciwa tem. to nie kipi, nie pryska itpbo nie ma tlustego osadu na okapiebo nie chce miec rur w kuchni Co do kosztow to sie wypowiem, bo teraz mam piec i kuchenke wiec zuzycie trudno rozdzielic. Jak mialismy elektryczna to nieodczuwalismy jakis wiekszych kosztow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bamil 16.04.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Grupo ziemiowa północno-wrocławska. piach i ziemie bralam od Szostaka. (to brat tego Szostaka co ma hurtownie) tel. 601058126 a możesz cos więcej powiedzieć-chodzi o ceny jakie tam mają,co i jak z transportem?bo różnie to u ludzi wygląda,czasem transport trzeba we własnym zakresie szukac Pozdrawiam Lenistwo na tym swiecie! masz telefon, wystarczy wykrecic numer cen nie pamietam, transport maja swoj. mozna bez faktury to nie z LENISTWA pytałam o cene jedynie z chęci porównania cen gdzie i jakie są bo już słyszłam ceny 200-300 zeta za wywrotkę humusu+transport a czarnej ziemi nawet 1000 zeta za wywrotkę dlatego pytałam jak u Szostaka jest i tylko dlatego ja bralem piach do zasypania fundamentow po 220 za okolo 14 ton (1 kamaz) i do murowania bloczkow po 270 - jesienia. Gosc wozi kamazem na polnocnej stronie WRO. Tel 504 833144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blick 16.04.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam! Szukam fachowca od łazienki... kafle, kilka rur, jakaś ścianka. Macie jakieś sprawdzone namiary? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voco 16.04.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Nadal rozglądam się za hydraulikiem. Jeżeli macie godnego polecenia proszę o kontakt na priv. Pani Koala - dziękuję za kontakt. Chętnie też skorzystam z namiarów na tynkarzy (od tynków wewnętrznych) - potrzebuję gdzieś na czerwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusieńka 16.04.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Jaka jest obecnie cena piasku na zasypkę w obrębie ław fundamentowych?Proszę o wiadomość i namiar gdzie można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 16.04.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 ja uzywalem przez 2 lata elektrycznej (3 fazy) i przez ostatnie 4 gazowej. W nowym domu planuje gazowa. bo latwiej utrzymac w czystosci bo latwiej ustawic temperature do gotowwania (jesli sie chce gotowac pod przykryciem) bo jak ustawisz wlasciwa tem. to nie kipi, nie pryska itp bo nie ma tlustego osadu na okapie bo nie chce miec rur w kuchni Co do kosztow to sie wypowiem, bo teraz mam piec i kuchenke wiec zuzycie trudno rozdzielic. Jak mialismy elektryczna to nieodczuwalismy jakis wiekszych kosztow. czekaj to jaką wkońcu planujesz bomi wychodzi , ze elektryczną ALE - w gazie tez możesz ustawić właściwą temp. - rury mozna zrobic na zewnątrz i wejśc przes ściane do kuchni bezpośrednio z osadami nie dyskutuję z czystościa też przy okazji nie polecam MBS NA TARNOGAJU obiecują rabat a potem się z tego wycofują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts