Pani Koala 16.04.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja właśnie zakupiłam gazowo-elektryczną. Piekarnik elektryczny jest the best. Nienawidzę gotować na płycie lata męczyłam się z tym cholerstwem w wynajmowanym mieszkaniu. Nie da się na nich usmażyć blinów ani naleśników (podstawa pożywienia mojej córki), ciągle trzeba to wycierać, żeby jakoś wyglądało... Temat ozdobniejszych szafek gazowych był już przerabiany, ale wnioski jakoś mi umknęły... Gdzie nabędę coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 16.04.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja właśnie zakupiłam gazowo-elektryczną. Piekarnik elektryczny jest the best. Nienawidzę gotować na płycie lata męczyłam się z tym cholerstwem w wynajmowanym mieszkaniu. Nie da się na nich usmażyć blinów ani naleśników (podstawa pożywienia mojej córki), ciągle trzeba to wycierać, żeby jakoś wyglądało... Temat ozdobniejszych szafek gazowych był już przerabiany, ale wnioski jakoś mi umknęły... Gdzie nabędę coś takiego? Czekam na zdjęcie ...kuchenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 16.04.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Co do gazowni... Dzisiaj mieli mi zacząć ciągnąć mój kawałek rury. Mam do pociągnięcia niecałe 10m (gaz w drodze). Załatwiam formalności od maja 2005. Po zagubieniu dokumentacji przez gazownię sama wykonalam projekt na podstawie warunków wydanych przez gazownię. Kosztowało to prawie 2000. A dziś pani w gazowni powiedziała, że chyba błędne warunki mi wydali i trzeba by to na nowo opracować Mało zawału nie dostałam Po burzliwej wymianie zdań stanęło na moim... PRECZ Z MONOPOLISTAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 16.04.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja właśnie zakupiłam gazowo-elektryczną. Piekarnik elektryczny jest the best. Nienawidzę gotować na płycie lata męczyłam się z tym cholerstwem w wynajmowanym mieszkaniu. Nie da się na nich usmażyć blinów ani naleśników (podstawa pożywienia mojej córki), ciągle trzeba to wycierać, żeby jakoś wyglądało... Temat ozdobniejszych szafek gazowych był już przerabiany, ale wnioski jakoś mi umknęły... Gdzie nabędę coś takiego? Czekam na zdjęcie ...kuchenki Jak tylko się uporam z gazownią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 16.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Xseno, ja też będe miała gazowo-elektryczną, czyli złoty środek. Jeśli masz gaz z sieci to płyta elektryczna Ci się nie opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 16.04.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ktoś ma jakieś doświadczenia z reklamowaniem jakości wykonanych usług udowlanych (tynki wewnętrzne, chcę wezwać pana na poprawki)? Stoję na z góry straconej pozycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 16.04.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ktoś ma jakieś doświadczenia z reklamowaniem jakości wykonanych usług udowlanych (tynki wewnętrzne, chcę wezwać pana na poprawki)? Stoję na z góry straconej pozycji? A opisz wady dla gawiedzi byśmy wiedzili na co zwracać uwagę. A co do reklamowania - to ja reklamuję dach - nie płacąc 50% kwoty. Mają wpaść kiedyś i poprawić co zbabrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 16.04.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A ja ze swej strony poskarżę sie na BUDUS. Dzisiaj chciałem zamówić drzwi POLSKONE. Na początku Pan powiedział, że od 1.04 podwyżka nastąpiła o 7%. Poźniej mówił, że podwyzka nastąpiła od wczoraj No to ja za telefon i dzwonie do producenta. I co? Okazało się, że podwyzka owszem jest, ale dopiero od 21.04!!!! Jutro czekam na interwencję producenta w Budusie, bo im się poprzewracało w głowach. Co z tego, że Pan wie o haśle, jak traktowany klient jest jak jakiś półgłówek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 16.04.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Chodzi Ci o podokienniki ceramiczne? To może to: http://www.podokienniki-ceramix.pl z Szymanowa, moja sąsiadka z ulicy zresztą je produkuje . Sama je mam i jestem bardzo zadowolona. Maja kilka gatunków, w różnych cenach. Podjedź i pooglądaj. Mają różne kolory i długości. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 16.04.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ktoś ma jakieś doświadczenia z reklamowaniem jakości wykonanych usług udowlanych (tynki wewnętrzne, chcę wezwać pana na poprawki)? Stoję na z góry straconej pozycji? Tracz mówił, że w ramach reklamacji gwarancyjnej zawsze podjedzie i naprawi... a życie pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.04.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Xeno, moja mama wlasnie w nowym domu zamontowala kuchenke gazowa (ja jestem zwolenniczka elektrycznej) ale mnie przegonuje tak: dziecko jak braknie prundu to jak ty obiad ugotujesz, nie mowie juz o wodzie na kawe. gaz mamy z sieci. i kupila taka z plyta ceramiczna boshowska bardzo ladna, ja mam przewidziane i na prad i na gaz bo ciagle niezecydowana jestem widzialam takie pol na pol ale troche dziwnie to wyglada. Ja planuję gazową lub gazowo elektryczną - jeśli takie są. Kupcie taką z 5 palnikami, z palnikiem WOK w środku. Nie ma sensu palnik do woka jeśli jest 1 z czterech - trudno poukładać pozostałe gary. A kuchnia indukcyjna? Gazowa jest OK, zawsze miałam gazową, ale teraz coraz popularniejsze są indukcyjne. Gazowa jednak bardzo brudzi ściany. Są takie tluste opary, trudno to domyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.04.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 tak w temacie kuchenek gazowo-elektrycznych to wynalazlam takie cudo gorenjehttp://www.gorenje.com/catalogue/imagelib/appl/magnify/appliances/objective/gcs62c-s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 17.04.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ostatni dzwonek na berkery, jutro jade rano zamawiać prosze o info n prv kto i mniej wiecej ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.04.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Hej, nawet to nieźle wygląda, ale ja bym wybrała elektryczną, nie ma porównania jeśli chodzi o szybkość gotowania i czystość. W połączeniu z elektrycznym piekarnikiem szczyt osiągnięć technicznych. Ps. gdybyś jednak chciała gaz/elek. to gorenje raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 17.04.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ktoś ma jakieś doświadczenia z reklamowaniem jakości wykonanych usług udowlanych (tynki wewnętrzne, chcę wezwać pana na poprawki)? Stoję na z góry straconej pozycji? A opisz wady dla gawiedzi byśmy wiedzili na co zwracać uwagę. A co do reklamowania - to ja reklamuję dach - nie płacąc 50% kwoty. Mają wpaść kiedyś i poprawić co zbabrali. Opisane bodajrze na poprzedniej stronie. W górnej łazience różnica między dołem a górą 3 cm , brak kątów prostych- masakra przy kładzeniu kafli. kafelkarz zaleca wyłożenie ścian k-g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 17.04.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Hydraulik do wzięcia może nie od zaraz, ale niebawem będzie wolny jeśli Jola go nie porwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 17.04.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Pani Koala a kto Ci te tynki robił? Nie może po sobie poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.04.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Kochana Grupo! gdzie we Wrocławiu mozna obejrzec kafelki Tau ceramika.choruje na corteny, ale nie wiem gdzie je mozna obejrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 17.04.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Aniu, one są bardzo podobne do moich antaresów z Imoli. Widziałaś je w kuchni - beż, mam też na strychu płytkę ciemny brąz metaliczny.W Cermagu próbowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.04.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Izuniu, corteny maja wiecej takich maziajów (przynajmniej tak wynika ze zdjec)a w cermagu (na www) nie ma w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts