Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

w mojej gminie same zmiany dlatego chciałabym Was się zapytać - ile kosztuje niedrogie szambo ok.10m3???? (z montażem)

Szukaj pod Radomiem. Transport samodzielny trochę kosztuje, ale jak znajdziesz w okolicy (może być naookoło Wrocławia) innego chętnego, to już taniej będzie. Moje mnie kosztowało z 3000.

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Ostatnio wyszłam z założenia, ze w wykończeniówce w rzeczy, które trudno będzie wymienić tyou parapety, halogeny, pstryczki, armtura, kafelki inwestuję, żeby miec spokój, rzeczyłatwe typu meble, farba, panele podłogowe jestem skłonna odpuszczać, bo za kilka lat i tak będe wymieniać a może wtedy z kaską bedzie lepiej.....

A mnie się zawsze wydawało, że łatwiej jest wymienić jeden pstryczek aniżeli panele. Ale może w błędzie jestem ....

no i ja sie dolaczam do poszukujacych ziemi - rejon kamienca. milam juz prawie wszystko nagrane, ale w ostaniej chwili klops :cry: (SCUR - twoje zrodelko zlikwidowali :cry: :cry: ). mam jakies namiary, ale nie wiem z jakoscia. No i te ceny - od 200 zl za 30ton do 700zl za 25 ton :o

Jak już znajdziesz dobre nowe źródełko w okolicy pochwal się. Ja za jakiś czas zakopuję wykopy dookoła domu i trzeba będzie się wziąć za jakieś wykończenie...

w mojej gminie same zmiany dlatego chciałabym Was się zapytać - ile kosztuje niedrogie szambo ok.10m3???? (z montażem)

Szukaj pod Radomiem. Transport samodzielny trochę kosztuje, ale jak znajdziesz w okolicy (może być naookoło Wrocławia) innego chętnego, to już taniej będzie. Moje mnie kosztowało z 3000.

2100 z Poręby plus transport, 750 jeśli dzielisz z kimś na pół.

Mam szambo nieużywane, zakopane na amen niestety nie do wydostania :)

2100 z Poręby plus transport, 750 jeśli dzielisz z kimś na pół.

Mam szambo nieużywane, zakopane na amen niestety nie do wydostania :)

Ja ciągle moi drodzy nie mam szamba - bo twierdzę, że 5tys to sporo za dużo!!!! Ja szukam plastikowego raczej, bo beton nie ma siły - przecieka a u mnie wody sporo.

Xena

Planuję zakup takiego szamba:

http://www.probud.pl/szambo10.htm#wyrob

transport wychodzi około 600 zł. Ze względu na to, że wysyłają transporty łączone

dla kilku osób z okolicy trzeba czasem trochę czekać. Gdybyś była zainteresowana to daj znać, dla 2 klientów mogą już wysłać.

MD

Informuję, że po interwencji w POL-SKONE, BUDUS naliczył drzwi wg. obowiązującego cennika i zgodnie z grupową zniżką.

Jutro ostatni dzień na zakup drzwi POL-SKONE wg starych cen, później 7% podwyżka!!!

Aha, jak było z upustem u monterów? Mi na 11 drzwiach chce opuścić jedyne 10zł od sztuki, a cena za docięcie drzwi bez zmian tj . 60zł

Czy ktoś kupował drzw zewnętrzne ART-TOM???

Izuniu, corteny maja wiecej takich maziajów (przynajmniej tak wynika ze zdjec)

a w cermagu (na www) nie ma w ofercie.

Ania

Tau na pewno widziałam w tym salonie łazienkowym na Popowicach.

pozdrawiam

Jeśli mówicie o Aqua Salonie na Popowickiej to przestrzegam przed kupowaniem u nich czegokolwiek. Niestety byłem ich kientem :-((

Aniu - polecam kupić na sztuki np. po dwie z rodzaju, ułożyć w domu i oglądać o róznych porach dnia i różnej pogodzie.

Ja chciałam brązowego antaresa na podłogi ale jak go ułożyłam i zaświeciło słoneczko, to okazało się że najmniejszy paproch jest widoczny na tych wydawałoby się super metalicznych maziajach :-? . Zrezygnowałam.

Czy ktoś z Was kupował drzwi w internecie? Zna ktoś może tą firmę http://www.drzwi.mm-network.pl/ ? Mają ponoć też sklep w Wałbrzychu. Zraża mnie to, że zapłatę chcą z góry przy zamówieniu. Nic nie wiem o tej firmie. Może wpłacę pieniądze a drzwi nigdy nie zobaczę, albo przyślą mi jakiś chłam za pół roku. Czy ktoś u nich coś kupował lub przynajmniej coś o nich słyszał?

grupo pstryczkowa, niestety nie dotarłam tam dzisiaj, jade w poniedziałek, także do poniedziałku czekam na info o pstryczkach komu i ile mniej więcej.

Trociu - może i tak, jeden pstryczek łatwo ale komu by sie chciało a panele za jakiś czas i tak będzie trzeba....... pokrętne kobiece myślenie. :wink:

poza tym pamiętam wymiane pstryczków jak się okazało,z ę trzeba dogipsowac, pomalować, oczywiście potem się okazało, że i tak widać gdzi ebyło gipsowane, potem malowano cały pokój ..... czyli jednak nei fo końca tk prosto :lol:

Informuję, że po interwencji w POL-SKONE, BUDUS naliczył drzwi wg. obowiązującego cennika i zgodnie z grupową zniżką.

Jutro ostatni dzień na zakup drzwi POL-SKONE wg starych cen, później 7% podwyżka!!!

Aha, jak było z upustem u monterów? Mi na 11 drzwiach chce opuścić jedyne 10zł od sztuki, a cena za docięcie drzwi bez zmian tj . 60zł

ja kupowalam ich drzwi , ale jeszcze przed tynkami je wstawialismy jesienia,

ledwo je przezyly , myslalam ze to po prostu bedzie ich koniec, napecznialy i w ogole, tak samo jak okna drewniane, to bylo cos starsznego

ale teraz wrocily do swojej dawnej formy i wszystko ok, oprocz zawiasow to nie ma zadnych sladow ze przezyly taki hardcore,

ja kupowalam ich drzwi , ale jeszcze przed tynkami je wstawialismy jesienia,

ledwo je przezyly , myslalam ze to po prostu bedzie ich koniec, napecznialy i w ogole, tak samo jak okna drewniane, to bylo cos starsznego

ale teraz wrocily do swojej dawnej formy i wszystko ok, oprocz zawiasow to nie ma zadnych sladow ze przezyly taki hardcore,

hehe - ostry poligon im zafundowałaś - jak dobrze wyschną latem to dopiero się dowiesz, co z nich dalej będzie