Trociu 17.04.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 w mojej gminie same zmiany dlatego chciałabym Was się zapytać - ile kosztuje niedrogie szambo ok.10m3???? (z montażem) Szukaj pod Radomiem. Transport samodzielny trochę kosztuje, ale jak znajdziesz w okolicy (może być naookoło Wrocławia) innego chętnego, to już taniej będzie. Moje mnie kosztowało z 3000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 17.04.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ostatnio wyszłam z założenia, ze w wykończeniówce w rzeczy, które trudno będzie wymienić tyou parapety, halogeny, pstryczki, armtura, kafelki inwestuję, żeby miec spokój, rzeczyłatwe typu meble, farba, panele podłogowe jestem skłonna odpuszczać, bo za kilka lat i tak będe wymieniać a może wtedy z kaską bedzie lepiej..... A mnie się zawsze wydawało, że łatwiej jest wymienić jeden pstryczek aniżeli panele. Ale może w błędzie jestem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 17.04.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 no i ja sie dolaczam do poszukujacych ziemi - rejon kamienca. milam juz prawie wszystko nagrane, ale w ostaniej chwili klops (SCUR - twoje zrodelko zlikwidowali ). mam jakies namiary, ale nie wiem z jakoscia. No i te ceny - od 200 zl za 30ton do 700zl za 25 ton Jak już znajdziesz dobre nowe źródełko w okolicy pochwal się. Ja za jakiś czas zakopuję wykopy dookoła domu i trzeba będzie się wziąć za jakieś wykończenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.04.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 w mojej gminie same zmiany dlatego chciałabym Was się zapytać - ile kosztuje niedrogie szambo ok.10m3???? (z montażem) Szukaj pod Radomiem. Transport samodzielny trochę kosztuje, ale jak znajdziesz w okolicy (może być naookoło Wrocławia) innego chętnego, to już taniej będzie. Moje mnie kosztowało z 3000. 2100 z Poręby plus transport, 750 jeśli dzielisz z kimś na pół. Mam szambo nieużywane, zakopane na amen niestety nie do wydostania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 17.04.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 w mojej gminie same zmiany dlatego chciałabym Was się zapytać - ile kosztuje niedrogie szambo ok.10m3???? (z montażem) Szukaj pod Radomiem. Transport samodzielny trochę kosztuje, ale jak znajdziesz w okolicy (może być naookoło Wrocławia) innego chętnego, to już taniej będzie. Moje mnie kosztowało z 3000. 2100 z Poręby plus transport, 750 jeśli dzielisz z kimś na pół. Mam szambo nieużywane, zakopane na amen niestety nie do wydostania Ja ciągle moi drodzy nie mam szamba - bo twierdzę, że 5tys to sporo za dużo!!!! Ja szukam plastikowego raczej, bo beton nie ma siły - przecieka a u mnie wody sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 17.04.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 czy komuś nie zostało kilka palet jakiegoś BK 24 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maredobr 17.04.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 w mojej gminie same zmiany dlatego chciałabym Was się zapytać - ile kosztuje niedrogie szambo ok.10m3???? (z montażem) Xena Planuję zakup takiego szamba: http://www.probud.pl/szambo10.htm#wyrob transport wychodzi około 600 zł. Ze względu na to, że wysyłają transporty łączone dla kilku osób z okolicy trzeba czasem trochę czekać. Gdybyś była zainteresowana to daj znać, dla 2 klientów mogą już wysłać. MD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 17.04.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Izuniu, corteny maja wiecej takich maziajów (przynajmniej tak wynika ze zdjec) a w cermagu (na www) nie ma w ofercie. Ania Tau na pewno widziałam w tym salonie łazienkowym na Popowicach. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 17.04.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Informuję, że po interwencji w POL-SKONE, BUDUS naliczył drzwi wg. obowiązującego cennika i zgodnie z grupową zniżką. Jutro ostatni dzień na zakup drzwi POL-SKONE wg starych cen, później 7% podwyżka!!! Aha, jak było z upustem u monterów? Mi na 11 drzwiach chce opuścić jedyne 10zł od sztuki, a cena za docięcie drzwi bez zmian tj . 60zł Czy ktoś kupował drzw zewnętrzne ART-TOM??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.04.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Izuniu, corteny maja wiecej takich maziajów (przynajmniej tak wynika ze zdjec) a w cermagu (na www) nie ma w ofercie. Ania Tau na pewno widziałam w tym salonie łazienkowym na Popowicach. pozdrawiam Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 17.04.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Izuniu, corteny maja wiecej takich maziajów (przynajmniej tak wynika ze zdjec) a w cermagu (na www) nie ma w ofercie. Ania Tau na pewno widziałam w tym salonie łazienkowym na Popowicach. pozdrawiam Jeśli mówicie o Aqua Salonie na Popowickiej to przestrzegam przed kupowaniem u nich czegokolwiek. Niestety byłem ich kientem ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 17.04.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Chcę wyłożyć taras kostką brukową Czy ktoś układając kostkę betonową lub granitową dochodził bezpośrednio do lewacji /tynku/? Czy robiliście jakąś izolację między kostką a tynkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 17.04.2008 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Aha, jak było z upustem u monterów? Mi na 11 drzwiach chce opuścić jedyne 10zł od sztuki, a cena za docięcie drzwi bez zmian tj . 60zł W Brzezbud uzgodniłem rabat dla grupy na montaż -20% - domagaj się takiego i daj znać co powiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.04.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Marzka, Jolu dziekuje Wam. musze podjechac i ogladnac. Kedob, nie bede tam kupowala, tylko macala i patrzala -dzieki. kupie na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 18.04.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Aniu - polecam kupić na sztuki np. po dwie z rodzaju, ułożyć w domu i oglądać o róznych porach dnia i różnej pogodzie. Ja chciałam brązowego antaresa na podłogi ale jak go ułożyłam i zaświeciło słoneczko, to okazało się że najmniejszy paproch jest widoczny na tych wydawałoby się super metalicznych maziajach . Zrezygnowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.04.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Dabell- ze ja na to nie wpadlam tak zrobie! ale ja raczej o tych jasnych na podloge mysle. te metaliczne beda tylko przy kibelku w dolnej lazience i 2 sztuki na podlodze. a caly dol (holl, wiatrolap i kuchnia) chcialabym te jasne corteny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 18.04.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Czy ktoś z Was kupował drzwi w internecie? Zna ktoś może tą firmę http://www.drzwi.mm-network.pl/ ? Mają ponoć też sklep w Wałbrzychu. Zraża mnie to, że zapłatę chcą z góry przy zamówieniu. Nic nie wiem o tej firmie. Może wpłacę pieniądze a drzwi nigdy nie zobaczę, albo przyślą mi jakiś chłam za pół roku. Czy ktoś u nich coś kupował lub przynajmniej coś o nich słyszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 18.04.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 grupo pstryczkowa, niestety nie dotarłam tam dzisiaj, jade w poniedziałek, także do poniedziałku czekam na info o pstryczkach komu i ile mniej więcej. Trociu - może i tak, jeden pstryczek łatwo ale komu by sie chciało a panele za jakiś czas i tak będzie trzeba....... pokrętne kobiece myślenie. poza tym pamiętam wymiane pstryczków jak się okazało,z ę trzeba dogipsowac, pomalować, oczywiście potem się okazało, że i tak widać gdzi ebyło gipsowane, potem malowano cały pokój ..... czyli jednak nei fo końca tk prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 18.04.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Informuję, że po interwencji w POL-SKONE, BUDUS naliczył drzwi wg. obowiązującego cennika i zgodnie z grupową zniżką. Jutro ostatni dzień na zakup drzwi POL-SKONE wg starych cen, później 7% podwyżka!!! Aha, jak było z upustem u monterów? Mi na 11 drzwiach chce opuścić jedyne 10zł od sztuki, a cena za docięcie drzwi bez zmian tj . 60zł Czy ktoś kupował drzw zewnętrzne ART-TOM??? ja kupowalam ich drzwi , ale jeszcze przed tynkami je wstawialismy jesienia, ledwo je przezyly , myslalam ze to po prostu bedzie ich koniec, napecznialy i w ogole, tak samo jak okna drewniane, to bylo cos starsznego ale teraz wrocily do swojej dawnej formy i wszystko ok, oprocz zawiasow to nie ma zadnych sladow ze przezyly taki hardcore, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.04.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Informuję, że po interwencji w POL-SKONE, BUDUS naliczył drzwi wg. obowiązującego cennika i zgodnie z grupową zniżką. Jutro ostatni dzień na zakup drzwi POL-SKONE wg starych cen, później 7% podwyżka!!! Aha, jak było z upustem u monterów? Mi na 11 drzwiach chce opuścić jedyne 10zł od sztuki, a cena za docięcie drzwi bez zmian tj . 60zł Czy ktoś kupował drzw zewnętrzne ART-TOM??? ja kupowalam ich drzwi , ale jeszcze przed tynkami je wstawialismy jesienia, ledwo je przezyly , myslalam ze to po prostu bedzie ich koniec, napecznialy i w ogole, tak samo jak okna drewniane, to bylo cos starsznego ale teraz wrocily do swojej dawnej formy i wszystko ok, oprocz zawiasow to nie ma zadnych sladow ze przezyly taki hardcore, hehe - ostry poligon im zafundowałaś - jak dobrze wyschną latem to dopiero się dowiesz, co z nich dalej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts