lakusz 20.04.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Witam czy komuś zostały niepotrzebne palety, potrzebuję dużo mogą być do pożyczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 20.04.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 pod hasłem piach mam w komórce 509028733 601705494 601772658 niestety nie pamiętam konkretów co i za ile ale skoro nie wykasowałam to jest szansa, że współpraca była ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 20.04.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 pod hasłem piach mam w komórce 509028733 601705494 601772658 niestety nie pamiętam konkretów co i za ile ale skoro nie wykasowałam to jest szansa, że współpraca była ok dziekuje pieknie jutro dzwonie i dowiem sie co i jak milego wieczoru pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 20.04.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Witam czy komuś zostały niepotrzebne palety, potrzebuję dużo mogą być do pożyczenia? ja tam mam około 20,jakby co to budowa w Mrozowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 21.04.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Wlasnie schna nam tynki i wylewki, czy to prawda ze nie piwinno sie uruchamic ogrzewania aby przysipieszyc wysychanie? przy tynkach można delikatnie grzać i wietrzyć, wietrzyć,wietrzyć. Przy wylewkach.... nie zaleca się suszyć wogóle, żeby beton mógł związać. Jak chcecie suszyć i wietrzyć to wypadałoby wylewki przykryć folią, inaczej mogą być kruche że sie je palcem wydłubie i nie włączajcie podłogówki jesli macie ... za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 21.04.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 lakusz napisał: Witam czy komuś zostały niepotrzebne palety, potrzebuję dużo mogą być do pożyczenia? U jest ze 40 palet?Czesc euro czesc zwyklych. Szczegoly na prw TROCIU Nie za późno troszeczkę na tą instalację? Przecież już masz tynki to jak pójdą przewody? Mój był instalowany przez podwykonawcę współpracującego z agencją ochrony. Z tego co wiem, to też coś robi "na swoim". Ewentualnie mogę podesłać telefon do niego - pracuje w okolicach JelczaLaskowic Pewnie za pozno, ale lepiej pozno niz wcale, mimo czytania forum itp umnkelo naszej uwagdze to ze alarm jest niezbedny. Teraz bede dzwonic, ile moze kosztowac taka najprostsza instalacja alarmowa? smiejus przy tynkach można delikatnie grzać i wietrzyć, wietrzyć,wietrzyć. Przy wylewkach.... nie zaleca się suszyć wogóle, żeby beton mógł związać. Jak chcecie suszyć i wietrzyć to wypadałoby wylewki przykryć folią, inaczej mogą być kruche że sie je palcem wydłubie i nie włączajcie podłogówki jesli macie ... za miesiąc Tak mamy podlogowke, i wlasnie dlatego tez nie grzejemy. w sumie pogoda do de....wietrzymy i wietrzymy PS. Gdzie kupujecie mebelki do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 21.04.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 [quote name="parktePewnie za pozno, ale lepiej pozno niz wcale, mimo czytania forum itp umnkelo naszej uwagdze to ze alarm jest niezbedny.Teraz bede dzwonic, ile moze kosztowac taka najprostsza instalacja alarmowa?Ja za swoją zapłaciłem około 3tyś. W tym czujki ruchu, kontraktony, stłuczeniówki, 2 klawiatury. Wszystko zamontowane i podłączone przez montera firmowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 21.04.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 ="parktePewnie za pozno, ale lepiej pozno niz wcale, mimo czytania forum itp umnkelo naszej uwagdze to ze alarm jest niezbedny. Teraz bede dzwonic, ile moze kosztowac taka najprostsza instalacja alarmowa? Ja za swoją zapłaciłem około 3tyś. W tym czujki ruchu, kontraktony, stłuczeniówki, 2 klawiatury. Wszystko zamontowane i podłączone przez montera firmowego. O to jeszcze nie tak zle Czy mogłabyś ma prw podac namiary?Zadowolony jestes ze swojego alarmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 21.04.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Orientujecie sie moze czy ktos oprocz TP dostarcza internet do wsi Brzezia Łąka? moze jakas radiowka? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 21.04.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 jeśli chodzi o radiówkę to zajżyj na link poniżej http://www.interline.pl/htdocs/index.php?lang=polish wiem że się zajmują takimi rzeczami tylko nie wiem czy obsłudują akurat ten rejon ale jak to mówią ,,koniec języka za przewodnika`` zapytać zawsze można pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 21.04.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witaj moja kochana grupo muratora!! Wszystkich przepraszam za braki w odpowiedziach, luki w kontaktach i milczenie. Nie miałam internetu innego niż tylko przez komórkę (więc z przyjemności musiałam zrezygnować) DO DZISIAJ !!!)) Od dzisiaj hula u nas pieknie neostrada 2 Mb, więc powoli zaczynam nadrabiac zaległości:))) P.S. Ale się grupa rozrasta, ludzie lecą z budową. Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 21.04.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 ja tylko informacyjnie - do Oninena jade dopiero w środe, nie wyrobiłam sie wczesniej niestety, także do jutras jeszcze można sie dokładać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wesoly_r 22.04.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Szukam kogoś z okolic Wrocławia, Trzebnicy, Oleśnicy, kto ma zainstalowany rekuperator i GWC. Chętnie bym coś takiego obejrzał przed decyzja budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 22.04.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witaj moja kochana grupo muratora!! Od dzisiaj hula u nas pieknie neostrada 2 Mb, więc powoli zaczynam nadrabiac zaległości:))) Wszyscy czekaliśmy na ten come back !!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 22.04.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Kuleczko cieszę się, że wróciłaś . Ale Hanka już duża . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.04.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Dzień dobry Wszystkim Witaj Kuleczko z powrotem Kawka na dzień dobry ktos reflektuje http://www.twojecentrum.pl/artykuly/prima_wakacje_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 22.04.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Dzień dobry Wszystkim Kawka na dzień dobry ktos reflektuje http://www.twojecentrum.pl/artykuly/prima_wakacje_3.jpg Bardzo chętnie. Dzięki Grzesiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_i_seba 22.04.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 a my mamy już strop i wodę, więc możemy sobie strop polewać poza tym mamy zamówioną więźbę; podjęcliśmy decyzje co do dachówki - bedzie Bogen z Lech-budu; poza tym przekonałam męża do plastikowych okien - chyba będzie Schuco lub ewentualnie Veka - porównam jeszcze kolory;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_i_seba 22.04.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Dzień dobry Wszystkim Witaj Kuleczko z powrotem Kawka na dzień dobry ktos reflektuje http://www.twojecentrum.pl/artykuly/prima_wakacje_3.jpg oj, ja też takiej kawki bym się napiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 22.04.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 No to witam w klubie BOGENOWCÓW . Będziecie zadowoleni na 100%. Na jaki kolor dachówki się zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts