anjamen 22.04.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Dzien Dobry, tak pachniala ta kawka, ze przybieglam i sie napije Kuleczko milo ze wrocilas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 22.04.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Dzień dobry Wszystkim Witaj Kuleczko z powrotem Kawka na dzień dobry ktos reflektuje http://www.twojecentrum.pl/artykuly/prima_wakacje_3.jpg Witam ja również chętnie napije się kawki dzięki i pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 22.04.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 musze znaleźć troche czasu i założyć wkońcu dziennik budowy naszego domku i oczywiście musze przekopać forum aby zorientować się jak to zrobić i jak wklejać(a przedewszystkim zmniejszać wieklość)zdjęcia z postępów budowy bo domek roście powoli a tu zero fotek z mojej strony,może w weekend uda mi się coś wymodzić pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_i_seba 22.04.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 No to witam w klubie BOGENOWCÓW . Będziecie zadowoleni na 100%. Na jaki kolor dachówki się zdecydowaliście? na angobę - maz chciał ten błyszczący czarny, ale jak nam wyliczyli (30% więcej), to szybko zmienił zdanie;) oczywiście Innovo 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.04.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 musze znaleźć troche czasu i założyć wkońcu dziennik budowy naszego domku i oczywiście musze przekopać forum aby zorientować się jak to zrobić i jak wklejać(a przedewszystkim zmniejszać wieklość)zdjęcia z postępów budowy bo domek roście powoli a tu zero fotek z mojej strony,może w weekend uda mi się coś wymodzić pozdro dla wszystkich zdjecia w wiekszosci programow do obrobki zdjec np naprostszym microsoft pictures manager jest opcja zmien rozmiar/resize i mozliwosc wyboru ile procent zmniejszyc. zakladaj dziennik, poogladamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 22.04.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 witam szanowną grupę i ponowie pytanie czy komuś zostało trochę palet (obojętnie jakich) mogą być choćby do pożyczenia, no już nie wspomnę że najlepiej z pn wrocławia ale wybredny nie będę - chętnych proszę o info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.04.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witaj Kulko! Mi jest szczególnie miło - ściągam twoich budowlańców i jestem bardzo zadowolona. Właśnie zamówiłam kuchnię u twojego stolarza-bardzo porządny gość, czekam na mebelki. Szukam drzwi zewnętrznych - u mojego stolarza wyszły dość drogo prawie 7.000zł Ale i wymiar mam nietypowy - 144/230 - czyli naświetle boczne i górne. gdzie są bardzo ładne i niedrogie ??????? Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 22.04.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 a my mamy już strop i wodę, więc możemy sobie strop polewać Przy takiej pogodzie jak za oknem, to on się sam podlewa a mnie zalewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 22.04.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witaj Kulko! Mi jest szczególnie miło - ściągam twoich budowlańców i jestem bardzo zadowolona. Właśnie zamówiłam kuchnię u twojego stolarza-bardzo porządny gość, czekam na mebelki. Natalia Natalio, a te mebelki to (mozesz napisac na prw) ile kostzuja? i czy duza kuchnie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.04.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Szukam kogoś z okolic Wrocławia, Trzebnicy, Oleśnicy, kto ma zainstalowany rekuperator i GWC. Chętnie bym coś takiego obejrzał przed decyzja budowy. Moja instalacja będzie składać się z; Reku - Nikol400 oraz GWC rurowy (5rur po około 20m jednolita rura zakopana na 120cm)=24kpln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ika_71 22.04.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 musze znaleźć troche czasu i założyć wkońcu dziennik budowy naszego domku i oczywiście musze przekopać forum aby zorientować się jak to zrobić i jak wklejać(a przedewszystkim zmniejszać wieklość)zdjęcia z postępów budowy bo domek roście powoli a tu zero fotek z mojej strony,może w weekend uda mi się coś wymodzić pozdro dla wszystkich Witam serdecznie Danadom i wszystkich grupowiczow dawno mnie tu nie bylo, ale teraz pewnie bede częściej Też chcę założyć dziennik budowy i anjamen podała mi ten adres, wiec przekazuję dalej http://forum.muratordom.pl/prosze-o-pomoc-jak-zalozyc-dziennik-budowy,t72765.htm tam znalazłam o zdjęciach http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30921 Tylko nie mam czasyu poczytać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.04.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 No Kochani! Czas na poważną dysputę Co dać z drewna na ogrzewanie podłogowe? Merbau, Palisander czy moze coś jeszcze innego. Wiadomo, że musi mieć poniżej 16mm, aby bezwładność cieplna nie była zbyt duża a jednocześnie aby nie ulegało zbytniemu odkształceniu. No ciekawy jestem Waszych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.04.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Daro, jak na moja wiedze to na podlogowke niestety tylko kafle myslalam o lapacho w lazience ale mi odradzano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 22.04.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 No Kochani! Czas na poważną dysputę Co dać z drewna na ogrzewanie podłogowe? Merbau, Palisander czy moze coś jeszcze innego. Wiadomo, że musi mieć poniżej 16mm, aby bezwładność cieplna nie była zbyt duża a jednocześnie aby nie ulegało zbytniemu odkształceniu. No ciekawy jestem Waszych opinii. Napewno nadaje się deska barlinecka,wiele osób ma panele np classena położone i nic się od paru lat z nimi nie dzieje,ja również chcę położyć drewno i zaczynam poszukiwania w tym temacie,jak coś ciekawego znajdę to się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 23.04.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 na podłogówkę kafle, deski warstwowe parkiet przemysłowy a na szarym końcu parkietz gatunkow jakie wymieniles osobiscie klade merbau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.04.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Chciałbym zejść z grubością ponżej 14mm, ale oprócz brzydkich paneli nic poniżej nie spotkałem. Wygląda na to, że przy ogrzewaniu podłogowym 14mm to norma. Skłaniam się też ku materiałom warstwowym (np. trój), ale jakoś ceny mnie nie zachwycają. Jak znam życie Xena masz już coś namierzone Byłem w Domarze - kosmos. Byłem w Świecie Parkietów (przed mostami warszawskimi) - ceny juz lepsze, ale doradztwo nie za wysokich lotów. Ma ktoś już namierzonego kompetentngo dostawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 23.04.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Daro_K przykrywając podłogówkę drewnem stracisz 50% jej efektywności. Jak dla mnie na podłogówkę tylko kafle, żeby faktycznie ładnie to pracowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 23.04.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 A teraz z serii POLECAM I ODRADZAM: POLECAMFirmę KRYSIAK Okna Avante, po za swietnymi oknami, idelana współpracą, dużym rabatem i FACHOWĄ OBSŁUGĄ to przede wszytskim nastawienie do klienta i profesjonalne podejście do kontrachenta ODRADZAMHurtownie P.W. DOM Iveneta Voynarowska na Długiej we Wrocławiu Żenujące podejście do klienta, mimo bieżącej zapłaty za FV wystawili ostateczna z 5 dniowym terminem, nie ustalając tego ze mna i ścigają moich pracowników o zapłatę a nikt nie raczy zatelefonować do mnie...żenada, Pan Wesołowski bardzo nieuprzejmy powiedział do mnie, że jestem "smieszna" i tłumaczy się ze to Pan Zenek jest dla niego stroną (instalator) a nie ja jako nabywca i płatni....Przywieźli mi uszkodzony grzejnik drabinkowy w łazience, uszkodzony piec... NIE POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motoazja 23.04.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Witam My z mężem jesteśmy nowi na tym formu i chcieliśmy sie przywitac:) HEJ:) Rozpoczynamy budowe w Ciechowie obok Środy Śląskiej. Mamy nadzieję, że w razie potrzeby doradzicie nam coś lub wymienicie doświdczeniami. Pozdrawiamy Kasia i Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 23.04.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Witaj motoazja! UWAGA UWAGA Po trzech latach wydeptywania chodników w gazowni MAM GAZ!!!!!! Położyli mi wczoraj mimo deszczów niespokojnych moje 10,5m żółtej, najpiękniejszej rury pod słońcem!!! Idę się upić ze szczęścia! Qrna, szybko muszę nabyć piec... JAKI??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts