Damro 08.05.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 pozdrawiam serdecznie grupę - jeśli ktoś mnie tu jeszcze pamięta Pewno że pamiętamy,również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 09.05.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 bardzo odradzam Silikaty, często są połamane, nierówne. Ja z nimi nie walczyłem, bo miałem super powolnego ale bardzo dokładnego i oszczędnego murarza, ale i tak trochę narzekał. U nas z tego są tylko ścianki działowe i to mało tych ścianek mamy. Może miałeś pecha i trafiłeś na feralną partię silikatów. U nas nie ma problemów z nierównościami czy połamanymi bloczkami a murarze jedynie mówią o twardości materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.05.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 pozdrawiam serdecznie grupę - jeśli ktoś mnie tu jeszcze pamięta No Ba - czy pamietamy mam nadzieję że powrót będzie na dłużej ..........mi tez sie juz nie chce patrzyc na moj dom,...... Nie przejmuj się nie jesteś sama ja też na swój nie mogę juz patrzeć nawet nie chce mi się tam jeździć ...... Przyłączam się do ogólnego grupowego doła budowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 09.05.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Ivonesco - , fajnie, że jesteś Z tym dołem budowlanym to faktycznie chyba każdy go zalicza. I dziwne że to najczęściej faza instalacji, tynków i wylewek. Ale nie cieszcie się - potem jest już tylko gorzej - wszystko się tak ciągnie, a człowiek już chciałby mieć to za sobą. I to mówię ja - która wybudowała i wykończyła chałupkę i się do niej wprowadziła w 14 miesięcy, zaliczając doła ocierającego się o deprechę . Ja dzisiaj mam dobry humor i nikomu nie chciałam go zepsuć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.05.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 pozdrawiam serdecznie grupę - jeśli ktoś mnie tu jeszcze pamięta Iwonka, przestań się czaić zza krzaków tylko wracaj do nas czem prędzej. Niektórych się nie zapomina I widzę, że dziennik przetarłaś z kurzu. Czekamy co dalej, co dalej.... Pozdrawiamy serdecznie. Wielka buźka. PS. Stasiu zajęty do końca roku. Bez szans nawet po powołaniu się na Ciebie. Cena mnie powaliła 200-300% niższa od przyjętej na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.05.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 bardzo odradzam Silikaty, często są połamane, nierówne. Ja z nimi nie walczyłem, bo miałem super powolnego ale bardzo dokładnego i oszczędnego murarza, ale i tak trochę narzekał. U nas z tego są tylko ścianki działowe i to mało tych ścianek mamy. Może miałeś pecha i trafiłeś na feralną partię silikatów. U nas nie ma problemów z nierównościami czy połamanymi bloczkami a murarze jedynie mówią o twardości materiału. Potwierdzam. Całkowity brak problemów z nierównościami i połamanymi brzegami. Wszystko równe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.05.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 I ja się przyłączam do zrezygnowanych, niestety. Mimo że sam domek mi się nadal podoba i ogólnie jestem z niego zadowolony, to wszyscy dookoła podwykonawcy mnie osłabiają i nie mam już siły Nie będę Wam smuciła o mojej depresji budowlanej. Mogłaby wszystkich przytłoczyć. W każdym razie dopadła mnie kilka dni temu kiedy to osłabił mnie znany Wam brukarz. Ludzka nieuczciwość, arogancja i cwaniactwo nie mają granic. Plany jakie miałam w związku z zagospodarowaniem terenu, posianiem trawki, nasadzeniami będę chyba musiała odłożyć na przyszłą wiosnę. Dalej za oknem krajobraz ksieżycowy i na zmianę błotko lub kurz. Strasznie boli jak Cię ktoś oszuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.05.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dla tych co mają doła ogromnego: http://gondolapub.com/drinki1_pliki/image035.jpg i dla tych z mniejszym: http://gondolapub.com/drinki1_pliki/image007.jpg Może choć trochę przyćmi ten ciągły mętlik w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.05.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dla tych co mają doła ogromnego: http://gondolapub.com/drinki1_pliki/image035.jpg Dzięki Agnieszko. widzicie co wybralam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 09.05.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Pilnie potrzebuję namiary na posadzkarzy do wylania chudziaka w domku. Rada naszego kierbuda, żeby nie robić chudziaka na etapie fundamentów okazała się beznadziejnym pomysłem i teraz kiedy są okna i dach mamy problem. Poratujcie mnie proszę kimś nie bardzo drogim plissssss..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.05.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Pilnie potrzebuję namiary na posadzkarzy do wylania chudziaka w domku. plissssss..... Poszło na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.05.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Pilnie potrzebuję namiary na posadzkarzy do wylania chudziaka w domku. plissssss..... Poszło na prv. i ja tez polecam swoich. wyslalam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 09.05.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dzięki dziewczyny! Nie chcę za bardzo zrzędzić na tym forum, ale moja depresja budowlana osiągnęła już chyba apogeum Na budowie nie byłam dwa tygodnie i nie ciągnie mnie tam w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.05.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 poza tym to chyba taka cecha wykończeniówki, że się człowiek narobi na wykosztuje a tu guzik widać. nie to co przy sso, wtedy dom rósł w oczach. Wykończeniówka jak sama nazwa wskazuje wykańcza. Tylko że właśnie niestety w większości przypadków inwestora a nie domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.05.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 We wtorek nareszcie dołączyłem do TYCH CO MAJĄ POSADZKI Teraz wszystko schnie, jest piękne i równe aż cieszy oko. Ekipę też polecam - firma Łąt-bud z Nowego Dworu k. Jelcza-Laskowic. Tak jak obiecał ich szef byli we wtorek i od 8.00 do 19.30 zrobili wylewki na 185 m2 Hej Podziel się proszę namiarami na nich. Jak wyglądają cenowo? Robiłeś papę termozgrzewalną czy folię na spód. Układają również styro, czy tylko leją (na) podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magos1719503354 09.05.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Hej! Budujacy sie w okolicach Olesnicy-czy mieliscie tez duze problemy z podlaczeniem pradu w rejonie olesnickim?Czy tylko my mamy takiego pecha, ze od lata nie mozemy sie pradu doczekac? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 09.05.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 pozdrawiam serdecznie grupę - jeśli ktoś mnie tu jeszcze pamięta No Ba - czy pamietamy mam nadzieję że powrót będzie na dłużej ..........mi tez sie juz nie chce patrzyc na moj dom,...... Nie przejmuj się nie jesteś sama ja też na swój nie mogę juz patrzeć nawet nie chce mi się tam jeździć ...... Przyłączam się do ogólnego grupowego doła budowlanego No ale chyba widziałam cię wczoraj w Casto na Bielanach, więc tak całkiem nie spasowałeś Miałam cię zagaić, ale zanim sobie przypomniałam skąd znam tą przysytojną twarz, to zniknąłeś KUPIŁAM KOCIOŁ- Vaillant ecoTEC 186 coś tam coś tam z zasobnikiem 120l i pogodówką 7450 Niech się dzieje co chce, ale wreszcie mam to z głowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.05.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 pozdrawiam serdecznie grupę - jeśli ktoś mnie tu jeszcze pamięta No Ba - czy pamietamy mam nadzieję że powrót będzie na dłużej ..........mi tez sie juz nie chce patrzyc na moj dom,...... Nie przejmuj się nie jesteś sama ja też na swój nie mogę juz patrzeć nawet nie chce mi się tam jeździć ...... Przyłączam się do ogólnego grupowego doła budowlanego No ale chyba widziałam cię wczoraj w Casto na Bielanach, więc tak całkiem nie spasowałeś Miałam cię zagaić, ale zanim sobie przypomniałam skąd znam tą przysytojną twarz, to zniknąłeś KUPIŁAM KOCIOŁ- Vaillant ecoTEC 186 coś tam coś tam z zasobnikiem 120l i pogodówką 7450 Niech się dzieje co chce, ale wreszcie mam to z głowy! I to jest wada ujawnienia swojegoi wizerunku teraz wszyscy wiedzą kto ja jestem a ja nie wiem nic - trzeba było lecieć z otwartymi ramionami i wołać "Sasiedzie" W Castoramie byłem, chciałem kosiarkę kupić ale wymiękłem i spasowałem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 09.05.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 potweirdzam, wykończeni ewykańcza, telefony, ze kaflkei ni edojechały, zabrakło 2 paczek kafli na balkon, chociaz kupiłam więcej niż kazali, obyudowa do wanny będzie po 15-tym, czyli 4 tygonie od zamówienia... może trzeba buło zamaiwać z Hiszpaniii, bo polskie firmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.05.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 pozdrawiam serdecznie grupę - jeśli ktoś mnie tu jeszcze pamięta Iwonka, przestań się czaić zza krzaków tylko wracaj do nas czem prędzej. Niektórych się nie zapomina I widzę, że dziennik przetarłaś z kurzu. Czekamy co dalej, co dalej.... Pozdrawiamy serdecznie. Wielka buźka. PS. Stasiu zajęty do końca roku. Bez szans nawet po powołaniu się na Ciebie. Cena mnie powaliła 200-300% niższa od przyjętej na rynku. tak naprawdę dziennik tylko leciutko przytarłam z tego kurzu kurczę, szkoda że tak ze Stasiem wyszło....nie dość że robi porządnie to ceny niezłe ma, co? .....może mu coś wypadnie i jednak do Was zawita trzymam kciuki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts