Smok 28.01.2004 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 http://foto.onet.pl/upload/46/60/_178481_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 28.01.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Ivonesca - znalazlam... Jeszcze bede nad tymi oknami myslec, ale zdaje sie ze moj maz jest mniej tolerancyjny Smoku - dlaczego nie moge zajrzec do Twojego albumu? Onet kaze mi sie logowac. A mialam nadzieje ze zobacze sobie Twoj domek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 28.01.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 OOO a w miedzyczasie dodales zdjecie! Jeszcze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.01.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 dobrzykowice - bez przesady, nie popadaj w euforię Smok - a jesteś jednak a domek jak "urósł" i juz mebelki - niezłe tempo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 29.01.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 ....a co ? nie będę gorszy Tymczasem mozolnie maziam sufity Dziś byłem u tartacznika-stolarza, twierdzi, że strrrrrrasznie podrożało drewno w lesie Chciałem , by mi zrobił podłogi, hmmmm, mam poczekać na ......grom z jasnego (czyt. nowe ceny) Aka , proszę bardzo (mam nadzieję, że nie jesteś z inspekcji pracy ) http://foto.onet.pl/upload/41/52/_178492_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 29.01.2004 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Pięknie! No ja nie jestem, nie jestem ale BK jest hehe A co to za dachóweczka na daszku? Wielce mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 29.01.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Aka, tak to dachówka cementowa IBF. Zdjęcie pochodzi z zeszej zimy kiedy to chłopcy układali ją na mrozie. Dziś wygląda tak samo (można naocznie sprawdzić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 29.01.2004 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 dobrzykowice - bez przesady, nie popadaj w euforię Czekam i czekam i nic brrr jak zimno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.01.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 Smok - no niezłe zdjęcie , nie powiem Ale nie mogę poznać - czy to Ty we własnej osobie dobrzykowice - a gdzie się podziała wyobraźnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 30.01.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 Uuuch wlasnie walcze o przyłącze elektryczne...A przy sniadaniu dumalismy nad aranzacja wnetrza. Mecząca to budowa, a jeszcze sie na dobre nie zaczeła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 30.01.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 Ivonesca, niestety takiej szajby, to jeszcze nie mam, a i życie mi nie obrzydło Aka, to najpiękniejsze chwile w całym procesie choć twórcy nie mają łatwego życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.01.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 Smok - ufff ....bo przez moment myślałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 30.01.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 Pięknie! No ja nie jestem, nie jestem ale BK jest hehe A co to za dachóweczka na daszku? Wielce mi sie podoba. CO TO ZA INSYNUACJE?! A ja myślałam że zapadliście w sen zimowy razem z tymi hurtowniami - przez ostatnie dni niewiele się działo w naszej grupie. A ja się muszę pochwalić że nareszcie mam działkę No może jeszcze nie całkiem, bo na razie przedwstępna umowa. Działki w Dobrzykowicach będą w lecie - gmina będzie sprzedawać ale wszyscy czekają na Unię jak tu przyjadą germańscy emeryci landy masowo wykupywać - może to i byłoby dobre? Teraz tylko projekcik, pozwolonko, kredycik ... Jestem optymistką i chciałabym to załatwić do maja. Czy to realne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 30.01.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 Teraz tylko projekcik, pozwolonko, kredycik ... Jestem optymistką i chciałabym to załatwić do maja. Czy to realne? Taaak, reszta to juz bułka z z masłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 30.01.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 BK - taka mała insynuacja do rozruszania forum Opisz ta działeczkę nam! Gdzie, jaka, jakie widoczki, jakie sasiedztwo? W koncu to efekt dlugich poszukiwan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.02.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Działeczka to efekt rzeczywiście długich poszukiwań. Namierzyłam pana właściciela za pośrednictwem pana sołtysa z Gajkowa który okazuje się jest centrum informacji. Umówiłam się z panem właścicielem na podpisanie umowy przedwstępnej- a tu klops, ktoś mnie w ciągu dwóch dni ubiegł, wykosił mi działeczkę sprzed nosa. Udało się jednak pana namówić, żeby podzielił następne pole, tuż za tymi działkami, pan się zgodził, podpisaliśmy umowę i właśnie geodeta wykrawa nam działeczkę 1300 m. Widoczki takie jak w całym Gajkowie - budowy, nowe domy, jeszcze ludzie nie zdążyli ogrodów zagospodarować, ale za parę lat powinno być fajniej. Stara część - wieś - ma super klimaty - raz widziałam krowy , są kaczki i kury , jest naprawdę fajnie. Gajków jest OK, bo jest gdzie iść na spacer, można na rowerach dojechać do Biskupina (tak nas zapewniano), nad Bajkał (ryby!), do lasu. Chociaż las to ładniejszy w Dobrzykowicach, Nadolicach, Chrząstawie - z tamtymi stronami to nic nie może sie równać ... Teraz projekt - mąż chce Stanisława z Archipelagu, mnie się podoba Klementynka i Konwalia z Horyzontu, chociaż Stanisław też jest OK. Czy ktoś z Was go buduje? Na razie liczymy kosztorysy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 02.02.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Gratulacje BK. Dobrego wyboru projektu teraz życzę Zamieściłem ogłoszenie o zamiarze sprzedaży baraku w ogłoszeniach drobnych, ale łatwiej będzie tu, zatem jeśli ktoś szuka domu tymczasowego zapraszam na stronę "ogłoszenia drobne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.02.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Smok - ja nie skorzystam - juz nie potrzebuje tymczasowego Teraz to myslę o dacie parapetówy - jak to dobrzykowice powiedział: do parapetówy potrzebne są - jak nazwa sama wskazuje - parapety - a te już na szczęście mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 03.02.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Ooooo, Jeśli masz parapety, my przywieziemy resztę Nam brakuje jeszcze jednego parapetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.02.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Smok - parapet są, ale drzwi nie mam ...i to właściwie jedyna przeszkoda aby zorganizować parapetówę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts