anjamen 23.05.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Flowercia, gratulacje.Pokazesz nam zdjecie Malutkiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 23.05.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 flowera - gratulacje !!!! i wszystkiego naj naj naj najlepszego !!!!! a nieobecność usprawiedliwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.05.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Wszystkiego naj... dla mamusi i maleństwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wozik 23.05.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 przeżyły już 3 przeprowadzkę i poza zmianą gałek nic się nie rozpadło . I nie znudziły Ci się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wozik 23.05.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Ludzie nie załamujcie mnie. Ja muszę się zmieścić w 7 góra 8 tyś za kuchnię (bez sprzętu oczywiście). Myslałam o BRW, ale po opinii Ani, na której to polegam absolutnie, odpada. Z Kulką gadałaś na temat naszego stolarza? Nasza kuchnia ma ponad 11 mkw. Meble kosztowały nas niecałe 6 tys. Efekt zobaczysz w galerii naszego Alabastra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.05.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 przeżyły już 3 przeprowadzkę i poza zmianą gałek nic się nie rozpadło . I nie znudziły Ci się? A żonę też zmienisz za 3 lata jak ci się znudzi ?? Strasznie emocjonalnie się wiążę z tym co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wozik 23.05.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 przeżyły już 3 przeprowadzkę i poza zmianą gałek nic się nie rozpadło . I nie znudziły Ci się? A żonę też zmienisz za 3 lata jak ci się znudzi ?? Strasznie emocjonalnie się wiążę z tym co mam Porównać żonę do kuchennych mebli? Spora odwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magos1719503354 23.05.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Wozik-kuchnia ladna W ogole dom masz ladny Mozesz dac namiary na stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.05.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 przeżyły już 3 przeprowadzkę i poza zmianą gałek nic się nie rozpadło . I nie znudziły Ci się? A żonę też zmienisz za 3 lata jak ci się znudzi ?? Strasznie emocjonalnie się wiążę z tym co mam Porównać żonę do kuchennych mebli? Spora odwaga Chciałem żeby porównanie było wyraziste - ale żonie posta nie pokazałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.05.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Wozik, ja też poprosze o namiar na Waszego stolarza. Dzieki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 23.05.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 to i ja poproszę namiary na stolarza od kuchni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 23.05.2008 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Witajcie, wracam po dlugiej nieobecnosci urodzilam coreczke wczesniaczke ale jest juz wszystko dobrze jestesmy w domciu i rosniemy !! Powoli wykanczamy dom, mam pytanie czy jest teraz aktualnie jakas grupa drzwiowa? Szykujemy sie do zamowienia drzwi, teraz bedziemy robic lazienki i urzadzac domek. pozdrawiam wszystkich flowercia Gratuluję i cieszę się, że już wróciłaś Aktualnie są grupy: drzwiowa, bramowa, tynkowo-dociepleniowa i pstryczkowa o ile dobrze pamiętam. Info o drzwiowej i bramowej prześlę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 24.05.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Mam prośbę do "dobrych ludzi" o namiar na solidnego wykonawcę od zabudowy kominków. Potrzeby or zaraz Z góry dziękuję. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 24.05.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Mam prośbę do "dobrych ludzi" o namiar na solidnego wykonawcę od zabudowy kominków. Potrzeby or zaraz Z góry dziękuję. pzdr. Przerobiłem p. Maleszaka (roprowadzenie powietrza) oraz firmę KOMBUD. Zdecydowanie polecam KOMBUD z Karmelkowej. Pokazałem zdjęcie obudowy klasycznej angielskiej w marmurze. Pan wynalazł odpowiedni blok marmuru, z którego chciałem obudowę, obudowę wykonał idealnie, i zgodnie z założeniami, terminowo i czysto. dodatkowo jest bardzo elastyczny i da się z nim "dogadać" co do ceny. Co ważne kominek grzeje bez zarzutów. Jeden z niewielu fachowców, którego gorąco polecam. Nr telefonu do właściciela: 509 400 294 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.05.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Jola - ja mam stolarza od Kulki, namiary ci wysyłałam. Cena u niej niższa, bo Iwonka ma fronty z MDF. A napiszcie czy te kargo czy magic można późnej wstawić do szafek, czy to od razu trzeba montować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 24.05.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Dzięki Natalia, nie wiedziałam że to ten sam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 24.05.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Natalia - myślę że cargo można zamontować później, magica pewnie też, ale nie polecam, ja go nie lubię a ja już z utęsknieniem czekam aż mi trawka urośnie już zasiana, tydzień temu trabi - tylko proszę, nie zaczynaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.05.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Halszka - masz telefon do szkółki w Świebodowie 669-065-410 Ludzie - kto się ocieplił i dalej dobrze myśli o wykonawcach? proszę o znak... I jeszcze -czy ktoś robił kominek z kafli ceramicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.05.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Pewnie juz gdzies bylo, ale zapytam, czy ktos ma namiary na dobrych rozczkarzy i studniarzy? ile taka przyjemnosc kosztuje?bede wdzieczna za pomoc.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 25.05.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Porządny studniarz, który w ciągu dnia zrobił 2 studnie wiecone (mi i sąsiadowi) w cenie 90 zł/m - u mnie 11m: tel 698 826 372 Nie potrzebował różdżkarza - sam deje radę Mam podłączoną pompę elektryczną i wszystko jest ok (raz już podlewałem działkę 700 m i napełniłem 3 beczki po 200 L, czyli w sumie wyciągnąłem jednorazowo z 1 200 L i woda ciągle leciała tak samo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts