haniairafal 31.05.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Szukam godnego polecenia hydraulika, najlepiej żeby znał sie tez na gwc. Jakie w tej chwili maja terminy owi fachowcy? btw zapraszamy na nasz nowy, nieskończony niestety serwisik - przepisy kulinarne Na upalny dzień polecamy dzisiaj chłodne napoje pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magos1719503354 31.05.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Byc moze juz bylo, ale nie jestem w stanie przyczytac 500 stron... Gdzie kupujecie drzewa i krzewy, zeby byly zdrowe i tanio? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 02.06.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Mam pytanie - czy ktoś z Was ma może na dachu Ruppa Sirius 13 lub dysponuje jego zdjęciem na dachu? Jeśli tak, byłbym bardzo wdzięczny za przesłanie mi poglądowej fotki/fotek [email protected] . Sirius jest barwiony w masie - czy to barwienie jest równie dobre/skuteczne co w przypadku Kerra Pfanne? Pzdr, TS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 02.06.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Mam pytanie - czy ktoś z Was ma może na dachu Ruppa Sirius 13 lub dysponuje jego zdjęciem na dachu? Zależy od koloru, miedziany jest w wątku "Pokażcie swoje dachy" w Galerii Forumowiczów. Przy czym zdjęcie nie odzwierciedli Ci tego jak wygląda to naprawdę... pomimo że możesz zobaczyć zdjęcie w słońcu, w cieniu, to i tak 99% tych zdjęć jest robione w całkowitym automacie, a czas "naświetlania", przesłona itd potrafią zupełnie zmienić zdjęcie. Niedawno sam zrobiłem 2 fotki tego samego dachu z dwóch różnych miejsc i wyglądają zupełnie inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ray23 02.06.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Mam pytanie - czy ktoś z Was ma może na dachu Ruppa Sirius 13 lub dysponuje jego zdjęciem na dachu? Jeśli tak, byłbym bardzo wdzięczny za przesłanie mi poglądowej fotki/fotek [email protected] . Sirius jest barwiony w masie - czy to barwienie jest równie dobre/skuteczne co w przypadku Kerra Pfanne? Pzdr, TS Ja mam Ruppa Sirius 13 ale w kolorze ceglasty. Zdjecia w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slav 02.06.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Tu nasza 13-stka miedziana, osobiscie bardzo mi sie podoba i wyglada swietnie. Wiecej fotek w dziennku. http://www.dom.bogusz.eu/slides/DSCN6015.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRZANA 02.06.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam Budowniczych kilka stron temu był wątek dotyczący drzwi wewnętrznych i specjalnego hasła otwierającego sezam ze zniżkami we wrocławskim Budusie. jeśli to możliwe bardzo proszę o podanie hasełka może być na priva pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 02.06.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Dzięki za odpowiedzi odnośnie Ruppa Siriusa. W tym tygodniu dostanę ostateczne wyceny Ruppa i Kerra Pfanne i wtedy ostatecznie zdecyduje co i jak . Pzdr TS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 02.06.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 dzis dostalem cene za styro: - twardy na podloge 10cm - 155/m3- miekki na sciany zew. 10cm - 115/m3 co myslicie o tych cenach? i druga sprawa: prosze o namiar na dobrych kominkowcow i niedrogich.dzisiaj dostalem wycene na 5800 za prosta zabudowe z minimalna iloscia kamienia. Co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.06.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Kochani, macie jakies namiary na kostke granitowa w dobrej cenie. Przyszedł czas na podjazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.06.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 dzis dostalem cene za styro: - twardy na podloge 10cm - 155/m3 - miekki na sciany zew. 10cm - 115/m3 co myslicie o tych cenach? i druga sprawa: prosze o namiar na dobrych kominkowcow i niedrogich. dzisiaj dostalem wycene na 5800 za prosta zabudowe z minimalna iloscia kamienia. Co wy na to ? Boru ta cena za kominek to taka do przelkniecia. Niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 03.06.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 anjamen - ja brałam od seba x z Forum polecam http://forum.muratordom.pl/kostka-granitowa,t122028.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 03.06.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witam Budowniczych kilka stron temu był wątek dotyczący drzwi wewnętrznych i specjalnego hasła otwierającego sezam ze zniżkami we wrocławskim Budusie. jeśli to możliwe bardzo proszę o podanie hasełka może być na priva pzdrw Ja też poprosze. Właśnie kończę kłaść konstrukcje ścian na poddaszu i nadchodzi moment wyboru drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.06.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 dzieki Halszka, a w jakiej cenie ma te kostke z transportem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.06.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Dostalam odpowiedz w sprawie kostki szara 230zł/tone , czarna 450 transport 500zł gdzies widzialam za 210zł za szara, szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 03.06.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 podpowiedzcie gdzie zamawialismy wiezbe i strop teriva agrobud Leśnica - strop z fmy z termat ze Środy Śl. - taniej niżw Betardzie Czy strop z Termatu jest porównywalny jakościowo do tego z Betardu? Pzdr, TS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 03.06.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 ostatnio odbiłem się od kilku "murów" dlatego postanowiłem zrobić nieco reklamy: 1. Kominki - Vento z Wrocławia, napiszę prosto, nie jestem zadowolony z obsługi i jakości, co do jakości, będzie reklamacja do producenta, ale nikt nie uprzedzał, że kominek jaki wybrała moja żonka to "wie Pan to nie jest to co producent X" w domyśle czytaj: wybrał Pan chłam to co się Pan dziwisz 2. Pan Andrzej Gac (przyłącza wody, POŚ, oczyszczalnie itp), nie dokończył pracy, nie odbiera telefonów, smsów, nie odpowiada na nagrania na sekretarce, zero kontaktu - tu akurat moje ślepe szczęście że zapłaciłem mu tylko zaliczkę, ale ślepota polega na tym że od 3 miesięcy powinienem mieć podłączoną wodę i nadal nie mam! 3. Dach-system Andrzej Karwacki z Miłoszyc - z polecenia, że fachowo, szybko itp, o fachowości to można by dyskutować, nie było tragedii, ale szybkość to już dramat - do tego nieco (ujmę to w ten delikatny sposób) niesłowni: okna dachowe miały być na listopad, a były na marzec). Dla uczciwości muszę dodać, że przy rozliczeniu uwzględnili wszystkie moje uwagi i zażalenia. Ale mimo wszystko ich usług nie polecam, chyba że ktoś chce bić rekordy w długości budowy. 4. Kar-fil z Wrocławia (przedstawiciel M&S , MS) - sprawy w toku, ale na poprawne wyregulowanie dużego okna (3x2,5) i zamontowanie 9 parapetów zew czekam już 2 miesiąc, w tym czasie ze 3 razy nie przyjechali w umówionym terminie i zawsze to ja musiałem się do nich odezwać telefonicznie. To są firmy i osoby których usług nie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 03.06.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Ale żeby nie było, że ja taki upierdliwy jestem to: POLECAM: 1. Thermodom z Żor - bardzo rzetelna obsługa, bardzo dobry system, fachowe porady (p. Marek Glapa), bardzo dobre podejście do klienta, uznali wszystkie moje reklamacje (choć we wszystkich "wina" nie była jednoznacznie po ich stronie), ale potraktowali sprawę honorowo i to mi się podobało - szacunek dla Pana Mieczysława Andreasika. Dla firmy to koszt niewielki, a zadowolony klient to skarb (mimo kilku błędów jakich się dopatrzyłem w instrukcji to słuchając rad i trochę myśląc można szybko wybudować cieplutki domek własnymi rękami) 2. .legalett - na razie nie mogę się wypowiedzieć na temat systemu grzewczego, bo w czasie mrozów nie mogłem go używać, bo nie miałem jeszcze swojego przyłącza, ale na pewno na godne polecenia zasługuje tempo wykonania stanu zero, 4 dni i gotowe!!! W tym system ogrzewania, i podłoga nie wymagająca żadnych dociepleń, wylewek itp. Na początku żal było wydawać tyle kasy na same fundamenty, ale teraz doceniam ile czasu zaoszczędziłem dzięki temu (mimo że z wyliczeń wychodziło że wcale nie jest to wiele drożej niż tradycyjne ławy, teraz widzę że korzyści z tego jest dużo więcej). 3. Sąsiad - dosłownie sąsiad z zza płotu, gość z głową na karku, godny zaufania, ocieplił mi cały dach, wymurował równiusieńko ścianki działowe, zrobił hydraulikę - złota rączka nie był bym sobą jakbym nie dodał że było kilka wpadek, no i te terminy ale ogólnie polecam - jak ktoś by potrzebował, to jak skończy u mnie gips karton, i inne drobiazgi, chętnie się podzielę namiarem No to może na razie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 03.06.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Czy strop z Termatu jest porównywalny jakościowo do tego z Betardu? chodzi o to czy się nie zawali? Ja mam strop z Termatu i jak na razie (niecały rok) jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 03.06.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witam, Dajcie jakies namiary gdzie mozna tanio kupic strop terive, budowa na poludniu Wroclawia. PozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts