Jarek Renia 03.06.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 ... jakbyscie cos mieli juz gotowego to chwalic sie tu prosze!! Cześć, wiesz co generalnie chcemy wejść w pomysł domu (bloku) jaki został wybudowany jakiś czas temu na ul. Zwycieskiej http://juchal.id.pl/jarek/dom/1.jpg http://juchal.id.pl/jarek/dom/2.jpg http://juchal.id.pl/jarek/dom/3.jpg http://juchal.id.pl/jarek/dom/4.jpg Generalnie taki design nam się podoba - jak to wykonać? - rozwiazań jest wiele )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 03.06.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 podpowiedzcie gdzie zamawialismy wiezbe i strop teriva agrobud Leśnica - strop z fmy z termat ze Środy Śl. - taniej niżw Betardzie Czy strop z Termatu jest porównywalny jakościowo do tego z Betardu? Pzdr, TS ja mam zamowiony w betardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 03.06.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Szukam godnego polecenia hydraulika, najlepiej żeby znał sie tez na gwc. Jakie w tej chwili maja terminy owi fachowcy? btw zapraszamy na nasz nowy, nieskończony niestety serwisik - przepisy kulinarne Na upalny dzień polecamy dzisiaj chłodne napoje pozdrowka! witam mam pytanie jakiej formy macie zalozone okna? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek Renia 03.06.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 a gdzie braliscie styropian pod podlogi?? i jaki? nie wiem czy brac 2x5 na przemian czy 1x10?? pozdro Cześć, No to dorzucę coś od siebie. My np mamy 3+3+5 hym... i generalnie tez jest dobrze Dlaczego? Ponieważ szczeliny między warstwami są MEGA uszczelnione. Kolo który nam to zalewam stwierdził cyt:" ... po co tak? ... wystarczyło dać 1x10..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek Renia 03.06.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Hey,jakiś czas temu czytałem że zbierały się jakieś osoby do zakupu grzejników.Czy kupowaliście już coś ??? Gdzie można dostyać jakieś dobre i w rozsądnej cenie ? Pzdr.JArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 03.06.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Najrozsądniejsze ceny to chyba na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Jak tam Jolu, strzaskana na mahon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voco 03.06.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Hey, jakiś czas temu czytałem że zbierały się jakieś osoby do zakupu grzejników. Czy kupowaliście już coś ??? Gdzie można dostyać jakieś dobre i w rozsądnej cenie ? Pzdr. JArek Ja kupowałem stelrada w hurtowni AKA na karmelkowej - bardzo fajne ceny dali ale trzeba się trochę postarać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voco 03.06.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Pytanie o wełnę do ocieplenia poddasza. Czy są jakieś znaczące różnice pomiędzy rockwoolem, ursą czy uni matami skoro parametry mają takie same, a różnice w cenie znaczące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 03.06.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Hey, jakiś czas temu czytałem że zbierały się jakieś osoby do zakupu grzejników. Czy kupowaliście już coś ??? Gdzie można dostyać jakieś dobre i w rozsądnej cenie ? Pzdr. JArek Ja kupowałem stelrada w hurtowni AKA na karmelkowej - bardzo fajne ceny dali ale trzeba się trochę postarać. Ja również u nich miałam już kupować stelrada chodź dostałam u nich rabat 35% od ceny atalogowej ale w końcu znalazłam jeszcze taniej i dostałam wycenę o 500 zł taniej na Krzemienieckiej 60 i zakupiłam właśnie tam.Te z Allegro z Jeleniej Góry wiele osób mi odradziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 03.06.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Hey, jakiś czas temu czytałem że zbierały się jakieś osoby do zakupu grzejników. Czy kupowaliście już coś ??? Gdzie można dostyać jakieś dobre i w rozsądnej cenie ? Pzdr. JArek Ja kupowałem stelrada w hurtowni AKA na karmelkowej - bardzo fajne ceny dali ale trzeba się trochę postarać. Hmm może by jakąś grupę grzejnikową zmontować ? Ja na razie najtaniej i najlepsze znalazłem w Castoramie (29.80 żeberko białe, 42.80 kolor) - link do strony producenta: http://www.idmar.pl/index.php?mod=ShowMenu&a=select&id=73 Muszę podjechać do Mrówki porozmawiać z właścicielem Jeśli widzieliście gdzieś taniej takie (model Catalonia) to będę bardzo dźwięczny za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 03.06.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 witammam pytankoplanuję ogrzewanie gazem płynnym i do tego myślałem o kominku z płaszczem wodnymczy ma ktoś takie rozwiązanieczy można to bezproblemowo spiąć i zsynchronizować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrf 04.06.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 My kupowalismy purmo ze sklepu w Wołowie. Kontakt byl z allegro user: sklepja Ceny byly nizsze niz oferowali nam nasi hydraulicy na stelrada bez watu i jak sami przyznali - purmo jest lepszej jakosci niz stelrad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arejaski 04.06.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Witam Serdecznie! Jestem tu nowy, więc jeżeli wyskoczę jak Filip z konopii z czymś wbrew etykiecie i zasadom panującym na forum - wybaczcie i poprawcie mnie... Planuję w tym roku rozpoczęcie budowy w okolicach Kobierzyc. Lada chwila powinienem mieć działkę budowlaną z prądem oraz z wodą w odległości ok. 100 metrów. Projekt domu będzie projektem gotowym wymagającym dostosowania do warunków lokalnych. Dodatkową trudnością dla mnie jest to, że jestem mieszkańcem Dolnego Śląska od niedawna, więc kwestie organizacyjne zajmują mi więcej czasu niż powinny. Zwracam się więc do Was z prośbą o pomoc w następujących tematach: - geodeta - dobry, tani, który mógłby zrobić mi dokładny plan działki - architekt - dobry, tani , który mógłby mi zrobić plan zagospodarowania działki i wrysować na nią dom - architekt - dobry, tani, który mógłby zaprojektować przyłącze wodne - ewentualnie kierownik budowy (solidny), oraz wykonawca, ale to pewnie temat rzeka... Oczywiście, jeżeli macie jakieś dobre namiary na firmy, które mogłyby przygotować działkę do budowy, a zwłaszcza zrealizować podciągnięcie wody - również z góry dziekuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.06.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Witam Serdecznie! Jestem tu nowy, więc jeżeli wyskoczę jak Filip z konopii z czymś wbrew etykiecie i zasadom panującym na forum - wybaczcie i poprawcie mnie... Witam również Polecam również wątek o nowobudujących - http://forum.muratordom.pl/nowa-grupa-wroclaw-i-okolice-zaczynamy-2008,t122809-960.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magos1719503354 04.06.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 witam mam pytanko planuję ogrzewanie gazem płynnym i do tego myślałem o kominku z płaszczem wodnym czy ma ktoś takie rozwiązanie czy można to bezproblemowo spiąć i zsynchronizować? a jak to wyglada jesli chodzi o koszty ogrzewania?Tez myslimy o kominku z plaszczem , ale nie wiemy jakie dodatkowe ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rael_ww 04.06.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 witam! Szukam dobrego i atrakcyjnego cenowo wykonawcy ogrodzenia z siatki powlekanej. Polecicie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.06.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 witam mam pytanko planuję ogrzewanie gazem płynnym i do tego myślałem o kominku z płaszczem wodnym czy ma ktoś takie rozwiązanie czy można to bezproblemowo spiąć i zsynchronizować? a jak to wyglada jesli chodzi o koszty ogrzewania?Tez myslimy o kominku z plaszczem , ale nie wiemy jakie dodatkowe ogrzewanie Gaz płynny to rozumiem z butli? Podobno drogo wychodzi i całe szczęście, że jest wspomagający kominek, który odciąża nas finansowo ale nie czasowo. Mając PW trzeba trochę popalić, żeby ogrzać domek. Jeżeli poszperasz na forum to znajdziesz masę postów związanych z PW, podobnie jak z różnymi typami ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magos1719503354 04.06.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 no wlasnie y tego co czytalam to chyba taniej wyjdzie z olejem Moj maz chcialby polaczyc kominek z plaszczem i ogrzewanie na ekogroszek, ale jedno i drugie wymaga duzo pracy do obslugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.06.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 no wlasnie y tego co czytalam to chyba taniej wyjdzie z olejem Moj maz chcialby polaczyc kominek z plaszczem i ogrzewanie na ekogroszek, ale jedno i drugie wymaga duzo pracy do obslugi Łączenie pieca na paliwo stałe z drugim piecem na paliwo stało to trochę mija się z celem. Ja byłem sceptyczny do kominka z płaszczem przez prawie dwa lata....... uległem wszelkim argumentom teraz nie widzę innego sensownego połączenia jak kominek z płaszczem + piec na gaz płynny + solary ....... wiem drogo ale ..... poczytaj tu ..... Klub kominkowców - płaszczowców bo warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts