woprz 04.02.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 dobrzykowice ile dałeś kaski za taką pąpkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 05.02.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Fajnie z tym gazem Ivonesca, Jestem ciekaw , czy robili to porządnie (mam na myśli wykopy), czy zagęścili po sobie grunt i wyrównali ? Moi wodociągowcy byli szczególnymi grzebkami i teraz to wyłazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.02.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Smok - wyrównali tyle o ile, gdybysmy mieli zagospodarowany teren to bym ich ścigała, a ze u nas na razie sam piach - zreszta widziałeś - tyle że teraz nie ma trawy - scenografia iście księżycowa to zasypali i tyle. A ten okrutny piach tak strasznie się nosi, że cóś pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 05.02.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 hehe, u Ciebie nosi się tylko piach. U nas istny poligon, mimo nawiezienia jakiejś tam podsypki. Trza zrobić porządnie Wszystko przez tych wodociągarzy, gdyby zagęścili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.02.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 no to jak z terminami? mam już szykować coś na tę parapetówę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.02.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 a co ze spotkaniem forumowym?kto jedzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 06.02.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 na takie zloty trzeba mieć czas, czyli etap budowy na tyle zaawansowany, że nie ma juz chwilowo kasy na bierzące prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.02.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Bartt - ale na parapetówe do nas dojedziesz? to nie będzie wymagało duzych nakładów co z ekipą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 07.02.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Ivo - na parapetówę dolecę, dojdę, lub dopłynę - w zależności od potrzeb Ekipa wyceniła się dość drogo ( o jakieś 10 000 więcej niż konkurencja), Zastanawiam się, czy nie zaproponować im tylko kierownictwa budowy, ale jeszcze nie zdecydowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 09.02.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 dobrzykowice ile dałeś kaski za taką pąpkę Sama pomka to jakieś 15 tys Do tego kotłownia plus baniak na 300 l to jakieś 5 tys Dolne żródło to jakieś 4 tys Do tego dochodzi koszt ogrzewania podłogowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 09.02.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 no to jak z terminami? mam już szykować coś na tę parapetówę ?? Powiedz tylko kiedy a na pewno przyjedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 09.02.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Sama pomka to jakieś 15 tys Do tego kotłownia plus baniak na 300 l to jakieś 5 tys Dolne żródło to jakieś 4 tys Do tego dochodzi koszt ogrzewania podłogowego czyli jakieś 27-28 a robiłeś sam czy jakąś firmą cena wydaje się b. atrakcyjna a ja z wydajnością ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 09.02.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Pozdrowienia dla wszystkich okołowrocławskich!od czasu do czasu wpadam do netu w jakieś kafejce.Ivo, gratuluję ogrzewania.Smok, jak tam alternator?do spisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Bartt, dobrzykowice - wreszcie jakiś odzew Sławek - dzięki jak na razie kominek spisuje się bardzo dobrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 10.02.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Po 14 mesiącach załatwiania podziałów i scalań, załatwiania pozwoleń, wypisów i wyrysów, pism i załączników maści wszelakiej, projekrów, badań geotechnicznych etc. wczoraj uprawomocnił się ostatni papierek pozwalający na sprzedaż działki, w sprawie której biegałem, latałem i rozświetlałem uśmiechem pokoje urzędnicze ... ... i właściciel sprzedał ją za plecami swojemu sąsiadowi a mnie poinformował łaskawca po fakcie kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. W związku z powyższym życzę wszystkim pięknej pogody budowlanej i więcej szczęścia w wyborze inwestycji. Niech wam ściany prosto się trzymają a kominki grzeją skutecznie. Na jakiś czas chyba znikam z forum. Miło było PS Ivo chyba jednak nie pojawię się na oblewaniu, bo w obecnym stanie ducha mógłbym zmonopolizować dostęp do alkoholu i goście mieli by mi za złe )) hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Bartt - brak słów a co do parapetówy......nic się nie martw - zaopatrzę się w większą ilość mocniejszych trunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 10.02.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 ja tak biegałem 3 miesiące za domkiem ss zadaszony i jak już miałem wszystko kredyt ugadanego notariusza to gość powiedział ze bank mu się nie podoba i cala ta procedura z bankiem to po to żeby go oszukać. Później był Styrobud w Obornikach Śląskich - chodziłem oglądałem i mówię ok wchodzę w to a oni mi, że na luzie mi to wybudują. Podpisujemy umowę (zwykłą pisemną ) generalnie każdy etap prac zaliczkowany poza ostatnimi 5% . JA im na to że raczej wolał bym przyrzeczenie w formie aktu notarialnego, a oni mi na to, że po co? ŻEBYM ICH PO SĄDACH CIAGAŁ - odpuściłem w tym samym momencie W końcu przyszedł czas na archipelag od razu zaproponowali mi że zaczynamy od tego, że kupuję od nich działkę. zaliczka 10% a później każda wplata po wykonaniu prac. urzekło mnie uczciwe podejście do sprawy i właśnie zaczynamy budowę. Precz z burakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 10.02.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Bartt, no co ty? Taki drobiazg i rezygnować? A gdzie była upragniona działeczka? Była jakaś wyjątkowa? Bo działek we Wrocku dużo. Zapraszamy do gminy Czernica - jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 11.02.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 no to jak z terminami? mam już szykować coś na tę parapetówę ?? Powiedz tylko kiedy a na pewno przyjedziemy dobrze Dobrzyk gada! :) Bartt, cholibka,rzeczywiscie można się solidnie wq., ale ponoć wszystko ma swój sens - tam by Wam pewnie źle było ,znajdziecie lepszą!!!!! uszy do góry! pozdrówka ekipos! y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 11.02.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 ps. Ivo, co kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts