trabi-wrc 23.06.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 czesc Trabik rozmawialam wczoraj z Jola i kupowala drzwi zewnetrzne na Karmelkowej, bo byly tansze niz w Budsie z rabatem grupy wiec chyba cos nie tak z tym rabatem To warto im to powiedzieć lub zadwonić do producenta. Jeszcze nas będzie sporo do tych drzwi Dzięku Aniu za info. Daro ma rację - trzeba tych z Karmelkowej poinformować o dużej grupie potencjalnych chętnych. Niech powiedzą na co ich stać. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.06.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Trabi - zajmij się tym jak możesz, ...... Ja jeszcze nie jestem myślami na drzwiach wew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 23.06.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Trabi - zajmij się tym jak możesz, ...... Ja jeszcze nie jestem myślami na drzwiach wew. Hehe - ja ledwo strop wylałem, to do drzwi mam ok. pińcet lat. Ten namiar do Budusa miał być dla kolegi co buduje w Lubinie taki sam projekt jak nasz. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 23.06.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Witajcie poszukuje jakiegos fachowca od kafelek i zabudowy G-K w lazience nasz kafelkarz od 1,5 tyg nie odbiera telefonu a mial juz w tym tygodniu zaczynac 2 lazienki i WC oraz pokoje:-( bede wdzieczna za pomoc pozdrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 23.06.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 fachowiec od kafelek i zabudowy k-g tel. 602124933 Kazimierz ZapałaPozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.06.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Do wszystkich, którzy przymierzaja się do ocieplenia poddasza, a zwłaszcza do naszego brata Daro. Nabyłam dziś we wspominanej Mrówce w Jelczu płyty gipsowe po 19, 50 zwykłe i zielone po 31. Reszta potrzebnych profili itp. też w dobrych cenach. Np ten profil CD 60/27 4 metrowy 7, 76 brutto. Piszę o tym, bo następna dostawa płyt, już w cenie ponad 20zł, więc może warto się pospieszyć. Transport dostaliśmy gratis. Generalnie poza płytami dało się negocjować jeszcze._________________http://jola-z-melisy.fotosik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 23.06.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 WITAM !!!Mam zagwostkę...mam zrobione otwory drzwiowe wg projektu na 205 cmnatomiast dostałem informację że wszystkie drzwi z framugami są na 208 cm (!)i teraz nie wiem czy mam pojechać z gumówką i wycinać po 3 cm w betonie?jak jest u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.06.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Witajcie poszukuje jakiegos fachowca od kafelek i zabudowy G-K w lazience nasz kafelkarz od 1,5 tyg nie odbiera telefonu a mial juz w tym tygodniu zaczynac 2 lazienki i WC oraz pokoje:-( bede wdzieczna za pomoc pozdrawiam flowercia Ja bym do gościa pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.06.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Do wszystkich, którzy przymierzaja się do ocieplenia poddasza, a zwłaszcza do naszego brata Daro. Nabyłam dziś we wspominanej Mrówce w Jelczu płyty gipsowe po 19, 50 zwykłe i zielone po 31. Reszta potrzebnych profili itp. też w dobrych cenach. Np ten profil CD 60/27 4 metrowy 7, 76 brutto. Piszę o tym, bo następna dostawa płyt, już w cenie ponad 20zł, więc może warto się pospieszyć. Transport dostaliśmy gratis. Generalnie poza płytami dało się negocjować jeszcze. Dzięki Joluś - ponegocjuję z moimi i może w mrówkę też wpadnę. POzdrawiam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 23.06.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 czesc Trabik rozmawialam wczoraj z Jola i kupowala drzwi zewnetrzne na Karmelkowej, bo byly tansze niz w Budsie z rabatem grupy wiec chyba cos nie tak z tym rabatem Jakiego producenta te drzwi były ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 23.06.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 ...poza tym warto pwiedzić to na Karmelkoej, ze planujemy większą ilość, może jeszcze zejdą i definitywie wytną Budus. Szczerze mówiąc przydałoby się, bo w Budusie obsługa bardzo średnia - aż się cieszę, że już nic więcej tam nie zamawiam. Co do drzwi wewn. to ja poza metalowymi do kotłowni i garażu z Porty zamówiłem drewniane u stolarza (jesion bejcowany) - drzwi kompletne z ościeżnicami i opaskami 1 300 zł (4 ościeżnice 150 mm i 4 - 270 mm). Do 8 par drzwi gratis dodatkowe 3 tunele 270 mm z opaskami. Montaż gratis. Była to zdecydowanie najlepsza oferta - montaż będzie we Wrześniu - na pewno napiszę jak się sprawią i wtedy będę mógł ich polecać lub nie PS zamówiłem u nich też parapety i obicie schodów jesionem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiołek74 24.06.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 WitamSzukam informacji na temat rynien o przekroju kwadratowym. Moze ktos takie robił u siebie i może polecić jakąś firmę albo chociaż orientuje sie gdzie moge uzyskać info na temat takich systemów???? Będe wdzięczna za infrmację. Goska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.06.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 czesc Trabik rozmawialam wczoraj z Jola i kupowala drzwi zewnetrzne na Karmelkowej, bo byly tansze niz w Budsie z rabatem grupy wiec chyba cos nie tak z tym rabatem Jakiego producenta te drzwi były ? Joleczka wybrala cala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 24.06.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Zamówiłam drzwi cala. W Budusie mimo rabatu oferta okazała się najgorsza. Lepszą cenę zaproponowali nam nawet w Lakbudzie, gdzie mimo braku upustu na same drzwi maja teraz taka promocję, że wkładki i klamki itp. są za złotówkę. W Bususie wychodzi za całośc drożej. Dla nas cena tych drzwi była i tak zaporowa i zamierzaliśmy zrezygnować, ale dostaliśmy jeszcze lepszą ofertę na Karmelkowej. Do tego na te które wybralismy jest firmowy rabat 10% i wyszło, że porządne, dębowe drzwi cala mamy mieć za 3550. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HRABSKA 24.06.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witam, Dzielimy sie wesolymi nowinami wiec pora na niewiesola rowniez. Okradli nas, poszly deski podlogowe na deske czolowa, plyty osb, dwie podpory stalowe, ktore jeszcze pod stropem byly, jakies elementy do komina. Gdybym wieczor wczensiej nie przeniosl do sasiada reszty rzeczy - byloby tego na jakies 10k, tak - 3k. To tak gwoli ostrzezenie, uwazajcie. Przy okazji czy wie ktos gdzie mozna ubezpieczyc nieskonczony budynek bez odbiorow jako DOM, a wiec tym samym m. in. od kradziezy? Nam chca ubezpieczyc przed odbiorami tylko jako budowe, tj. od pożaru i wichury. pozdrowka! Ja mam ubezpieczone elementy zamontowane - okna drzwi bramę, i inne. Polisa możliwa po zamknięciu inwestycji oknami i drzwiami z atestami. Jak coś nowego zamontowuję to zgłaszam to do polisy i dopłacam jakieś 50zł. W sumie suma ubezpieczenia jakieś 70-80 tys za 1000PLN - jakoś tak. Daro, gdzie sie ubezpieczałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 24.06.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witajcie poszukuje jakiegos fachowca od kafelek i zabudowy G-K w lazience nasz kafelkarz od 1,5 tyg nie odbiera telefonu a mial juz w tym tygodniu zaczynac 2 lazienki i WC oraz pokoje:-( bede wdzieczna za pomoc pozdrawiam flowercia Ja bym do gościa pojechał Hehe tylko ja nie wiem gdzie mieszka tzn wiem w jakiej dzielnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.06.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 W Hestii: Przedmiot i zakres ubezpieczenia: - Dom jednorodzinny w trakcie budowy wraz ze stałymi elementami od ognia i innych zdarzeń losowych - 50 000 - składka 100 - Stałe elementy w domu w trakcie budowy od kradzieży z włamaniem i rozboju - składka 600 Doubezpieczenie po zamontowaniu czegoś wartościowego - minialna składka 50zł. Ale najlepszym moim ubezpieczeniem są sąsiedzi z każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 24.06.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dzieki za informacje odnosnie ubezpieczenia, jak tylko sie zamkniemy to tez to poubezpieczam. A z innej beczki moze wiecie, gdzie maja dobre ceny na takie rzeczy: Płytka Karpatia WienerbergerCegła klinkierowa Karpatia WienerbergerCegła klinkierowa Agra WienerbergerCegła klinkierowa Alhambra WienerbergerCegła klinkierowa Markish Wienerberger Pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HRABSKA 24.06.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 W Hestii: Przedmiot i zakres ubezpieczenia: - Dom jednorodzinny w trakcie budowy wraz ze stałymi elementami od ognia i innych zdarzeń losowych - 50 000 - składka 100 - Stałe elementy w domu w trakcie budowy od kradzieży z włamaniem i rozboju - składka 600 Doubezpieczenie po zamontowaniu czegoś wartościowego - minialna składka 50zł. Ale najlepszym moim ubezpieczeniem są sąsiedzi z każdej strony Daro a te stałe elementy to od jakiej kwoty ta składka 600 zł Dzwoniłam do Warty opcja z ochroną przed kradzieżą z włamaniem,drzwi okna przyłącza mediów wyposażenia łazienki kominki klimatyzatory itd na kwotę 30 tyś- oraz mury od zdarzeń losowych na 50 tyś- 582 zł czekam jeszcze na jedna oferte z concordii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.06.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Potrzebuję architekta pilnie jeśli ktoś może się pochwalić swoim to proszę na priwa co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts