Slav 24.06.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witajcie Ciagle szukam dobrego sprawdzonego i taniego tynkarza na 2 polowe lipca. Jola i Natalia dzieki za informacje. Zastanawiam sie czy nie wziasc kogos z Allegro. Tam sie oglaszaja i maja dobre ceny. Tylko zeby byli sprawdzeni ... co o tym myslicie ? Z grupy misiow dzwonilem do kazdego i chca ponad 27 zl za metr z materialem a wiem ze rowniez mozna taniej i dobrze Pozdrawiam S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 24.06.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Ciagle szukam dobrego sprawdzonego i taniego tynkarza na 2 polowe lipca. Jola i Natalia dzieki za informacje. Zastanawiam sie czy nie wziasc kogos z Allegro. Tam sie oglaszaja i maja dobre ceny. Tylko zeby byli sprawdzeni ... co o tym myslicie ? Z grupy misiow dzwonilem do kazdego i chca ponad 27 zl za metr z materialem a wiem ze rowniez mozna taniej i dobrze A jakie to tynki? Gipsowe czy c-w? Bo ja za swoje c-w płaciłem na gotowo z jakieś 33zł/m2 więc cena 27zł jest bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rael_ww 24.06.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 A ja muszę zniwelować teren działki. Możecie mi pdać namiar na koparkowego albo "spychaczowego"? Bielany Wrocławskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slav 24.06.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Trociu To ceny za tynki gipsowe oczywiscie. Chociaz podzwonilem teraz do kilku fachowcow i jezeli zaprawa do cementowo-wapiennych bedzie robiona recznie to cena jest taka sama jak za gipsowe a nawet troche nizsza. Pozdro S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Umka 24.06.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 A ja muszę zniwelować teren działki. Możecie mi pdać namiar na koparkowego albo "spychaczowego"? Bielany Wrocławskie 0601-583-216, p. Mariusz, jezeli sie nie myle, - jest z Domaslawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dekar 24.06.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witam wszystkich Jestem na etapie poszukiwania ekipy do postawienia stanu surowego.Oczywiście w pierwszej kolejności chciałbym sprawdzić dostępność ekip polecanych na forum.W związku z tym mam prośbę, czy oprócz ekip wymienionych na stronie wrocławskich misiów znacie może jeszcze jakieś inne godne polecenia? (Budować będę w okolicy Leśnicy).Mam też pytanie o ekipę Jacka Biskupa. Widnieje on na liście misiów, ale nie mogę trafić na żadne posty które by go polecały, czy są na forum osoby które miały z nim do czynienia i mogą podzielić się wrażeniami? Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 24.06.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 czy ktos z Was na cieślę - pana Wieczorka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 24.06.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witam czy ktoś może polecić firme od rolet zewnętrznych-dobrą i tanią,chodzi o wykonastwo i montaz rolet(i oczywiście o wycene rolet z silnikami zwykłymi jak i radiowymi)POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 24.06.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Muszę uprzedzić, że w Mrówce w Jelczu ceny wprawdzie dobre, ale bajzel mają taki, że trzeba wszystko sprawdzać. Nam też część rzeczy przywieźli nie te co trzeba, mąż musiał jeżdzic do niech zamieniać. Tak więć, dla tych co maja trochę czasu, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 24.06.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 kochani z jakiej firmy zamawialiscie strop teriva z betarda dlugoleka czy ze srody slaskiej mowia mi ze jakosc taka sama musze dac jutro odpowiedz na ktora sie zdecyduje sprawa pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 24.06.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 szanowni forumowicze jakiś czas temu czytałam o tym że zbiera się ekipa do zamawiania szamba-czy to nadal aktualne czy już zakupiliście?z braku czasu i urwania głowy na budowie nie miałam czasu aby porządnie śledzić forum,czy ktoś może mi powiedzieć skad bierzecie szamba i czy propozycja wspólnego zamawiania jest nadal aktualna czy też już nie a co do stropu to my akurat braliśmy z betardu długołęka-ceny były ok i dostawa na czaspozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 24.06.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 szanowni forumowicze jakiś czas temu czytałam o tym że zbiera się ekipa do zamawiania szamba-czy to nadal aktualne czy już zakupiliście?z braku czasu i urwania głowy na budowie nie miałam czasu aby porządnie śledzić forum,czy ktoś może mi powiedzieć skad bierzecie szamba i czy propozycja wspólnego zamawiania jest nadal aktualna czy też już nie a co do stropu to my akurat braliśmy z betardu długołęka-ceny były ok i dostawa na czas pozdrawiam ja również pisałbym się na wspólne zamawianie szamba (ale to brzmi... czy ktoś z was słyszał że w okolicach Radomia są tanie szamba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 24.06.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 u mnie kwestia szamba pillllllna zresztą jak i rolet tak że wielkie please o podpowiedzie co i gdzie i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.06.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 W Hestii: Przedmiot i zakres ubezpieczenia: - Dom jednorodzinny w trakcie budowy wraz ze stałymi elementami od ognia i innych zdarzeń losowych - 50 000 - składka 100 - Stałe elementy w domu w trakcie budowy od kradzieży z włamaniem i rozboju - składka 600 Doubezpieczenie po zamontowaniu czegoś wartościowego - minialna składka 50zł. Ale najlepszym moim ubezpieczeniem są sąsiedzi z każdej strony Daro a te stałe elementy to od jakiej kwoty ta składka 600 zł Dzwoniłam do Warty opcja z ochroną przed kradzieżą z włamaniem,drzwi okna przyłącza mediów wyposażenia łazienki kominki klimatyzatory itd na kwotę 30 tyś- oraz mury od zdarzeń losowych na 50 tyś- 582 zł czekam jeszcze na jedna oferte z concordii Nie wiem - za trudne pytanie zadałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.06.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 A ja muszę zniwelować teren działki. Możecie mi pdać namiar na koparkowego albo "spychaczowego"? Bielany Wrocławskie 0601-583-216, p. Mariusz, jezeli sie nie myle, - jest z Domaslawia A gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 25.06.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 ja również pisałbym się na wspólne zamawianie szamba (ale to brzmi... czy ktoś z was słyszał że w okolicach Radomia są tanie szamba? Chodzi Ci o szamba z firmy Probud. Ceny sa podane na stronie, ale do nich trzeba doliczyć koszt transportu http://probud.pl/szamba.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 25.06.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Witam czy ktoś już zamawiał szamba z firmy PROBUD?jak to faktycznie wygląda u nich z transportem?kiedyś jak tam zaglądałam był podany cennik transportu w poszczególne rejony teraz zniknął lub nie mogę go znaleźć i stąd to pytanie jak to faktycznie wygląda u nich z transportem-chodzi o koszty na Dolny ŚląskPozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 25.06.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Witam czy ktoś już zamawiał szamba z firmy PROBUD? jak to faktycznie wygląda u nich z transportem? kiedyś jak tam zaglądałam był podany cennik transportu w poszczególne rejony teraz zniknął lub nie mogę go znaleźć i stąd to pytanie jak to faktycznie wygląda u nich z transportem-chodzi o koszty na Dolny Śląsk Pozdrowionka Przy transporcie łączonym (tzn dwa szamba przywozili w okolice Wrocławia) w ubiegłym roku był to koszt chyba 700zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 25.06.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 przy transporcie laczonym w zeszlu=ym roku byl to koszt okolo 700 zl za szt, nie trzeba bylo szukac "osoby do pary ", wystarczylo podac ze transport laczony i sami sobie organizowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.06.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Proszę o konstruktywną krytykę, bo przymierzam się chyba jednak do tego projektu http://www.domdlaciebie.com.pl/?akcja=szczegoly&id_domku=106&unset=2 Jakie ewentualne zmiany? O co zapytać architekta? Zostać przy porothermie czy zmienić na max? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts