haniairafal 30.06.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Szukam drzwi tymczasowych, dwie sztuki. pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 30.06.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Firma nazywa się Dolecki. Karmelkowa 29 (chyba). Nie powoływałam się na forum. Facet zaproponował swoją cenę, ja swoją i w końcu doszliśmy do porozumienia. Trzeba się targować. MAsz jakiś namiar na niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 30.06.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Podpowiedzce, proszę gdzie kupić materiały instalacyjne, rozdzielacze, szafki i takie tam? Mój hyraulik bierze tutaj: http://www.aka.pl/kontakt.php (masz jeszcze namiar chyba na Adama?) Ja brałem wsio od Viessmana, ale cena jest u nich wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkasz1 30.06.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 W elektryczne specjały zaopatruję się w Onninenie. Mam ulubionego sprzedawcę Tomasza Rurańskiego. [email protected]Powołaj się na Dorotę Szczepaniak. Lepiej najpierw umówić się mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 30.06.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Bardzo prosze jeszcze raz, moze ktos jeszcze sie wypowie.Mysle o rezygnacji z naszego wykonawcy, ale chce sie upewnic, ze oszalal z cenami - po prostu nie dam sie wydoic. Oblozenie dwóch kominów wys ok 7m, jedez z plytki kliknierowej drugi z cegly klinkierowej (razem ok 1120 sztuk), cos jak na tej wizualizacji - 8000 zl brutto. Jeszcze raz - co Wy na to? pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HRABSKA 30.06.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Bardzo prosze jeszcze raz, moze ktos jeszcze sie wypowie. Mysle o rezygnacji z naszego wykonawcy, ale chce sie upewnic, ze oszalal z cenami - po prostu nie dam sie wydoic. Oblozenie dwóch kominów wys ok 7m, jedez z plytki kliknierowej drugi z cegly klinkierowej (razem ok 2100 sztuk), cos jak na tej wizualizacji - 8000 zl brutto. Jeszcze raz - co Wy na to? pozdrowka! U mnie, za dwa kominy, no ciutkę mniejsze , takie standardowe , chyba 1,5 m krzyczeli 1000, zbiliśmy do 700, ale de fakto stwierdziliśmy ,że płytkę ułożymy sami Co do hurtowni, to bierzemy z p.plast na robotniczej, ale polecam stronkę http://www.kotly.com tam są naprawde dobre ceny, tylko trzeba wiedzieć co zamówić, tzn rozpiska od hydraulika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 30.06.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 na oko trudno ocenic price.podaj wymiary w m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.06.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Poradzcie prosze co mam przewidziec, nie chce nic przeoczyc. Garaz jest na 2 samochody - 5m szeroki. W tej chwili planuje zrobic tak. O czym jeszcze powinienem pamietac? A jak długi jest ten garaż. Jeżeli zmieści się przy tej działówce na końcu jeszcze szafka na narzędzia, to bym dał na niej jeszcze jedno gniazdko, coby nie trzeba było kłaść przedłużasza z tego gniazda w rogu. Siłowe też raczej dałbym w głębi garażu. Do czego planujesz je wykorzystać na zewnątrz. A w środku zawsze się do czegoś przyda. Dobra rada z tymi włącznikami światła. Przy wejściu do garażu od zewnątrz i wewnątrz - tak aby wchodząc do garażu czy to z dworu czy z domku móc zapalić światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Bardzo prosze jeszcze raz, moze ktos jeszcze sie wypowie. Mysle o rezygnacji z naszego wykonawcy, ale chce sie upewnic, ze oszalal z cenami - po prostu nie dam sie wydoic. Oblozenie dwóch kominów wys ok 7m, jedez z plytki kliknierowej drugi z cegly klinkierowej (razem ok 2100 sztuk), cos jak na tej wizualizacji - 8000 zl brutto. Jeszcze raz - co Wy na to? pozdrowka! witam, a mi ostatnio obiła sie o uszy cena 2 zł/szt, czyli w Twoim przypadku 4200zł. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 30.06.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Z tymi kominami to zamieszalem. Ok 1120 sztuk a nie 2100 :| pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 30.06.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Z tymi kominami to zamieszalem. Ok 1120 sztuk a nie 2100 :| pozdrowka! To sam sobie odpowiedziałeś - za 2100 szt. było drogo Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 30.06.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Bardzo prosze jeszcze raz, moze ktos jeszcze sie wypowie. Mysle o rezygnacji z naszego wykonawcy, ale chce sie upewnic, ze oszalal z cenami - po prostu nie dam sie wydoic. Oblozenie dwóch kominów wys ok 7m, jedez z plytki kliknierowej drugi z cegly klinkierowej (razem ok 1120 sztuk), cos jak na tej wizualizacji - 8000 zl brutto. Jeszcze raz - co Wy na to? pozdrowka! Mam podobny problem, ale cegieł ponad 2 razy więcej. Nasz wykonawca chce 2 PLN/szt., ale zastanawiam się nad wersją econo jak w tej realizacji koło Bydgodzczy i zamiast odznaczyć kominy od reszty klinkierem, po prostu pomalować na ceglany kolor. Mam też myśli, żeby to zrobić z nieotynkowanej cegły rozbiórkowej i zrobić takie rustico (nie mam jednak przekonania, że to będzie ładne), albo, żeby jednak otynkować, a jak będę miał kasę za 100 lat to wtedy zerwać wełną i oblecieć klinkierem. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Bardzo prosze jeszcze raz, moze ktos jeszcze sie wypowie. Mysle o rezygnacji z naszego wykonawcy, ale chce sie upewnic, ze oszalal z cenami - po prostu nie dam sie wydoic. Oblozenie dwóch kominów wys ok 7m, jedez z plytki kliknierowej drugi z cegly klinkierowej (razem ok 1120 sztuk), cos jak na tej wizualizacji - 8000 zl brutto. Jeszcze raz - co Wy na to? pozdrowka! Mam podobny problem, ale cegieł ponad 2 razy więcej. Nasz wykonawca chce 2 PLN/szt., ale zastanawiam się nad wersją econo jak w tej realizacji koło Bydgodzczy i zamiast odznaczyć kominy od reszty klinkierem, po prostu pomalować na ceglany kolor. Mam też myśli, żeby to zrobić z nieotynkowanej cegły rozbiórkowej i zrobić takie rustico (nie mam jednak przekonania, że to będzie ładne), albo, żeby jednak otynkować, a jak będę miał kasę za 100 lat to wtedy zerwać wełną i oblecieć klinkierem. Pozdrav A widzisz dobra mam pamiec z tymi 2zł/szt. Trabi ja bym zrobila dokladnie tak samo jak na tej realizacji. dom nabral takiej lekkosci. ale ja generalnie ceglom mowie NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 30.06.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Kto mi powie ile kosztuja "drzwi tymczasowe z kastoramy"? moge kupic uzywki za 150 zl i nie wiem czy ok. pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 30.06.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dzieki wszystkim za opinie odnosnie tego klinkieru, nabralem troche pogladu o probach gwaltu finansowego na nas i postanowienie jest mocne: nie damy sie! pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Kto mi powie ile kosztuja "drzwi tymczasowe z kastoramy"? moge kupic uzywki za 150 zl i nie wiem czy ok. pozdrowka! cos mi sie wydaje ze ok 350 zł, ale moge sie mylic (rzadko, bo rzadko ale zdarza mi sie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek Renia 30.06.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Szukam drzwi tymczasowych, dwie sztuki. pozdrowka! Gdybyś dał znać wcześniej - wczoraj spaliłem sztuk dwie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek Renia 30.06.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Czy ktoś na dniach nie będzie sprowadzał betonowych szamb.Potrzebuje ze 3m kręgów betonowych - do 1mDołaczył bym się do zamówienia ? Pzdr Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 30.06.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Szukam drzwi tymczasowych, dwie sztuki. pozdrowka! Gdybyś dał znać wcześniej - wczoraj spaliłem sztuk dwie :/ ale szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 30.06.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Firma nazywa się Dolecki. Karmelkowa 29 (chyba). Nie powoływałam się na forum. Facet zaproponował swoją cenę, ja swoją i w końcu doszliśmy do porozumienia. Dolecki Zygmunt. Drzwi i okna tel. 0 71 363 55 54 - telefon/fax adres 52-437, Wrocław, Karmelkowa 29 lok. 3 woj. dolnośląskie godziny otwarcia: poniedziałek Trzeba się targować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts