miwol 17.02.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Cześć Weseli Inwestorzy Nie ma to jak w kupie - jak mawiał mój dziadek Ponieważ wkrótce ruszam z budową w Chwałowicach pod Jelczem-Laskowicami, pozwalam sobie pojawić się w tej Grupie. Liczę, że wspomożecie mnie otymizmem i radami w tych ciężkich chwilach Liczę na kontakt z osobami "z sąsiedztwa". Wiem już, np. że gnając do siebie przez Dobrzykowice, powinienem zwalniać by nie rozwibrować koledze drogiej POMPKI Trzymajcie się, dajcie znać jak stanę się tutaj męczący - Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.02.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 witaj miwol trafiłeś i fajnie ja mam z białego, ale nie oryginalnego Ytonga tylko jakiś polski z Milicza. Pozdrawiam i zycze wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 17.02.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 ps. Ivo, co kupiłaś? a co preferujesz?? postaram się dostosować Żabciu, pytałam o te zakupy generujące Twój dobry humor onegdaj ale skoro się dostosujesz... hmmmhmmm... co by tu zarzucić...? ciepłe piwo pite przez słomkę i nieogolona golonka podawana przez barmana w kalesonach? sorry,mam dziś jakieś takie obrzydliwe poczucie hum. jak to na wsi... postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.02.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Yemiołka - a to sie nie dogadałysmy a żeby dokładniej to osttecznie nic wtedy nie kupiłam teraz to mogę tylko chodzić i oglądać.....bo jak przyjdzie rata kredytu...to brrrr a co do trunków - zobaczę co da się zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.02.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Smok - czy Ty jeszcze tutaj się pojawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.02.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 no, tak, nikogo nie ma a tak tu bywało wesoło.....dziś cofnęłam się do baaaardzo starych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.02.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Yemiołka - a to sie nie dogadałysmy a żeby dokładniej to osttecznie nic wtedy nie kupiłam teraz to mogę tylko chodzić i oglądać.....bo jak przyjdzie rata kredytu...to brrrr a co do trunków - zobaczę co da się zrobic Z tego co wiem to regułą jest, że na parapetówę każdy przynosi swoje flaszki, inwestor/gospodarz jest przecież wycyckany do cna z gotówki to i stąd ten zwyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.02.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Yemiołka - a to sie nie dogadałysmy a żeby dokładniej to osttecznie nic wtedy nie kupiłam teraz to mogę tylko chodzić i oglądać.....bo jak przyjdzie rata kredytu...to brrrr a co do trunków - zobaczę co da się zrobic Z tego co wiem to regułą jest, że na parapetówę każdy przynosi swoje flaszki, inwestor/gospodarz jest przecież wycyckany do cna z gotówki to i stąd ten zwyczaj no, na dobry początek zawsze cos gospodarz wyskrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.02.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 [quote="Ivonesca no, na dobry początek zawsze cos gospodarz wyskrobie A tak wogóle to rozmawiamy już o jakims konkretnym terminie ? Ja w każdym bądź razie luty już mam zajęty , ale na początka marca to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.02.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 konkretnego terminu jeszcze brak może 5-6 marca ale to na razie tylko na 50%...niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.02.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Z tego co wiem to regułą jest, że na parapetówę każdy przynosi swoje flaszki, inwestor/gospodarz jest przecież wycyckany do cna z gotówki to i stąd ten zwyczaj jassne Misiu , chciałam tylko sprawdzić, czy Ivo lubi golonkę. eh,szkoda że już nam wyjszło domowe winko... przyturlałabym... a tak to trza jakąś komercję zakupić. tylko KIEDY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.02.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 tak yemiołka, lubię golonkę....ale tylko jesli by była zapodana tak jak napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.02.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 aaa, przeoczyłam, że KIEDY jest powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.02.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 wstępnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.02.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 no moi drodzy...dziś jest już na 80% i chyba bardziej będzie wszystkim pasowała sobota 6 marca niz piatek .... tak więc prosze się powolutku szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 21.02.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Szykujem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2004 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 .....musze powiedzieć.....miło było Was poznać osobiscie Ivonesca...buziaki i pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 22.02.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Czyżbyście byli na sobotnim spotkaniu? Opowiadajcie jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.02.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witajcie! Wstawajcie!Ivonesca, Dobrzyk - zyjecie?Smoku - za rok KONIECZNIE musisz przyjechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 witajcie jesteśmy, jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts