scur 11.07.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Witam z rana szanowną Grupę Wrocławską. Trociu - jeśli Cię szerszenie nie zeżarły to przypominam się delikatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 11.07.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Trociu - jeśli Cię szerszenie nie zeżarły to przypominam się delikatnie. Szerszenie przegrały. Zostały najpierw zalane jakimś świnstwem z aerozolu. A potem przy okazji strąciłem ten ich zalązek gniazda (leży teraz w domku na pokaz). Przypominasz się, tylko proszę przypomnij mi o czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 11.07.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Tu na forum podziękuje pepe który pomaga mi i doradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 11.07.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Trociu - jeśli Cię szerszenie nie zeżarły to przypominam się delikatnie. Szerszenie przegrały. Zostały najpierw zalane jakimś świnstwem z aerozolu. A potem przy okazji strąciłem ten ich zalązek gniazda (leży teraz w domku na pokaz). Przypominasz się, tylko proszę przypomnij mi o czym No wiesz, jak to? Czekam n-ty dzień na wynik Twojej rozmowy z sąsiadem ad. ziemia w Dobrzykowicach. Oj Trociu, Troci sklerotyk jesteś (a myślałam, że większego ode mnie nie ma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Ray 23 - ja u nich kupie juz tylko centralkę, bo mają fajne rabaty. Szkoda Kazia żony, sama może nie dać rady pociągnąć firmy choć ma chęci. A Nikol- montowali w takich rezydencjach, po wielu pomiarach, że jak Kazimierz pokazywał mi projekt np. na dwie 600ti to mi oczy z orbit wychodziły. No cóż - sam się o jej zaletach przekonam. A GWC mam od roku asymilujące się, właśnie wykonane z jednego kawałka - 5 rur - jeszcze nie użytkowany. Moi rodzice tez wybrali sp pana Kazia, swietny fachowiec byl, niestety byl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 11.07.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 A ziemia No tak - teraz na pewno będę się pytał, bo z okazji, że właśnie dzisiaj zakończyłem ostatnie wykopki w ogrodzie, trzeba by nawieźć trochę ziemi. Więc już zapisuję i odpiszę jak tylko będę coś wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 11.07.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 a tak szczegółowo, to jakies fi tej rury pamietasz? Podprowadza sie to rurę pod sam komin? Niestety nie pamiętam. Coś mi się wydaje że albo 110 albo 160. JaK nie zapomnę to wieczorem zmierzę. U mnie wyprowadzona jest tuż przy kominie. Trzeba pamiętać, aby zachować spadek na zewnątrz, coby woda się do niej nie wlewała. Oj - właśnie widzę, że o kolejnej rzeczy zapomniałem. Tak wiec scur - nie jesteście jedyni czekający na info ode mnie. Ale już i to zapisuję i do poniedziałku będzie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 11.07.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 szukał ktos tu hydraulika?mam do polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 11.07.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 szukał ktos tu hydraulika?mam do poleceniaA wiesz, że ja chyba swojego też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 11.07.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 mam pytanie ile płaciliście za montaż odkurzacza centralnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 11.07.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Trociu moze to ten sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 12.07.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Aniu, my właśnie montujemy instalacjię odkurzacza sami , wczoraj zaczeliśmy, dzisiaj konczymy. Wołaja za to 1000 zł. Przegiecie na maksa. Proste i bezproblemowe. laik sobie poradzi. Zapraszamy do nas "na kurs" jeśli chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 12.07.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Materiały do instalacji tego ustrojstwa, kupowaliśmy w firmie Elmix na Kramelkowej. Polecam, super obsługa. Wszystko zaprojektują i policzą ile czego i gdzie ma być. Oczywiście też montują jak ktoś chce, ale niestety jak dla mnie koszt montażu niewspółmierny z nakładem pracy i jak pisałam wcześniej proste to jak drut. U nas materiały instalacyjne niewiele ponad 300zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 12.07.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 tak tak potwierdzam co mówi koleżanka powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 12.07.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 To ja się urwę z choinki w ten spokojny sobotni wieczór... Doradca kredytowy, z którym zaczęliśmy gadać nagle zapomniał języka w gębie... W dodatku podejrzewam, że zmienił telefon komórkowy na nowy, siakiś model dla wyższych bytów i inteligencji - nagle sie okazało, ze nie potrafi odbierać i wykonywać połączeń Poratujcie (jak możecie) namiarami na jakiegoś magika od kredytów z prawdziwego zdarzenia pliss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 12.07.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 tak tak potwierdzam co mówi koleżanka powyżej Kasiu ten namiar to od Ciebie. Dzieki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 12.07.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Czy macie jakieś doświadczenia z urządzeniami do uzdatniania wody?Czy montujecie takie ustrojstwa u siebie?Na co zwrócić uwagę? Może ktoś z gminy Kobierzyce robił badanie wody dostarczanej przez EXPRIM i co ono wykazało. Proszę o podpowiedzi, bo firm z różnymi filtrami jest multum, ale co i jak wybrać to sam nie wiem. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 13.07.2008 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Witam po bardzo długiej nieobecności na forum.Agagaj namiar na doradce finansowego poszedł na priv. Właśnie finalizujemy z jego pomocą umowę kredytową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 13.07.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 14.07.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Komuś byłem winny informacje na temat rury doprowadzającej powietrze do kominka. Tak więc u mnie jest fi110 - zwykła szara kanalizacyjna wystawiona tuż obok komina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts