Natalia Stanko 16.07.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Tynki - jak fachowiec sam kupi materiał to położy tak cienko jak się da, coby się nie wykosztować. Tynk np. Baumita MP 25 to 7-8zł na mkw przy 1.5-2cm grubości tynku. Do tego dochodzą narożniki( u mnie poszło 3 paczki po 50szt. to koszt rzędu 300zł) i robocizna 18zł/mkw. Łącznie około 25zł/mkw c-w za all I uwaga - powiedzcie tynkarzom - że tynki będziecie odbierać z kafelkarzem Jak dachówka cementowa - to Braas z powłoką cisar, jest taka gładsza i ładniej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 16.07.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Co do ceramiki, to w Vinsarze mają teraz promocję na włoską Hatrię. Wszelkie kibelki, bidety i umywalki tej firmy minus 40% od ceny katalogowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 16.07.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Kochani poratujcie prosze namiarem na brukarza dobrego. Ja w koncu dorobilam sie schodow, mialam stresa co to bedzie w mojej waskiej klatce ale wyszlo naprawde ladnie i wygodnie, jak tylko w zawirowaniach budowlanych odnajde aparat to pstrykne fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 16.07.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Co do schodów właśnie, to jak wyszło to cenowo u Ciebie? Przymierzam się, aby robić w tarataku w Dobroszycach, ale jak zwykle szukam kogoś konkurencyjnego. Może ktoś polecić swoich "schodziarzy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 16.07.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 jola ja nie mialam wylewanych wiec musialam zrobic cale schody z drewnapytalam jeszcze w styczniu-lutym wszedzie w okolicach wroclawia i wroclawiuto krzyczeli ceny 21-23 tys za dab, buk okolo 2 tys taniej , dla mnie cena zaporowa,dostalam namiar od znajomych na stolarza spod Rawicza i za polowe tego mam piekne debowe wraz z barierka na gorze (barierki jest okolo 3 mb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 16.07.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Kine, u mnie też nie ma betonowych. Jesli można poproszę o namiar na Twojego stolarza. Moze być na priva i pochwal się koniecznie fotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 16.07.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 jola poslalm na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 16.07.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 WITAM mam pytanko a raczej prośbe o porade robi sie u nas więźba-wkońcu a chodzi mi o porade w sprawie dachowki miała być ceramika ale kosztynas zerzarły więc idziemy w beton a pytanie czy też prośba dotyczy jaką wybrać,BRASSA czy też EURONIT -obydwie tą to dachówki podójne delikatne eski co wybrać którą z tych firm? która lepsza????????// prosze o podpowiedzi pozdrowionka Jak wybierzesz BRASSA podwojne S w czerweinie to zostalo mi okolo 120 takich dachowek wiec za jakas niewielka oplata moge sie tego pozbyc. a dach wyglada super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 16.07.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Czy komuś została rura kominowa (IBF,Komwent, Schiedel ...) ceramiczna fi 200 ? Może być ukruszona, obcięta - potrzebuję ok 25 cm. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 16.07.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Czy komuś została rura kominowa (IBF,Komwent, Schiedel ...) ceramiczna fi 200 ? Może być ukruszona, obcięta - potrzebuję ok 25 cm. Pozdrav Jest szansa ostatnio na budowie widziałam walający się kawałek, sprawdzę i dam znać wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.07.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Suspenser - Ty to masz zawsze dobre wiadomości. Ja właśnie jestem na etapie wyboru ceramiki i kafli, więc się przejadę do nich. Nie wiem tylko kiedy, bo pewnie otwarci w godzinach w jakich ja pracuję. Pozostanie sobota. Pracują do 17-tej (ja byłem nawet o 17.15 i się załapałem) To tak jak ja - a w 15 minut to ze Strzegomskiej we Wro nie dojadę tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 16.07.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 jola ja nie mialam wylewanych wiec musialam zrobic cale schody z drewna pytalam jeszcze w styczniu-lutym wszedzie w okolicach wroclawia i wroclawiu to krzyczeli ceny 21-23 tys za dab, buk okolo 2 tys taniej , dla mnie cena zaporowa,dostalam namiar od znajomych na stolarza spod Rawicza i za polowe tego mam piekne debowe wraz z barierka na gorze (barierki jest okolo 3 mb) Kine ja również ładnie poproszę o namiar na priv:) Z góry dziękuję Masz jakieś fotki tych schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 16.07.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 kine Kochani poratujcie prosze namiarem na brukarza dobrego. posłałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.07.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Scureczko, a Ty nie na urlopie? co z Twoim brukarzem, co sie stalo w sprawie braas euronit, oczywiscie braas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.07.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 ponawiam prosbe, o namiary na tani czarny klinkier kratowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 16.07.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 ja mam brassa 13-14zł/m2 gipsowe? gdzie tak tanio robią, bo ja pilnie szukam. Znalazłem 20zł/m2 bez materiały, i 30zł/m2 z materiałem ( i wygląda że z materiałem wychodzi taniej) Drugie pytanko ile płaciliście za robotę hydraulikowi sama robota za punkt (czyli punkt poboru wody ciepłej i zimnej)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.07.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 HejCzy spotkaliście się w którejś z hurtowni we Wro lub wschodnich okolicach Wro z produktami firmy Izohan - konkretnie Izohan Izobud serii W - najlepiej 20kg WL i WM. Bo albo nie mają albo mają tylko 10kg p.s.Czy też tak macie, ze sobie coś upatrzycie w sieci, naczytacie się na ten temat a potem nie możecie tego kupić w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 16.07.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Czy komuś została rura kominowa (IBF,Komwent, Schiedel ...) ceramiczna fi 200 ? Może być ukruszona, obcięta - potrzebuję ok 25 cm. Pozdrav jeszcze 2 tyg walala sie taka po budowie ale nie wiem czy nie poszla koniec koncow do kontenera - sprawdze dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 16.07.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 kine Kochani poratujcie prosze namiarem na brukarza dobrego. posłałem na priv dziekuje pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 16.07.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 jola ja nie mialam wylewanych wiec musialam zrobic cale schody z drewna pytalam jeszcze w styczniu-lutym wszedzie w okolicach wroclawia i wroclawiu to krzyczeli ceny 21-23 tys za dab, buk okolo 2 tys taniej , dla mnie cena zaporowa,dostalam namiar od znajomych na stolarza spod Rawicza i za polowe tego mam piekne debowe wraz z barierka na gorze (barierki jest okolo 3 mb) Kine ja również ładnie poproszę o namiar na priv:) Z góry dziękuję Masz jakieś fotki tych schodów? wyslalam na priv a:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts