Lukasz Radwanice 16.07.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Hej Czy spotkaliście się w którejś z hurtowni we Wro lub wschodnich okolicach Wro z produktami firmy Izohan - konkretnie Izohan Izobud serii W - najlepiej 20kg WL i WM. izobud WL 20kg kupowalem w gaji http://www.gaja-msm.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 16.07.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No i wybrał u mnie BRASS dzięki waszym podpowiedziom i innymi przykładamikiedyś ktos nam powiedział że lepiej wybrać dobry beton na dachówke niż gorszą ceramike,wiem że beton ma swoje wady tak też jak dachówka ceramiczna a zwłaszcza ta gorsza,dziś widzieliśmy kilka dachów z różną dachówką ceramiczną i tą gorszą i tą lepszą i w związku z tym że nie stać nas na dachówkę ceramiczną tą lepszą wybraliśmy betonową Brassa,może to i zły wybór ale to się okaże po latach użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 16.07.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 WITAM mam pytanko a raczej prośbe o porade robi sie u nas więźba-wkońcu a chodzi mi o porade w sprawie dachowki miała być ceramika ale kosztynas zerzarły więc idziemy w beton a pytanie czy też prośba dotyczy jaką wybrać,BRASSA czy też EURONIT -obydwie tą to dachówki podójne delikatne eski co wybrać którą z tych firm? która lepsza????????// prosze o podpowiedzi pozdrowionka Jak wybierzesz BRASSA podwojne S w czerweinie to zostalo mi okolo 120 takich dachowek wiec za jakas niewielka oplata moge sie tego pozbyc. a dach wyglada super. Boru jedank padło na podwójne S ale Antracyt tak że sorki ale jakbyś miał ten kolorek co mi pasi to by było oki ale niestety to nie ten kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 17.07.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 kine bardzo dziękuję za kontakt do pana Chętnie zaprosimy go na wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 17.07.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 godin z uwagi na piątek specjalnie dla Ciebie pluję przez lewe ramię, żeby wszystko było na tip top Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 17.07.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 WitamMam do Was pytanie jaką izolację przeciwwilgociową stosujecie w łazienkach?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 17.07.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 doska - u mnie była folia w płynie zdaje się SOPRO , i w narożnikach w kabinie prysznicowej - taśma izolująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 17.07.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Witaj - halszka! Miło widzieć znajome twarze... Jak tam ogródek? Możesz polecić jakąś dobrą szkółkę? Ja stawiam pierwsze kroki - właściwie żadne, czytam fora i myślę. Ponieważ drzew na działce mam za dużo - posadzę pewnie krzaczki i kwiaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 17.07.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Danadom ja mam antracytowego Braasa i póki co jestem zadowolona. Jak się już zdecydowałaś, to popatrz sobie na niemiecką stronę Braasa. Mają fajniejsze odcienie. Jakość też trochę inna, znaczy się lepsiejsza. Ja w zeszłym roku musiałam dokupić w Niemczech 70 szt, bo w całej Polsce przez 3 miesiące nie udało mi się ich zdobyć i przez to nie mogłam skończyć dachu . Cena była prawie taka sama w Polsce i w Niemczech. Ja kupowałam w Goerlitz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 17.07.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Natalia, może byś mi jakieś drzewo odstąpiła? U mnie łyso jak na Księżycu. Nawet krater z 60 t ziemii mam Może byśmy jakąś grupę krzakową stworzyli? Kombinuję, jakby tu namówić pewną firmę ogródkową, dla której kiedyś pracowałam, żeby móc kupować w szkółkach w których się zaopatrują z ich rabatami. Na razie piętrzą problemy, ale to raczej z braku czasu, bo w szczycie sezonu są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 17.07.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Co do schodów właśnie, to jak wyszło to cenowo u Ciebie? Przymierzam się, aby robić w tarataku w Dobroszycach, ale jak zwykle szukam kogoś konkurencyjnego. Może ktoś polecić swoich "schodziarzy"? Jolu wysłałam coś na priv odnośnie schodów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 17.07.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Natalia - ogródek z powodu wyczerpanych środków płatniczych baaaardzo pomalutku zaczyna powstawac , mam już trawnik, a nawet dwa jeden przed domem już całkiem ładniutki i drugi w części użytkowej - porażka, a to ze względu na chwasty których mi się tam wyhodowało ogromne ilości no ale coś z tym trzeba będzie zrobic a Ty kiedy planujesz przeprowadzkę ? chyba już za momencik pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 17.07.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 u mnie izolacja łazienki deitermann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 17.07.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 halszka - nie nie nie, ja nie mam: kominka ( firmy ociągają sie z wycenami Michell np. miesiąc wycenia, ja poganiam - podają tysiąc przyczyn dlaczego nie mogą), podłóg...wybrane przynajmniej... drzwi wewnętrznych, jutro pomiary... oczyszczalni - nawet nie wiem którą wybrać... Ale ręce mnie swędzą robić ogród - także Koalo - grupa wskazana jak najbardziej. Drzewo możesz sobie wykopać - choinki samosiejki aż prą z lasu na działkę... W niedzielę będę na działce - to ostatnia niedzieeela w następną będę nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 17.07.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 godin, kine udało się Wam namierzyć tę rurę kominową? Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 17.07.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Hej Czy spotkaliście się w którejś z hurtowni we Wro lub wschodnich okolicach Wro z produktami firmy Izohan - konkretnie Izohan Izobud serii W - najlepiej 20kg WL i WM. izobud WL 20kg kupowalem w gaji http://www.gaja-msm.pl Dzięki - zajrzę do nich przy okazji. Szkoda tylko , że są za rozkopaną Krakowską. I widzę, że tanie bloczki mają 2,99 /sztuka. Może od razu hurtem kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 17.07.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 godin, kine udało się Wam namierzyć tę rurę kominową? Pozdrav Witaj, Przed chwilą mąż sprawdził na budowie i mamy dokładnie taki kawałeczek dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 17.07.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Danadom ja mam antracytowego Braasa i póki co jestem zadowolona. Jak się już zdecydowałaś, to popatrz sobie na niemiecką stronę Braasa. Mają fajniejsze odcienie. Jakość też trochę inna, znaczy się lepsiejsza. Ja w zeszłym roku musiałam dokupić w Niemczech 70 szt, bo w całej Polsce przez 3 miesiące nie udało mi się ich zdobyć i przez to nie mogłam skończyć dachu . Cena była prawie taka sama w Polsce i w Niemczech. Ja kupowałam w Goerlitz a moge prosić o linka do tej niemieckiej strony brassa? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 17.07.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 godin, kine udało się Wam namierzyć tę rurę kominową? Pozdrav rury - co gorsza bylo ich 2 na pewno 200 - nie mam zielonego pojecia gdzie sa - a raczej nie przypominam sobie bysmy do kontenera je wrzucali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 17.07.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 danadom- po prostu http://www.braas.de Szkółki ogrodnicze i zakup roślin: Grota Roweckiego- dobry materiał w dość dobrej cenie Szkółka pana Romana Bodnara w Rogoźnicy. Dobre ceny, niestety nie wszystkie rośliny dostępne w detalu Bielany, naprzeciwko kościoła przy głównej drodze na Kłodzko- dość drogo, ale można dostać jakieś wymyślne okazy. Kupując przez zaprzyjaźnioną firmę jest do 50% taniej. Ja na razie kompletuję listę, kupować chcę pod koniec sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts