MichAsiek 23.07.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Witaj Kulka Faktycznie zapracowana jakaś jesteś w tym nowym domu Ale za to jakie efekty,wszystko widać, nic się nie ukryje Po prostu PIĘKNIE! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 23.07.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Mam pytanko: czy ktoś z Was orientuje się może gdzie można kupić w dobrej cenie maty grzewcze, elektryczne , takie do łazienki na podłogę pod kafelki?? Potrzebuję taką małą do łazienki na dole, żeby było milutko jak się wychodzi z pod prysznica A tak w ogóle to piękna pogoda za oknem, a ma być jeszcze cieplej na weekend Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.07.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Ja kupowałam maty na Karmelkowej, mają tam wszystko, ale my kupoiwaliśmy do podgrzania naczynia wzbiorczego i reszty armatury do kominka na strychu, jak było minus 25 st C i wszystko zamarzało ale było wesoło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HRABSKA 23.07.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Szukam, kogoś do kominka ? Macie już jakieś namiary, i kiedy takie cóś sie robi po parkietach i kaflach czy przed? czy ktoś z Was robił sufit podwieszany?? Kulka super dom!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 23.07.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Szukam, kogoś do kominka ?Radzę najpierw rozejrzeć się po sieci i wybrać sobie kominek. Potem poszukać, kto nim handluje. Ja swojego Dovre będę zamawiać w Vento Kominki - dzisiaj będą na oględzinach, bo będą też robić DGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.07.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 HRABSKA - raczej przed, ale my zrobiliśmy kominek (obudowę) po 3 latach od zamieszkania. Gdybyśmy mieli jednak parkiet, to mógłny się zniszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 23.07.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 HRABSKA - raczej przed, ale my zrobiliśmy kominek (obudowę) po 3 latach od zamieszkania. Gdybyśmy mieli jednak parkiet, to mógłny się zniszczyć U nas obudowa powstanie też za jakiś czas dopiero. Wcześniej na nią nie starczy. Ale żeby mieć zabezpieczoną deskę podczas użytkowania kominka, okolice kominka wyłożymy jakimiś ładnymi kaflami już teraz. Dzięki temu przy normalnym użytkowaniu jak i w momencie robienia obudowy jest mniejsza szansa na zniszczenie deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 23.07.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Mam pytanko: czy ktoś z Was orientuje się może gdzie można kupić w dobrej cenie maty grzewcze, elektryczne , takie do łazienki na podłogę pod kafelki?? Potrzebuję taką małą do łazienki na dole, żeby było milutko jak się wychodzi z pod prysznica A tak w ogóle to piękna pogoda za oknem, a ma być jeszcze cieplej na weekend Pozdrawiam Wszystkich Racja, w Elmix`ie przy Karmelkowej 29 mają szeroką ofertę mat grzewczych. Tylko najpierw zadzwoń i upewnij się czy są w firmie. Wczoraj panowie byli na miejscu po 14, gdyż wczesniej mieli montaż- sezon urlopowy Sama robiłam drugie podejście w temacie centralnego odkurzacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 23.07.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Kulko - zniknęłaś bez pożegnania, a teraz jak gdyby nigdy nic?! Jak się cieszę! Zawsze mogłam na ciebie liczyć - zabrakło teraz takiej osoby na forum Proszę o namiary na ogrodników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 23.07.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Szukam, kogoś do kominka ?Radzę najpierw rozejrzeć się po sieci i wybrać sobie kominek. Potem poszukać, kto nim handluje. Ja swojego Dovre będę zamawiać w Vento Kominki - dzisiaj będą na oględzinach, bo będą też robić DGP Trociu, na moment z nich oka nie spuszczaj! Chyba najwięksi partacze i leserzy, jacy u mnie cokolwiek robili! Wiem, że parę osób z Forum też z nimi miało różne przeboje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 23.07.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 U mnie dzisiaj skończył się olejować parkiet w salonie i kuchni! Cywilizacja pełną gębą! A ja efekty zobaczę dopiero 4 sierpnia Kuchnia się zrobiła i czeka na montaż na mój przyjazd. Chyba zwariuję z niecierpliwości przez te dwa tygodnie Będąc na urlopie wpadłam jak w śliwka w kompot. Jedna wizyta w dużej szkółce roślin i mnie mają. A JA MUSZĘ MIEĆ TE WSZYSTKIE ROŚLINKI! Dodam, że obecnie nawet żadnej roślinki doniczkowej nie posiadam, bo jakoś mnie to do tej pory nie kręciło Już się nie mogę doczekać, żeby dobrać się do tej mojej kupy ziemii. Totalnym laikom ogrodniczym jak ja polecam stronkę http://www.poradnikogrodniczy.pl Kopalnia wiedzy praktycznej i teoretycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.07.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Zacznij od koncepcji ogrodu, nie kupuj wszystkiego, rośliny musisz dobierać tak żeby im pasowała gleba i sąsiedztwo Zacznij od najłatwiejszych - takich które się niezawodnie udają. Polecam ognika szkarłatnego, jałowce, trzmielinę, berberys thunberga i ottawski, tuje. To się zawsze uda i nie padnie choćby nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 23.07.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 BK będę sobie to bardzo powolutku robić Jesienią muszę obsadzić jedynie skarpę od północnej strony domu, bo mi zaczyna spływać Jakieś 30m2 do zadarnienia Na szczęście mam wsparcie znajomych, którzy robią ogrody. Kiedyś nawet dla nich pracowałam, ale tylko w biurze Kupowałam tysiące roślin w niemieckich i holenderskich szkółkach, ale tylko wirtualnie niestety... Znajomi zarobieni są i nie mają wolnych terminów to raz, a dwa, że nie byłoby mnie na ich usługę stać. Mam nadzieję, że doradzą i pożyczą mi parę swoich piekielnych maszyn. Na razie dostałam od nich katalog z 40 000 roślin, mam sobie wybrać , co mi się podoba. Oni mi powiedzą, czy i jak coś z tym w moim ogrodzie (działka 1015m) można zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 23.07.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 czy ktoś zna Pana tynkarza Mieczysława Warteckiego ? i może coś o nim powiedzieć ? Pan Wartecki robił u nas tynki we wrzesniu 2007 jesteśmy bardzo zadowoleni z jego pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 24.07.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 BK, godin wielkie dzięki za namiar na maty Domyślam się, że sterowniki do tego też posiadają w ofercie Spróbuję się do nich wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 24.07.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Szukam, kogoś do kominka ?Radzę najpierw rozejrzeć się po sieci i wybrać sobie kominek. Potem poszukać, kto nim handluje. Ja swojego Dovre będę zamawiać w Vento Kominki - dzisiaj będą na oględzinach, bo będą też robić DGP Trociu, na moment z nich oka nie spuszczaj! Chyba najwięksi partacze i leserzy, jacy u mnie cokolwiek robili! Wiem, że parę osób z Forum też z nimi miało różne przeboje. No niestety ja też nie mam o tej firmie dobrego zdania Początkowo chcieliśmy u nich robić, ale nas skutecznie zniechęcili -chyba na szczęście Zatem uważaj Trociu, żebyś potem nie żałował Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 24.07.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Grupo miła, potrzebuję pilnie namiar na gazownika z uprawnieniami do podłaczenia gazu na zewnątrz, plisssss.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HRABSKA 24.07.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Szukam, kogoś do kominka ?Radzę najpierw rozejrzeć się po sieci i wybrać sobie kominek. Potem poszukać, kto nim handluje. Ja swojego Dovre będę zamawiać w Vento Kominki - dzisiaj będą na oględzinach, bo będą też robić DGP Trociu, na moment z nich oka nie spuszczaj! Chyba najwięksi partacze i leserzy, jacy u mnie cokolwiek robili! Wiem, że parę osób z Forum też z nimi miało różne przeboje. No niestety ja też nie mam o tej firmie dobrego zdania Początkowo chcieliśmy u nich robić, ale nas skutecznie zniechęcili -chyba na szczęście Zatem uważaj Trociu, żebyś potem nie żałował Pozdrawiam Michasiek możesz zatem kogos polecić?? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.07.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ja mogę polecić świetną firmę od kominków / odkurzaczy / instalacji hydraulicznych (piece, montaż, kotłownie, łączą różne rozwiązania, motaż białej armatury, woda, kanalizacja, gaz, mają projektantów etc.) ale tylko na priv jeśli ktoś chce. Kominki - nie wiem czy robią DGP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.07.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 BK będę sobie to bardzo powolutku robić Jesienią muszę obsadzić jedynie skarpę od północnej strony domu, bo mi zaczyna spływać Jakieś 30m2 do zadarnienia Na szczęście mam wsparcie znajomych, którzy robią ogrody. Kiedyś nawet dla nich pracowałam, ale tylko w biurze Kupowałam tysiące roślin w niemieckich i holenderskich szkółkach, ale tylko wirtualnie niestety... Znajomi zarobieni są i nie mają wolnych terminów to raz, a dwa, że nie byłoby mnie na ich usługę stać. Mam nadzieję, że doradzą i pożyczą mi parę swoich piekielnych maszyn. Na razie dostałam od nich katalog z 40 000 roślin, mam sobie wybrać , co mi się podoba. Oni mi powiedzą, czy i jak coś z tym w moim ogrodzie (działka 1015m) można zrobić ale masz fajnie, no raj po prostu z piekielnych maszyn to mój mąż ma glebogryzarkę, dwie kosiarki (każdy dojrzewa do spalinowej kosiarki w końcu), podkaszarkę, pilarkę niestety elektryczną (nie da rady iść do lasu ) na skarpę polecam jałowce i trzmieliny - rosną bardzo szybko i zawsze się udają nawet bardzo niedoświadczonym ogrodnikom. barwinek, macierzanka, runianka do zadarnienia, może być też bluszcz cmentarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts