dobrzykowice 23.02.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ivonesca, Dobrzykowice, Smoku - ale Wam zazdroszczę tych parapetówek ... Na razie wpadliśmy w obsesję wyboru projektu ... czyli do parapetówki jescze chyba daleko? No odwiedzamy swoją - nie swoją działeczkę - tam na razie ściernisko Ale za rok ... zobaczysz , ani się obejrzysz a już będzie stał Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ivonesca, Dobrzykowice, Smoku - ale Wam zazdroszczę tych parapetówek ... Na razie wpadliśmy w obsesję wyboru projektu ... czyli do parapetówki jescze chyba daleko? No odwiedzamy swoją - nie swoją działeczkę - tam na razie ściernisko Ale za rok ... BK - a na razie to ja zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 chudzinko ?? he he, nie byłbym tego taki pewien ;p według mnie jest w sam raz .....a mam wyrobione oko a wszystko przez Joasię Jasia : http://www.naszdom.erb.pl/index.htm?page=009&beg=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Pozdrowienia dla braci wrocławskiej. Ivoneska, chudzinko buziaczki. witaj S.P. jak tam ...był cd u Was w hotelu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 23.02.2004 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witajcie weseli Wrocławianie!!!!! Bardzom szczęśliwa, że moje oczęta ujrzały Was osobiście i mniemam, że to nie po raz ostatni Taka rozrywkowa ekipa nie może się marnować!!!! Yemiołko, dlaczego Cię nie było ? Wypominali mi, ze miałyśmy odtańczyć taniec na beczce piwa!!!! No i co? Ani Ciebie, ani beczki, jeno piwo mi zostało na pociechę ...... Żeby mi to było po raz przedostatni!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.02.2004 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Parapetówy, imprezy pidżamkowe jak tu fantastycznie zostaję - taka imprezka! Strasznie miło było Was wszytkich poznać osobiście! A tych co mi się nie udało mam nadzieję dopaść przy jajbliższej okazji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.02.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Parapetówy, imprezy pidżamkowe jak tu fantastycznie zostaję - taka imprezka! Strasznie miło było Was wszytkich poznać osobiście! A tych co mi się nie udało mam nadzieję dopaść przy jajbliższej okazji! Agacka - wy z kgadziną macie już zaprawę w podróżowaniu - tak że teraz czekają na Was wrocławskie progi....zapraszam na parapetówę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.02.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Inovesca! Wiedziałam ,że ktoś się na nas pozna Nie zawiedziemy! A ja to mam prawie po sąsiedku,jeszcze teraz jak autostradę skończyli! No i oczywiście zapraszam serdecznie w moje progi,co prawda nie na parapetówę ,ale okazja zawsze się znajdzie! I tez będzie pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.02.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Agacka - super !!!!! wstępny termin 6 marca a jak spaliscie u Becika? macie zaprawę w spaniu na podłodze? bo u mnie podłogi dostatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.02.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Zaprawa jest ale termin 6 marzec mam zajęty na moją połowicę,bo 5 ma imieninki - chyba byłby zawiedziony .gdyby zamiast z nim świętować urwała się gdzieś w Polskę Ale nic to co się odwlecze to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.02.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Zaprawa jest ale termin 6 marzec mam zajęty na moją połowicę,bo 5 ma imieninki - chyba byłby zawiedziony .gdyby zamiast z nim świętować urwała się gdzieś w Polskę Ale nic to co się odwlecze to.... no to szkoda ale może jak zrobi się cieplej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.02.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Ivonesca, Dobrzykowice, Smoku - ale Wam zazdroszczę tych parapetówek ... Na razie wpadliśmy w obsesję wyboru projektu ... czyli do parapetówki jeszcze chyba daleko? No odwiedzamy swoją - nie swoją działeczkę - tam na razie ściernisko Ale za rok ... BK - a na razie to ja zapraszam do siebie Jest mi bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.02.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Frankai, czynię już ostatnią próbę kontaktu z Tobą i wyjaśnienia tej bzdurnej sprawy w wyniku której zniknąłeś z wrocławskiej. Nie wiem dokładnie dlaczego się tak zachowujesz, mogę się jedynie domyślać, że chodzi o naszą ostanią wymianę zdań. Prawdopodobnie Cię czymś uraziłem, ale czym ? Nie mam zielonego pojęcia Nie ma to już jednak obecnie żadnego znaczenia, cokolwiek to było chciałbym Cię za to przeprosić. Jeżeli to nie pomoże to trudno, Twoja decyzja, nie rozumiem tylko dlaczego tak samo traktujesz innych z grupy wrocławskiej ? Nie wystarczy jak będziesz ignorował jedynie moje posty ? Jeżeli chcesz się ze mną skontaktować to mój numer telefonu, numer GG i e-mail ma Ivonesca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.02.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 ale powaznie się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.02.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Może po prostu Frankai nie ma czasu? Albo rozkoszuje się urokami mieszkania w domku i nie pisze postów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.02.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 nie BK....to stara historia i myslę że będzie o wiele przyjemniej w naszej grupie jak chłopaki wreszcie dojdą do porozumienia..... tego im życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.02.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Tu szpieg zewnętrzny.Ivonesca, w hotelu było bardzo wesoło choć kameralnie. Cała impreza zalicza się do super udanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.02.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Tu szpieg zewnętrzny. Ivonesca, w hotelu było bardzo wesoło choć kameralnie. Cała impreza zalicza się do super udanych. a coś bliżej ? Chciałbym wiedzieć czy coś straciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.02.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Tu szpieg zewnętrzny. Ivonesca, w hotelu było bardzo wesoło choć kameralnie. Cała impreza zalicza się do super udanych. S.P. to może następnym razem uda się mniej kameralnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.02.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Eeeeeeee..... tego..... słuchajcie Wrocławiaki..... kcecie makrelkę?http://www.kingoscar.pl/image/produkty/m_makrel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts