yemiołka 24.02.2004 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Witajcie weseli Wrocławianie!!!!! Bardzom szczęśliwa, że moje oczęta ujrzały Was osobiście i mniemam, że to nie po raz ostatni Taka rozrywkowa ekipa nie może się marnować!!!! Yemiołko, dlaczego Cię nie było ? Wypominali mi, ze miałyśmy odtańczyć taniec na beczce piwa!!!! No i co? Ani Ciebie, ani beczki, jeno piwo mi zostało na pociechę ...... Żeby mi to było po raz przedostatni!!!!! Luśko, słońce Ty moje, żal mi serce ściska, ale wiedz, że tańczyłam wtedy, jakieś blisko 9 godzin non stop ,choć nie na beczce , jakąś godzinę od Was, kole zalewu sulejowskiego [oj, był zalew okrutny ] .... bywa... kurczę, 06, Ivo pikna data, tylko komu bejbi sprzedać? będziem kombinować, by być choć chwilę, musowo!!! Dobrzyk, co Ty smolisz, nie chce mi się szukać przeszłości, nie wiem, o co chodzi, jedno rzeknijcie - FR. bywa na forum? jeśli tak, to czytaj to Franuś: będziesz miał ze mną do czynienia za taką głupotę! olać gruppę, nonono, jakiś niegrzeczny typ! ale nic na siłę.... nie kce, toć Franka strata, tudzież paru inszych... ps. a tak w ogóle to ślę wielki całus wszystkim, bo jakaś mnie radość życiowa rozpiera! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 24.02.2004 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 To na południu rosną takie makrelki U nas trochę mniejsze jakby..... Pozdrowienia dla południowców i czy nie zabłąkała się u Was czasem Pani Wiosna???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 24.02.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Witaj Yemiołuszko Chyba mnie myślami ściągnęłaś tutaj! Od Zalewu Sulejowskiego to do mnie już bardzo blisko. A jaki mam stół na tańce !!!!!! Serdeczności ogromne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.02.2004 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 yemiołka - to zabieraj dzieciaczki...moje też będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.02.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 może... kiedyś.... a jak nie, to u mnie - stół stabilny i barek i beczkę się przytoczy [prawdę powiedziawszy zalewu na oczy nie widziałam, oprócz tego zalewu, co w gardła nasze , i drogi nie widziałam, bo spałam , ale co tam - jak trza będzie, to Cię znajdę! ] makrelkę proszę wędzoną, raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.02.2004 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 może i kiedyś to do L.do I. - nie może i nie kiedyś, ale na pewno; z bachorkami pomyślim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.02.2004 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 [ps. a tak w ogóle to ślę wielki całus wszystkim, bo jakaś mnie radość życiowa rozpiera! :) Yemiołka no wreszcie jesteś czy Ty wiesz ile masz do nadrobienia w czytaniu i oglądaniu ?!! Ogladałaś już zdjęcia ze zlotu ? Ja też tam jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.02.2004 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 iiiiiiiiiiiiiiiiiiii........ Makrela wędzona dla yemiołki nie raz a raz-dwa! Szybciorem!http://www.larus.com.pl/makrela.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.02.2004 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 iiii, już dawno dałam se luzik z nadrabianiem... czegokolwiek; prawdę powiedziawszy kompletnie nie wiem, co na forum piszczy. i okazało się, że można z tym żyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.02.2004 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Yemiołka ? pozwolisz że sie poczęstuję ? Chyba nie zjesz całej blachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.02.2004 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 A dla Dobrzyka - łosoś (yeah!)bałtycki w galarecie. Może być?http://www.rafa.az.pl/index_pliki/galareta1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.02.2004 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 iiiiiiiiiiiiiiiiiiii........ Makrela wędzona dla yemiołki nie raz a raz-dwa! Szybciorem! http://www.larus.com.pl/makrela.gif Gadzinko, to wszystko dla mnie? padnę... kto mi pomoże w konsumpcji? Dobrzyk, chyba pamiętam, jak wyglądasz, więc nie oglądałam fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.02.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 no nie powiem czuję się zaszczycony takim poczęstunkiem - dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.02.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Gadzinko, to wszystko dla mnie? padnę... kto mi pomoże w konsumpcji? Dobrzyk, chyba pamiętam, jak wyglądasz, więc nie oglądałam fotek... zerknij na głównej stronie do tematu RELACJE i WRAŻENIA ZE SPOTKANIA FORUMOWEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.02.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 łosoś ma minę niezbyt tęgą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.02.2004 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 i jeszcze tu , na strone maksia :http://212.244.189.200/index.php?id=murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.02.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 kurcze, ja o łososiu, a ten mi tu tylko swoje foty podsuwa!! Dobrzyk, wuluzuj, mam Twoją gębę w ramce na biurku - jak nie wierzysz, to zapraszam na dywanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.02.2004 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 do CIebie na dywanik ? O każdej porze dnia i nocy A na tych zdjęciach to chciałbym skromnie zaznaczyć nie tylko ja figuruję, od czasu do czasu pojawiają sie też inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2004 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 witajcie lalalalala , sledzik....a tutaj pusto.... Pozdrawiam serdecznie i buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.02.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 teska - tak mi przykro że Cie nikt wieczorem na wrocławskiej nie ugościł ...ale nic się nie martw...nadrobimy na nastepnym spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts