GosiaIAdam 15.08.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 TO PODŁOGA WOODENTIC w dolnej lazience przechodzaca w duzy holl a dalej w kuchnie i salon ...tylko maly hol to inny gres No no, nieźle wygląda, dzięki za zdjęcie! Weźmiemy to pod uwagę przy wykończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.ZABA. 15.08.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 TO PODŁOGA WOODENTIC w dolnej lazience przechodzaca w duzy holl a dalej w kuchnie i salon ...tylko maly hol to inny gres No no, nieźle wygląda, dzięki za zdjęcie! Weźmiemy to pod uwagę przy wykończeniu Czy tam gdzie macie te plytki drewnopodobne jest tez podlogowka? Czy przy takich dlugich plytkach nie ma ryzyka, ze popekaja? Bardzo mi sie podobaja, a mam podlogowke wszedzie, ale gdzie nie slysze, to ostrzegaja, zeby plytki nie byly za duze, bo naprezenia itp. Myslalam, ze jestem skazana na 33x33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HRABSKA 15.08.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ewuniamii!! piękna rama lustra, możesz zdradzić gdzie można takie cacko kupić. jESTEM ZACHWYCONA, a te kafle faktycznie super pomysł przy dzieciakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 15.08.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 15.08.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ewunia, wielkie dzieki za fotki. Pieknie to wyszło. Dodatkowo przekonuje mnie to do ich położenia. Napisz prosze jak w uzytkowaniu. Mam nadzieję, że są praktyczne. Gdzie kupowałaś. Najniższą cenę na nie znalazłam na allegro, prawie stówka za metr. Ale nic to, wydaje mi się że są tego warte. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 15.08.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.08.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ja takie niby drewniane mam w holu;http://images24.fotosik.pl/266/451be5e1e2fd2f45m.jpg Jednak w salonie muszę mieć drewno pod nogami. Może Parador w salonie i kuchni ( w części jadalnej). A w pokojach coś tańszego... Ta rama też mi przypadła do gustu, Ewunia gdzie kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzankos 15.08.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 poszukiwany pilnie !barak, przyczepa lub magazynek...itp jeśli ktoś widział, slyszał a może ma i chce sie pozbyc - proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 15.08.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.08.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 wszystkim, ktorzy poszli na creamfield serdecznie wspolczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.08.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 oczywiscie wspolczulam pogody i taplania sie w blocie, bo muza byla zaj... jeszcze o 7 rano slyszalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 17.08.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 anjamen fajnie było - survival w błocie po kolana:)ale zabawa przednia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W.P 17.08.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich. Od pewnego czasu czytam to forum, wykorzystując cenne uwagi i sugestie. Buduje dom w okolicach Dzierżoniowa. W tej chwili jestem na etapie docieplenia budynku i tynków wewnętrznych. Czy moge liczyć na polecenie dobrej, rzetelnej i sprawdzonej firmy/ekipy fachowców w celu wykonania w/w prac... Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 17.08.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich. Od pewnego czasu czytam to forum, wykorzystując cenne uwagi i sugestie. Buduje dom w okolicach Dzierżoniowa. W tej chwili jestem na etapie docieplenia budynku i tynków wewnętrznych. Czy moge liczyć na polecenie dobrej, rzetelnej i sprawdzonej firmy/ekipy fachowców w celu wykonania w/w prac... Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam. Rozumiem, że zaając to pytanie liczysz na ekipę za tydzień? No to będzie trudne - moi znajomi mają terminy wolne w okolicy grudnia Ale może inni maja lepsze wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.08.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 WOODENTIC PARADYZA ..takie własnie polozylismy zaraz wkleje zdjeciaGdyby tylko żona chciała mieć takie kafle na podłodze, to też bym je miał. Ale mówi, że jak drewno to ma byc drewno a nie płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 18.08.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Do Tychcomająwiatę Wylewaliście fundament po taką wiate na samochód (samochody)? na czym ją stawiacie?czy kladziecie normalnie dachówkę czy jest taka konstrukcja pergolowata? czy planujecie ją kiedys zabudować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.08.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Do Tychcomająwiatę Wylewaliście fundament po taką wiate na samochód (samochody)? na czym ją stawiacie?czy kladziecie normalnie dachówkę czy jest taka konstrukcja pergolowata? czy planujecie ją kiedys zabudować?Ja co prawda jeszcze wiaty nie mam ale się do niej przymierzam. Nie będzie pod nią nic wylewane. Z jednej strony bedzie zamocowana do ściany domku. Z drugiej będzie stała na palach trewnianych mocowanych do bloczkó betonowych stawianych na gruncie. Co do zadaszenia - raczej skończy się na jakimś ładnym goncie - jest o wiele lżejszy i łatwiej go położyć. Ewentualnie blachodachówka lub coś zbliżonego wyglądem do dachu. Zabudowywać raczej nie będę. Od sąsiada odgrodzona będzie żywopłotem i nie ma sensu coś jeszcze dokładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.08.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Do Tychcomająwiatę Wylewaliście fundament po taką wiate na samochód (samochody)? na czym ją stawiacie?czy kladziecie normalnie dachówkę czy jest taka konstrukcja pergolowata? czy planujecie ją kiedys zabudować?Ja co prawda jeszcze wiaty nie mam ale się do niej przymierzam. Nie będzie pod nią nic wylewane. Z jednej strony bedzie zamocowana do ściany domku. Z drugiej będzie stała na palach trewnianych mocowanych do bloczkó betonowych stawianych na gruncie. Co do zadaszenia - raczej skończy się na jakimś ładnym goncie - jest o wiele lżejszy i łatwiej go położyć. Ewentualnie blachodachówka lub coś zbliżonego wyglądem do dachu. Zabudowywać raczej nie będę. Od sąsiada odgrodzona będzie żywopłotem i nie ma sensu coś jeszcze dokładać Ja co prawda jeszcze wiaty nie mam ale się do niej przymierzamy - może w przyszłym m-cu ?? Wiata będzie na długość domu i pierwotnie miała być drewutnią. mamy jednak nadzieję, że będzie można też pod nią wjechać małym samochodzikiem. Z jednej strony bedzie zamocowana do ściany domku. Z drugiej będzie stała na palach drewnianych mocowanych w kotwach, które były wcześniej zabetonowane w kostce brukowej granitowej. Co do zadaszenia - dachówka ta sama co na dachu domu. Zabudowywać będę od strony sąsiada takimi gotowymi panelami kratkowymi 180*180. a dodatkowo za nimi od sąsiada będzie żywopłot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.08.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Scur - a jaką powierzchnię będzie miała ta Wasza wiata? I jak z odległościami od granicy?Mieliście wcześniej wiatę w projekcie lub planie zagospodarowania. Słowem - czy macie jakąś papierologię związaną z tą wiatą? A pytam ponieważ moja planowana ma 30m2 i już przekracza 25m2 granicy dla zgłoszenia.Dodatkowo KB stwierdził, że ponieważ będzie łączona z budynkiem, na etapie budowy musiałbym mieć zgodę autora projektu na zmanę bryły/wyglądu całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 18.08.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 a jak macie zrobione te kotwy w kostce brukowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts