Daro_K 23.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 no cóż, rzeczywiście trudno by coś nie wtargnęło do domu z łąki, ale przy rekuperacji, teoretycznie nie trzeba nic otwierać - oprócz chwili wjazdu lub wejścia ..... - dam znać jak się wprowadzę co się u mnie zadomowi Ale czy rzeczywiście przy rekuperacji nie będzie się otwierało okien wiosną czy latem? Szczerze w to wątpię, żebym nie usiadła wieczorkiem na schodach tarasu posłuchac jak śpiewa słowik Okno w sypialni pewnie też będzie otwarte....I robaczki hop do domku w swoim domku można wszystko , tylko centralke trzeba będzie wyłączyć, bo po co marnować energię elektryczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 23.08.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 23.08.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 23.08.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 23.08.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaby 23.08.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Ewa - co masz na pierwszym zdjęciu na podlodze - takie ciemne kafle?? bardzo mi sie spodobaly:) zreszta całość też bardzo adna i nieosiagalny chyba dla mnie nigdy porządek... a ja mam pytanie do bardziej doświadczonych budowniczych - kiedy sie robi "wiechę" ?? chcemy zrobic ognisko z pieczeniem kiełbasek i piwem ale nie wiem czy po skończonym całym dachy\u (łacznie z dachówką) czy przed dachówką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 23.08.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 23.08.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.08.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Ewa, piękna ta Twoja kuchnia. U mnie też bedzie półwysep. Gdzie zamawiałaś meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 23.08.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.08.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Córcia przeurocza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 23.08.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.08.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 no cóż, rzeczywiście trudno by coś nie wtargnęło do domu z łąki, ale przy rekuperacji, teoretycznie nie trzeba nic otwierać - oprócz chwili wjazdu lub wejścia ..... - dam znać jak się wprowadzę co się u mnie zadomowi Ale czy rzeczywiście przy rekuperacji nie będzie się otwierało okien wiosną czy latem? Szczerze w to wątpię, żebym nie usiadła wieczorkiem na schodach tarasu posłuchac jak śpiewa słowik Okno w sypialni pewnie też będzie otwarte....I robaczki hop do domku Nie trzeba nic otwierać, mieszkam trzy lata i tylko w wyjątkowych przypadkach otwieram (jak podłoga ma bardzo szybko wyschnąć po myciu albo jak przypalę rybę czy naleśniki i chcę zeby się szybko wywietrzyło. Wychodząc na taras można zamknąć drzwi przecież. Do sypialni nie polecam otwierać okna, chyba, że ktoś lubi komary i osy. Naprawdę w domu jest świeże powietrze bez otwierania okien. W garażu chyba jeszcze nigdy nie otworzyliśmy okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.08.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 u nas reku dziala od piatku, ale ja otwieram okna i drzwi tarasowe wiecznie sa otwarte, zeby moje koty mogly wlazic i wylazic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 24.08.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 u nas reku dziala od piatku, ale ja otwieram okna i drzwi tarasowe wiecznie sa otwarte, zeby moje koty mogly wlazic i wylazic dla czworonogów można zrobić małe wyjścia z samo zamykającymi się drzwiczkami, a nic gorszego niż wieczorne polowanie na komary, lub odpalanie rajdów, które co prawda są skuteczne, ale podobno nie bez znaczenia (podobno) dla zdrowia, szczególnie dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.08.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 i moga miec nawet otwierane na chipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 24.08.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 zapodajcie jakiegoś linka na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.08.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 zapodajcie jakiegoś linka na ten temat zamiast chipa magnes http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=331&action=prod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekra 24.08.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Mam kłopot. Gmina lada moment zaczyna budować drogę, a my musimy zdążyć z budową wodociągu. Może ktoś z Forumowiczów ma namiary na ekipę, która wykona nam w miarę szybko wodociąg ?Projekt i decyzja już są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 24.08.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 1. nadszedl czas aby powaznie wziasc sie za szambo jest ktos chetny na grupe szambowa? potrzebne 4 osoby.. 2. prosze o namiary na niedrogich schodziarzy.. potrzebuje proste schody z buka,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts