Ray23 25.08.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 1. nadszedl czas aby powaznie wziasc sie za szambo jest ktos chetny na grupe szambowa? potrzebne 4 osoby.. 2. prosze o namiary na niedrogich schodziarzy.. potrzebuje proste schody z buka,. Jestem zdecydowanie chetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 25.08.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Dla tych co nie lubią wszelkich owadów pełzających i latających w murach swojego domu a jednocześnie lubią podmuch świeżego powietrza. Niektóre z firm robiących rolety zewnętrzne oferuje już combo - rolety + moskitiery. Tak więc można szeroko otworzyć okno i nie mieć problemów z owadami. Dla okien balkonowych można montować drzwi z moskitierą - jak to na filmach widać. Ewentualnie przecież jeżeli już zwykłe rolety zamontowane - można wstawiać moskitiery ruchome w ramkach. W szale nadmiaru gotówki na początku budowy sprawiliśmy sobie takie combo rolety i zobaczymy jak się sprawować będą jak zamieszkamy. Jedyny problem - wejście na taras - nie znaleźliśmy jeszcze podwójnych drzwi moskitierowych tarasowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 25.08.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Chętnie pomogę , doradze odnośnie instalacji gazowej na propan , projektów gazowych, warunków etc. pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 25.08.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 HejNie pamiętam czy już tutaj szukałem. Ale ponowię w razie czego. Poszukuję elementów rusztowania warszawskiego. 4-6 elementów. Nie ma ktoś zbędnego walającego się po budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 25.08.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 @Trociuposzukaj tutaj: http://forum.muratordom.pl/pchli-targ-grupy-wroclawskiej,t107295-60.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 25.08.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 @Trociu poszukaj tutaj: http://forum.muratordom.pl/pchli-targ-grupy-wroclawskiej,t107295-60.htmAno wiem - nawet jest tam juz moje ogłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 25.08.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 1. nadszedl czas aby powaznie wziasc sie za szambo jest ktos chetny na grupe szambowa? potrzebne 4 osoby.. Wstępnie jestem zainteresowany. Potrzebuję szambo betonowe obliczone na 4os. tanie, betonowe - za 2-3 lata będzie u nas kanaliza i nie mam zamiaru przepłacać. Napisz coś więcej nt cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 25.08.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 ja w temacie - ma ktos polecić taniego i rzetelnego Mr szambiarza?poruszajacego sie w okolicach Sw. Kasi, Jagodna, Zernik itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.08.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Nie mówi się "szambiarz", tylko "szambelan" Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.08.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Imć Szambelana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekra 25.08.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 1. nadszedl czas aby powaznie wziasc sie za szambo jest ktos chetny na grupe szambowa? potrzebne 4 osoby.. Chetnie się właczę - my też już coś szukaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.08.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 1. nadszedl czas aby powaznie wziasc sie za szambo jest ktos chetny na grupe szambowa? potrzebne 4 osoby.. Chetnie się właczę - my też już coś szukaliśmy Ja jestem na tropie podwrocławskich firm. Moje szambo musi być albo totalnie szczelne lub musi pochodzić z firmy do której osobiście mogę pojechać i zmusić ich na przykład do napraw gwarancyjnych Namierzyłem: - JA-CK w Błoniach - beton: 8m3 - 5400; 10m3 - 5800 plus za położenie rury 60pln/mb plastik; 8m3 - 6900; 10m3-8500 plus j.w. EKOBUD - betonowe 10m3 do 6000 Jakiś kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Halo! grupy drzwiowe, kto ostatnio zamawiał CAL-a w BUDUSIE? Na jakim rabacie? Wybieram się po zamówienie, mam do kupienia 11 szt. drzwi.Tak było kiedyś:Porta - 24% Polskone - 18% DRE - 18% Cal - 12% Dierre - 10% bramy Horrmann - 10% napęd do bram - 8% montaż - 20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 25.08.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Halo! grupy drzwiowe, kto ostatnio zamawiał CAL-a w BUDUSIE? Na jakim rabacie? Wybieram się po zamówienie, mam do kupienia 11 szt. drzwi. Tak było kiedyś: Porta - 24% Polskone - 18% DRE - 18% Cal - 12% Dierre - 10% bramy Horrmann - 10% napęd do bram - 8% montaż - 20% Rabaty się zgadzają. Kilka stron wcześniej ktoś pisał, że znalazł we Wrocławiu Cale tańsze niż tam po rabacie - poszukaj, zweryfikuj i daj znać Mam też namiary na Horrmanna i napędy z rabatem - 15%, a montaż - 20% - w tej sprawie odpisuję na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 26.08.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Daro - drzwi CAL-a są na Karmelkowej. Jest tam ich przedstawiciel - mają chyba tylko te drzwi. Są tak mniej więcej po środku tej wewnętrznej uliczki z hurtowniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 26.08.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam serdecznie! Czy mozecie podac namiary na kogos, kto zrobi mi projekt wentylacji mechanicznej? Naprawde nikt z grupowiczow nie ma wentylacji mechanicznej? Bardzo prosze o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HRABSKA 26.08.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 1. nadszedl czas aby powaznie wziasc sie za szambo jest ktos chetny na grupe szambowa? potrzebne 4 osoby.. Chetnie się właczę - my też już coś szukaliśmy Ja jestem na tropie podwrocławskich firm. Moje szambo musi być albo totalnie szczelne lub musi pochodzić z firmy do której osobiście mogę pojechać i zmusić ich na przykład do napraw gwarancyjnych Namierzyłem: - JA-CK w Błoniach - beton: 8m3 - 5400; 10m3 - 5800 plus za położenie rury 60pln/mb plastik; 8m3 - 6900; 10m3-8500 plus j.w. EKOBUD - betonowe 10m3 do 6000 Jakiś kosmos. Ja moge polecić firme Ekobud znają sie, wszystko sprawnie przygotowali, zamontowali, nic mnie kompletnie nie interesowało. W jeden dzień od świtu do nocy zrobili moje i sąsiada. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 26.08.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Havena - mnie projekt robiła firma, która potem wykonywała instalację : http://www.rekuperatory.pl Płaciliśmy 1000zł za projekt, ale potem było to wliczone w koszt całości instalacji i projekt wychodził gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 26.08.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Havena - mnie projekt robiła firma, która potem wykonywała instalację Wielkie dzieki! Jestes zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.08.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam serdecznie! Czy mozecie podac namiary na kogos, kto zrobi mi projekt wentylacji mechanicznej? Naprawde nikt z grupowiczow nie ma wentylacji mechanicznej? Bardzo prosze o pomoc... JA mam zrobioną, ale firma robiąca u mnie się lekko pogorszyła. Jak mocno Cię interesuje to napisz ile chcesz wydać, bo u mnie to kosztować będzie 24tys pLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts