Natalia Stanko 31.08.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Anjamen - ecomotylek dla mnie był stanowczo za drogi - ponad 25.000 za all z projektem, natomiast ja słyszałam, że bardzo fajna szkółka jest w arboretum pod Sycowem, w niedzielę mają czynne. Ja też mam problem z wyborem roślinek - to co mi się podoba nie rośnie w moich okolicach, chociaż ziemia jest odpowiednia - ale ponoć nornice uwielbiają azalie, rododendrony i magnolie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.08.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 o tej szkolce pod Sycowem tez słyszalam, widac znana jest, my w ecomotylu za oczyszczalnie zaplacilismy chyba 22 tys ale to na dwa domy jest w sprawie roslinek, mam juz sporo i w zasadzie brakuje mi 10 swierków 4 sliw alycza a reszta to juz chce jakies pojedyncze okazy, co mi woko wpadnie i bedzie czerwone. wlasnie wrocilam z niskich lak, ktore sa przeniesione teraz pod cukrownie kolo korony i stoii tam facet z roslinami z Brzegu Opolskiego i mam dobre ceny, za klon szczepiony na pniu jakies 2 metry 25zł, ladne dorodne iglaczki tez szczepione na pniu 12 zł. pojechalam malym samochodem i mi sie te klony by nie zmiescily facet stoi co tydzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.08.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 a i jeszcze mam pytanie o drzwi w budusie, wybralam sobie drzwi metalowe wyjsciowe na ogrod z garazu porty, czy jedna sztuke mi sprzedadza na hasło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 31.08.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Witam. Mam pytanie gdzie kupowaliście bramy garażowe. Wiem że tamat był już omawiany na tym forum. Osobiście wtedy go śledziłam. Teraz nie mogę znaleść tych stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 31.08.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 na cito potrzebuję znaleźć dystrybutora baltic wood (nie wiem czy panowie z comfortplus to mają, zapytam dopiero jutro)Moze ktoś wie gdzie to mozna kupic i podzieli sie informacja jeszcze w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusia113 01.09.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam. Mam pytanie gdzie kupowaliście bramy garażowe. Wiem że tamat był już omawiany na tym forum. Osobiście wtedy go śledziłam. Teraz nie mogę znaleść tych stron. Witam, polecam bramę Normsthala zakupiono w firmie Bingo na Lekcyjnej. Fachowo zamontowali bramę oraz serwis później jest bez problemu. Bramę mam od dwóch lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 01.09.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 a i jeszcze mam pytanie o drzwi w budusie, wybralam sobie drzwi metalowe wyjsciowe na ogrod z garazu porty, czy jedna sztuke mi sprzedadza na hasło? No oczywiście. Łachy nie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 01.09.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Magdusia 123Dzięki za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 01.09.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Na początek witam Wszystkich Forumowiczów Nie ma to jak "rozbudzający poranek" - zimno coś dzisiaj Może coś dobrego na poniedziałek rano http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg Mam pytanie gdzie kupowaliście bramy garażowe. Wiem że tamat był już omawiany na tym forum. Osobiście wtedy go śledziłam. Teraz nie mogę znaleść tych stron. My kupowaliśmy bramę Hormanna w Irdze na Fabrycznej. Zastanawialiśmy też nad Wiśniowskim, ale jednak z bliska panel Hormanna wygląda, naszym zdaniem, dużo korzystniej. Poza tym bardziej odpowaiadał nam też kolor H. Jak na razie bez zarzutu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 01.09.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam. Mam pytanie gdzie kupowaliście bramy garażowe. Wiem że tamat był już omawiany na tym forum. Osobiście wtedy go śledziłam. Teraz nie mogę znaleść tych stron. Krispol w firmie Olaf na Krakowskiej. Brama bez zarzutu. Jesteśmy zadowoleni. Ciepła w cenie zimnej z Hermana, Normmstala czy wiśniowskeigo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 01.09.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Michasiek , pyszna kawka. Jak zawsze można na Ciebie liczyć koleżanko. Miłego dnia wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 01.09.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 o tej szkolce pod Sycowem tez słyszalam, widac znana jest, my w ecomotylu za oczyszczalnie zaplacilismy chyba 22 tys ale to na dwa domy jest Byłam kilka razy. Średni wybór, rośliny poprzebierane. Nie podobało mi sie wcale. facet stoi co tydzien. Trzeba to w takim razie sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.09.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam. Mam pytanie gdzie kupowaliście bramy garażowe. Wiem że tamat był już omawiany na tym forum. Osobiście wtedy go śledziłam. Teraz nie mogę znaleść tych stron. Krispol w firmie Olaf na Krakowskiej. Brama bez zarzutu. Jesteśmy zadowoleni. Ciepła w cenie zimnej z Hermana, Normmstala czy wiśniowskeigo. Firma Bingo - kilka osób u nich zamawiało ze mna włącznie - mało negocjowalni - sprawdż ich koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 01.09.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Kahrs[/b] - cena oczywiście jest bardzo wysoka; w Comfortplusie jest korzystniej.Byłem we wspomnianym miejscu. Potwierdzam - bardzo miły Pan był w sklepie. Wszystko sobie omówiliśmy. Ale na koniec i tak cena wyszła ku mojemu zdziwieniu więcej niż mam Kahrsa wycenionego na Tragutta. Wychodziło jakieś 15zł /m2 wiecej. Wiec patrząc nawet na możliwe rabaty, pozostaję przy Kahrsie, bo o ich podłogach jakoś wcześniej nie słyszałem. Ale dla tych co chcą mieć parkiet parkiet, zajrzyjcie tam. Gdyby tylko żonka chciała mieć parkiet na podłodze. Ehhh przebolałbym nawet cenę ponad 200zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 01.09.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 na cito potrzebuję znaleźć dystrybutora baltic wood (nie wiem czy panowie z comfortplus to mają, zapytam dopiero jutro) Moze ktoś wie gdzie to mozna kupic i podzieli sie informacja jeszcze w niedzielę?Hej Może nie będzie za późno. O ile pamiętam mają BW tam, gdzie ja będę brał swoją podłogę - dokładnego adresu nie pamiętam, ale to na końcu Tragutta - zanim przerodzi się w Krakowską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 01.09.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 na cito potrzebuję znaleźć dystrybutora baltic wood (nie wiem czy panowie z comfortplus to mają, zapytam dopiero jutro) Moze ktoś wie gdzie to mozna kupic i podzieli sie informacja jeszcze w niedzielę?Hej Może nie będzie za późno. O ile pamiętam mają BW tam, gdzie ja będę brał swoją podłogę - dokładnego adresu nie pamiętam, ale to na końcu Tragutta - zanim przerodzi się w Krakowską. Skłamałem - mam ich wizytówkę: MegaArt Tragutta 142U/2 71-341-34-34 kom. do Marcina Stasika 609 151 775 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jwitka 01.09.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam. Budujemy dom w południowo zachodniej części Wrocławia. Pilnie potrzebujemy ekipy murarskiej (umówieni murarzenie nie pojawili się w ustalonym terminie i nie odbierają telefonu). Czy ktoś może polecić sprawdzonych fachowców? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 01.09.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 MichAsiek, Scur, Daro_K serdeczne dzięki za namiary na bramy. Dzięki Wam zaoszczędzę sporo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 01.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 01.09.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witajcie... dawno mnie tu nie bylo ale pochlania mnie opieka nad dzieciątkiem... muszę się pochwalić już mieszkamy w Chrząstawie jest cudnie cicho i swierze powietrze.. nie wszystko jest jeszcze wykonczone ale powoli powoli wlasnymi silami malujemy etc... moj maz konczy robic schody ... musze sie pochwalic mamy pompe ciepla zrobioną przez meza i tez super dziala zreszta mąż otwiera w przyszlym roku firme... moze znajdą sie chetni klienci na forum ;-D nasz dom w sumie bedzie chyba wzorcowy jesli chodzi o pompe ciepla... postaram sie wkleic niedlugo pare zdjeci naszych wnetrz bo powoli sie urzadamy, mamy zrobiona juz sypialnie, lazienki oraz chwilowo zaadoptowane pomieszczenie gospodarcze na kuchnie (wlasciwa bedziemy robic chyba dopiero na Świeta) troche rzeczy brakuje ale juz da sie wygodnie mieszkac i powolutku bedziemy wykanczac pokoje (panele meble Na wsi jest cudnie polecam wszystkim a w Chrząstawie w ogole jestem zakochana ostatnio biegam po Chrząstawie z dzieciatkiem na spacer poznaje miejscowych np w sklepie zupelnie jest inaczej niz w miescie ludzie sa bardzie otwarci mili... fakt wszyscy o wszyskich mozna powiedziec wszystko wiedza ale mi to w sumie nie przeszkadza bo czlowiek nie czuje sie obco jak w miescie niestety internetu jeszcze nie mamy a teraz klikam z Wroclawia pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts