godin 04.09.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Gdzie jest wypożyczalnia sprzętu, wiem że kiedyś ktoś podawał, ale nie mogę znaleźć. Było, było...miałam ten sam problem parę dni temu. danadom mnie poratował namiarami. spróbuj zapytać w firmie Ramirent ul.Strzegomska tel.071 359-12-41,kom 693 719 986 ul.Giełdowa tel. 071 334-03-70,kom.605 542 559 tam jak coś bierzesz na weekend to płacisz tylko na 1 dobe druga firma ATUT RENTAL ul.Lotnicza tel.(0 71) 351 95 00,kom. 509 081 488 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 04.09.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Mnie również interesuje B.Kwadrat - biały jak tylko policze ile tego mi potrzeba i będę mieć wycene z ELGRY to dam znać a jak ktoś bedzie miał ceny z ONINENU to też prosze o info Ja też bardzo chętnie przyłączam się do grupy pstryczków-elektryczków Ze swojej strony sprawdzę cenę na Krzemienieckiej (parę tygodni temu cenami przewodów przebili konkurencję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 04.09.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 na Krzemienieckiej nie mają BERKERA tylko LEGRANDA(z tych bardziel popularnych+inne firmy) do 30 sierpnia mieli tam właśnie promocje na Legranda 25% ale się już niestety skończyła z tym że mi osobiście bardziej podobają się Berekry,oczywiście jedna czy dwie serie z Legranda też mi się podobają ale niestety cena z kosmosu a u mnie tego troche bedzie niestety więc nie moge sobie pozwolić na takie szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 04.09.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 a co do kabli i innych rzeczy elektrycznych to się zgadza że na Krzemienieckiej jest tanio bo sami się tam zaopatrujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 04.09.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Gdzie jest wypożyczalnia sprzętu, wiem że kiedyś ktoś podawał, ale nie mogę znaleźć. Było, było...miałam ten sam problem parę dni temu. danadom mnie poratował namiarami. spróbuj zapytać w firmie Ramirent ul.Strzegomska tel.071 359-12-41,kom 693 719 986 ul.Giełdowa tel. 071 334-03-70,kom.605 542 559 tam jak coś bierzesz na weekend to płacisz tylko na 1 dobe druga firma ATUT RENTAL ul.Lotnicza tel.(0 71) 351 95 00,kom. 509 081 488 ciesze się że przydały się namiary na wypożyczalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 04.09.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 też właśnie będę w przyszłym tygodniu kłaść gipsowe bo elektrycy już kończą czy ktoś może mi polecić kogoś od wylewek ale na północy wrocka bo Janzar niestety ale nie obsługuje już tego rejonu ze wzglegu na zamkniętą Krakowską a bede potrzebowła wylewek gdzieś za 2-3 tygodnie z góry wielkie dzięki za namiary pozdrawiam Ja mogę polecić 2 ekipy. Od tynków pan Krystian Pawłowicz tel 606-715-003 z materiałem 24-25 zł/m2 brutto, tynki równe, gotowe pod malowanie, biegaliśmy z 2 metrową pozimicą, są super!!! Firma od wylewek p. Jarek 603-200-120, 14 zł/m2 brak zastrzeżeń wylewki idealne. 2 firmy naprawdę godne polecenia!!! szukam kogoś poleconego od sufitów podwieszanych!!! pozdrawiam Ja również mam tynki wykonane przez pana Krystiana. Z samej pracy jesteśmy zadowoleni, ale sprzątania mieliśmy na cztery dni !!! A wylewkarza z czystym sumieniem mogę polecić: p.Darek Brzoza 691 361 890 co do tynków to już mam pana Andrzeja Jeske-we wtorek wchodzi już z maszynamia co do wylewek to wielkie dzięki za namiary-za niedługą chwilkę będą potrzebni i to bardzo szukam jeszcze solidnych podbitkarzy i ekipy do ocieplenia budynku z zewnątrz za namiary wielkie dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 04.09.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 04.09.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 jeszcze raz zapytam o namiary na:- stolarzy robiacych schody - uczciwego sprzedawce dobrych kotlow na ekogroszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 04.09.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 aha szukam jeszcze ekipy która by zrobiła u nas ogrodzenie ale nie z prefabrykatów tylko normalne fundamenty pod ogrodzenie jeśli ktoś zna taką firme-ekipe to bardzo prosze o namiary będę baaaaaaaaardzo wdzięczna pozrdawiam wszystkich ps.czy ktos zna sposób na wrednego i złośliwego wykonawce któremu jak coś nie pasuje to sika pokątach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 05.09.2008 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 a co do kabli i innych rzeczy elektrycznych to się zgadza że na Krzemienieckiej jest tanio bo sami się tam zaopatrujemy A jak się nazywa ta hurtownia i gdzie dokładnie jest? Bo jakoś mi umknęło albo nie widzę nazwy... a muszę zaraz kupować kable i resztę do elektryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 05.09.2008 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 A propos silkania, to kiedyś była taka niehumanitarna metoda na sikające szczenikai. Maczanie mordki. Szczeniaczka bym tak nie potraktowała, ale takiego pana, czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 05.09.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 A może wycenić szkody i koszt ich usunięcia (np. skucie tynków i ich naprawa itp. przez profesjonalne firmy i odjąć Panu od wynagrodzenia? A przynajmniej mu to oznajmić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 05.09.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Daro_K gdzies, kiedys, pisalam, brałam kostkę od seba_x ilośc wyliczyli mi wykonawcy (myśleli że od nich będę brała kostkę) i co? zostało mi mnóstwo materiału, a wniosek ??? wyciągnijcie sami polecam zakup kostki we własnym zakresie na przykład u seba_x pozdrawiam seba_x ze Strzegomia oglasza sie na Forum http://forum.muratordom.pl/kostka-granitowa,t122028.htm pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 05.09.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Mnie również interesuje B.Kwadrat - biały Witajcie Ja też bardzo chciałabym dołączyć się do zakupów pstryczkowych Trochę nie jestem w temacie Czy mamy jakąś kolejną grupę na zakup pstryczków? Czy dalej obowiązują rabaty, które wcześniej ktoś tam (nie pamiętam dokłądnie kto tym kierował) wynegocjował? Jakie macie propozycje logistyczne? Kiedy planujecie zakupy? Z góry serdecznie dziękuję za oświecenie mnie w tej kwestii PS. My też chcieli byśmy Berkera kwadrat tylko, że beżowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 05.09.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Właśnie, jeszcze jedno: czy ktoś się orientuje czy Berker ma w swiom systemie ramkowym ramkę na 5 elementów? Wiem, że na 4 jest na 100%. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 05.09.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 a co do kabli i innych rzeczy elektrycznych to się zgadza że na Krzemienieckiej jest tanio bo sami się tam zaopatrujemy A jak się nazywa ta hurtownia i gdzie dokładnie jest? Bo jakoś mi umknęło albo nie widzę nazwy... a muszę zaraz kupować kable i resztę do elektryki. Zakład EB Elektrotechnika..ul. Krzemieniecka 41, tel. 71 357 77 30 (prawie naprzeciwko stacji benzynowej, budynek w trakcie ocieplania) http://www.tanieKable.pl Mam ich broszure z najpopularniejszymi produktami elektrycznymi, więc gdybyscie chcieli sprawdzić konkretne ceny to smiało pytajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 05.09.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Krzemieniecka - gdyby to nie było tak daleko to już bym tam jechał. Nie wybiera się tam nikt, kto buduje się w okolicach DObrzykowice - Jelcz? Potrzebuję ze 100m 1,5mm2 na oświetlenie awaryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 05.09.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 O - właśnie dostałem zaproszenie do forum Chrząstawy - zainteresowanych zapraszam: http://chrzastawy.phorum.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 05.09.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 A ja dowiedziałam się o istnieniu forum gminy Miękinia (również z podziałem na poszczególne miejscowości ). Zapraszam do korzystania, może urośnie w siłę http://www.naszestowarzyszenie.fora.pl/ Na stronie miekinia.pl też można trochę poczytać o tym co dzieje się w okolicy, np. jest foto relacja z budowy nowych dróg asfaltowych poszczególnym miejscowościach w Miękini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 05.09.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 a co do kabli i innych rzeczy elektrycznych to się zgadza że na Krzemienieckiej jest tanio bo sami się tam zaopatrujemy A jak się nazywa ta hurtownia i gdzie dokładnie jest? Bo jakoś mi umknęło albo nie widzę nazwy... a muszę zaraz kupować kable i resztę do elektryki. Ja tez mam zaufaną hurtownię, która nie handluje tanią chińszczyną. Wszystko u nich biorę: Instel ul. Robotnicza 72 - telefon do p.Łukasza 602 102 871 rabaty udziela od wielkości zamówienia, ale naprawdę porządna firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts