dawidk 16.09.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 witam INFO dla wszystkich budujących w okolicach Chrząstawy/Nadolic/Jelczaodkryłem nową hurtownię budowlaną - W Nadolicach Wielkich(słabo widoczna z drogi - od roku koło niej przejeżdżam ale nie rzuciła się w oczy)mają super ceny - zrobią ceny lepsze niż w Mrówce Bartek - +48 722 10 6000 071 31 89 510 polecam - symaptycznie i elestycznie, no i tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 16.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 PYTANKO - potrzebuję pilnie namiarów lub sugestii (lub dobrych,chętnych ludzi gdzie mogę pożyczyć betoniarkę (dużą) ******************************************************** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 17.09.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ja mam kogos od balustrad i bram:) chcecie? Jak zwykle w potrzebie XX na miejscu. Proszę o ten namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.09.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Kasiu, ja też bardzo pilnie potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 17.09.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witam, Szukam miejsca (podudniowe rubieze Wroclawia) gdzie mozna dostac heblowane deski, na ktorych bedzie montowana rynna. Jakie drewno jest wybrac na podbitke ?? Poleccie prosze jezeli macie jakies doswiadczenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.09.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witam, Szukam miejsca (podudniowe rubieze Wroclawia) gdzie mozna dostac heblowane deski, na ktorych bedzie montowana rynna. Jakie drewno jest wybrac na podbitke ?? Deski doczołowe najbliżej kupisz na początku Bielan - mały składzik od strony Domasława. Mają w odcinkach po 5mb x 20cm x 3,2cm, jednak są nieheblowane. W okolicy nie znalazłem innej alternatywy poza zrobieniem na zamówienie np. w siedlakowicach - jednak skórka nie warta wyprawy, górale błyskawicznie oheblowali dechy Z podbitką nie pomogę, będę robił na wiosnę po ociepleniu domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 17.09.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witam, Jakie drewno jest wybrac na podbitke ?? Poleccie prosze jezeli macie jakies doswiadczenia Pozdrawiam sosna skandynawska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 17.09.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Pan Paweł Nowakowski - 609173270. Ten Pan robil balustrady u Kulki - pisała, ze jest zadowolona i go polecała na forum 5 zł sie nalezy:) co do podbitki ja mam sosne albo swierk skandynawski - juz nie pamietam - polecam - ladna podbitka- 697093188 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 18.09.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Dzisiaj to dopiero cisza Służę namiarami na naprawdę porządnego studniarza, polecanego tu na forum już nie raz i nie dwa, ale u mnie również się sprawdził konkursowo, a przy tym w bardzo rozsądnej cenie Dodam jeszcze, że telefony odbiera, dzwoni lub zjawia się, gdy obiecał. Po prostu rozpieszczona się czuję STUDNIARZ tel. 698-826-372 Pozdrawiam wszystkich śpiących i przygotowujących się do zimowego snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 18.09.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 OGŁOSZENIE: PRZYJMĘ ZIEMIĘ - najlepiej czarny humus z dowozem na miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekra 18.09.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Hej, proszę o odpowiedź - ile płaciliście w okolicach Wrocławia za: a) tynki wewnętrzne c-w, ręczne b) poddasze na gotowo pod malowanie (ocieplenie dwuwarstwowe, paroizolacja, karton-gipsy na rusztowaniu, ze szpachlowaniem na płytach) c) wylewki (czy robi się jeszcze ręcznie, czy już tylko miksokretem?) Ja też jestem bardzo ciekawa tych cen...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 18.09.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Właśnie zakończył u mnie prace najlepszy fachowiec jakiego miałem na budowie, a do tego baaardzo przystępny cenowo. Do tego jest bardzo uczciwy, niepijacy, słowny itp. normalnie super, a to jak wykonuje tynki, kafelki, schody wylewane można zobaczyć u mnie Jeśli ktoś z Was szuka fachowca w okolicy Jelcza, który wykonuje wszelkie prace poza dachem i instalacjami to zdecydowanie go polecam i mogę podać namiar na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 19.09.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 dzieki za info w sprawie desek czolowych pod rynne. Poradzcie jeszcze czym zabezpieczliscie te deski i podbitke, jaki srodek wybrac (bejca, drewnochron, jakies impregnaty) ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 19.09.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Drewnochron nie chroni drewna przed wilgocią, a tylko grzybami, plesniami, robalami i promieniami UV. Chyba lepiej wybrać jakiś lepszy impregnat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 19.09.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Ja używałem lazury do konserwowania i nadania koloru. Dzisiaj górale kończą pracę i mam stan surowy otwarty Wkleję jutro jakąś fotkę z pomalowanymi lazurą elementami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogela 19.09.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Witam Budowniczych z okolic Wrocławia.Chcę poruszyć temat który systematycznie wraca na forum - temat SZAMBA.Jeśli ktoś jest zdecydowany na kupno szamba z Radomia to bardzo chętnie się dołącze, gdyż wiązany transport jest dużo korzystniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 19.09.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 dzieki za info w sprawie desek czolowych pod rynne. Poradzcie jeszcze czym zabezpieczliscie te deski i podbitke, jaki srodek wybrac (bejca, drewnochron, jakies impregnaty) ? Pozdrawiam U mnie jest impregnat Altaxin kolor Pinia - podbitka wygląda super (3 krotnie malowana) - jest polecany przez znajomego dekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 20.09.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 u mnie jest signa bejca + signa lakier - jak na razie bez zastrzezen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 20.09.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Witam Budowniczych z okolic Wrocławia. Chcę poruszyć temat który systematycznie wraca na forum - temat SZAMBA. Jeśli ktoś jest zdecydowany na kupno szamba z Radomia to bardzo chętnie się dołącze, gdyż wiązany transport jest dużo korzystniejszy. Odpisałem na PW, transport do Wrocławia powinien być gdzieś za tydzień i możliwe że mają miejsce na jeszcze jeden zbiornik. http://szamba.info.pl ------------------------------------ Facet dziś do mnie zadzwonił, rzeczywiście szuka jeszcze min 1 osoby aby zgrać transport. ps. doklejam wynik użycia lazury, pozostałe fotki w dzienniku Dokładne wykończenie na wiosnę wraz z elewacją. http://img207.imageshack.us/img207/6391/m77oj0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voco 21.09.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Czy ktoś ocieplał się ostatnio? Jak ceny za robociznę z materiałem? Chętnie skorzystam ze sprawdzonej ekipy, może być od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts