anjamen 22.10.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Hejka wrocławskim Bobom Budowniczym! Wpadłem na chwilę tu na forum bo właśnie minął rok od kiedy mieszkamy w nowym domu. Oczywiście forum bardzo nam pomagało w w wykańczaniu domu i budżetu. Z kilkoma rzeczami wewnątrz jeszcze walczymy ale zewnątrz narazie dajemy sobie spokój. Wszystkim którzy teraz budują życzę wytrwałości i powodzenia bo naprawdę warto!!! http://s8b.directupload.net/images/081021/u3mjd7pv.jpg http://s7b.directupload.net/images/081021/69ksn4fm.jpg http://s2b.directupload.net/images/081021/377wztnr.jpg http://s3b.directupload.net/images/081021/op7ivhnb.jpg Pozdrawiam ! za ten las za Twoim domem to bym wszystko oddala zeby taki miec piekny dom no i ten las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.10.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 meduza z lornetką razy 2 ale mowie Ci hojnorek warto [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremius 22.10.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 PILNIE SZUKAM namiarów na sprawdzoną ekipę od wylewanej podmurówki i siatki. Moją właśnie dzisiaj pogoniłem, jak zobaczyłem efekt ich pracy na tylnym ogrodzeniu. Poratujcie proszęJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 22.10.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 PILNIE SZUKAM namiarów na sprawdzoną ekipę od wylewanej podmurówki i siatki. Moją właśnie dzisiaj pogoniłem, jak zobaczyłem efekt ich pracy na tylnym ogrodzeniu. Poratujcie proszę Jarek dołączam się do prośby też szukam pilnie i nie ma chętnych,wszyscy idą na łatwize i wolą robić z prefabrykatów jak kogoś znajdziesz to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremius 22.10.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Ci moi zalali wczoraj po ciemku tylne ogrodzenie i im puścił szalunek po stronie sąsiada. Z 14cm zrobił się murek o grubości 20cm. Skuwali go dzisiaj... siekierą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 22.10.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Kasiu, czy to nie Ty pisałaś jakis czas temu o kotkach do wzięcia? Rozmawiałam z koleżanką, która chce wziąć jakiegoś ślicznego malucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.10.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Daro mam jeszcze jedno pytanko-czy Twoi brukarze kładą tylko kostki brukowe czy też robią podjazdy?-chodzi mi nie tylko o samo ułożenie kostki ale także o zrobieniu samego podjazdu ponieważ u nas trzeba troszkę pokąbinować gdyż mamy wysokie ZERO i żeby zrobic podjazd trzeba tam cosik zrobić czyli chyba zniwelować ten teren do podjazdu-usypać prawie że skarpe przed wjazdem do garażu Musisz zamówić matriał (kliniec guby i ten 0,3 oraz kostkkę 8-11 na krawężniki i jeśli chcesz to kostkę 4-6 na wypełnienie, piasek lub mączke granitową, cement) i koparke do wykorytowania i rozprowadzenia klińca pod kostkę. Resztę łacznie z ubijaniem robią sami. Podam Ci wszystko co chcesz osobiście, bo oni nie odbierają od nieznajomych Kiedy chcesz to robić, bo mają już jednego chetnego, ale jeszcze nie zdecydowany, więc możemy go przesunąć. 100pln/m2 biorą normalnie, cena idzie w dół wraz z metrami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.10.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 danadom - nasi sąsiedzi robili własnie taras z bankgrai i koszt nie wyszedł powalający - coś ok. 11 tys za powierzchnię ok. 60m z podwójnymi schodami (w dwóch miejscach). Ja mam ok. 50m tarasu w jasnym klinkierze i jestem bardzo zadowolona z tego rozwiązania- koszt porównywalny z drewnem. Mam chłopaków z Comfort plusa, którzy maja super ceny dla nas forumowiczów http://www.comfortplus.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.10.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witam wszystkich jakie jest wpisowe do grupy ?? Dobre pytanie na początek - GRIIIL!! może byc mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.10.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Hejka wrocławskim Bobom Budowniczym! Wpadłem na chwilę tu na forum bo właśnie minął rok od kiedy mieszkamy w nowym domu. Oczywiście forum bardzo nam pomagało w w wykańczaniu domu i budżetu. Z kilkoma rzeczami wewnątrz jeszcze walczymy ale zewnątrz narazie dajemy sobie spokój. Wszystkim którzy teraz budują życzę wytrwałości i powodzenia bo naprawdę warto!!! Pozdrawiam ! za ten las za Twoim domem to bym wszystko oddala zeby taki miec piekny dom no i ten las Myślałem w pierszej chwili że to wizualizacja. Dom super - w moim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 23.10.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Witam wszystkich jakie jest wpisowe do grupy ?? Dobre pytanie na początek - GRIIIL!! może byc mały czemu nie w tym akurat mamy doświadczenie (działeczkę mamy od stycznie 2007 więc trochę karkówki na niej wypiekliśmy) dla miłośników owoców morza i przyrządów optycznych też "coś" sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blinkey 23.10.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 @ anjamen, Daro_k Dzieki za mile slowa. No las jest mily. Chyba, ze w lecie lataja z niego szerszenie na nasza brzoze i obzeraja ja z kory. Ale ogolnie jest cool. Myslalem, ze bede chodzil sobie na grzyby do tego lasu ale nie ma takiej potrzeby bo kozaki rosna pod brzozami przed tarasem. Kilka sloiczkow czeka juz na zime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 23.10.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Chciałem ponownie polecić moją ekipe brukarzy bo na to zasługują. jest to 2 panów, uczciwych i rzetelnych. Są z Dzierżoniowa więc raczej robią w płd. Wrocławiu i okolicach. Z tego co wiem mają teraz wolny termin.Namiary: 783987968.Powołujcie się na Tyniec Mały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.10.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Chciałem ponownie polecić moją ekipe brukarzy bo na to zasługują. jest to 2 panów, uczciwych i rzetelnych. Są z Dzierżoniowa więc raczej robią w płd. Wrocławiu i okolicach. Z tego co wiem mają teraz wolny termin. Namiary: 783987968. Powołujcie się na Tyniec Mały... AS - rzuć jakieś zdjęcia, sam jestem ciekawy jak poszło Twoim. Mój bruk u mnie w dzinniku. Z jakeij kostki robiłeś/aś. Ja z jatańszej 210pln/t - mieszanej, ale jak wida i z tego wyłuskali ładne wzroki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.10.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Witam wszystkich jakie jest wpisowe do grupy ?? Dobre pytanie na początek - GRIIIL!! może byc mały czemu nie w tym akurat mamy doświadczenie (działeczkę mamy od stycznie 2007 więc trochę karkówki na niej wypiekliśmy) dla miłośników owoców morza i przyrządów optycznych też "coś" sie znajdzie Nie no żartuję. Gdybyś miał przyjąć forumowiczów z potomstwem to samą działkę trzeba byłoby remontwać. Sielska Zagroda ledwie wytrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.10.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 @ anjamen, Daro_k Dzieki za mile slowa. No las jest mily. Chyba, ze w lecie lataja z niego szerszenie na nasza brzoze i obzeraja ja z kory. Ale ogolnie jest cool. Myslalem, ze bede chodzil sobie na grzyby do tego lasu ale nie ma takiej potrzeby bo kozaki rosna pod brzozami przed tarasem. Kilka sloiczkow czeka juz na zime. denerwuj mnie dalej jeszcze raz powiem jest slicznie i zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 23.10.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Nie no żartuję. Gdybyś miał przyjąć forumowiczów z potomstwem to samą działkę trzeba byłoby remontwać. Sielska Zagroda ledwie wytrzymuje jestem przygotowany sam mam dwoje i żeby można był grillować w spokoju zbudowałem im piaskownicę i huśtawkę (choć i tak największa furorę robi pryzma ziemi po której się wspinają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.10.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 hojnorek, witam sąsiadów, nasz domek wykańcza nas w Radwanicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 23.10.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 hojnorek rownież witam sąsiadka zza miedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 23.10.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 i ja Cię witam Hojnorku w naszej Gminie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts