Ivonesca 01.03.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 KrasnaLL - oglądałam kiedyś dawno temu jakąś ruinę do remontu w Skokowej - ale ruina była straszeczna naprawdę no i szkoda że jednak nie przyjedziesz a co do tynków to ja mam tradycyjne...zaraz poszukam w dzienniku ile płaciłam, bo juz nie pamietam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.03.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 krasnaLL - i już znalazłam: materiał + robocizna "tynki: wewnetrzne tradycyjne 14,5 PLN/m2 i zewnętrzne 16 PLN/m2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larry 01.03.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 krasnaLL - i już znalazłam: materiał + robocizna "tynki: wewnetrzne tradycyjne 14,5 PLN/m2 i zewnętrzne 16 PLN/m2" Mam pytanie, czy jesteś zadowlona z ich roboty? I kiedy były kłdzione te tynki? Były robione z agregatu? Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.03.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 KrasnaLL - chciałam miec taki drobny piaseczek nie gładź i mam co prawda w niektórych miejscach wyszło więcej w niektórych mniej, ale to w ogóle mi nie przeszkadza....ma wyglądać naturalnie, a jak będzie trochę postarzać to akurat tak mi pasuje agregat, a kiedy hmmmmmm znów musze się cofnąć do dziennika, bo cholerka skleroza znalazłam: maj ubiegłego roku daj się skusic na spotkanie to będziesz te tynki mógł pooglądać, a nawet dotknąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larry 01.03.2004 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Ivonesca, przeczytałem twój dziennik budowy i jest imponujący. Moim zdaniem powinnaś zgłosić do muratora chęć publikacji Twojego dzieła. Były by z tego niezłe kwartalniki. Ja niestety nie mam czasu żeby tak sobie popisać o mojej budowie. PozdrawiamKrasnaLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.03.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 dzięki KrasnaLL ......i spróbuj znaleźć troszkę czasu, aby coś skrobnąć....tak fajnie czyta się zapiski po pewnym czasie... PS. To co dajesz się namówić na oglądanie tych tynków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larry 02.03.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Jezu prosze nie kuście tak. Naprawdę nie mam czasu a i w robocie mam zapie..... . Ale chyba jest mozliwośc podjechania w późniejszym terminie aby oglądnąć tynki? A ekipa skąd była? A gdzie dokładnie macie swoją twierdzę? PozdrawiamKrasnaLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.03.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 KrasnaLL - ekipa z Wrocka....stawiali mi dom od początku do tynków i posadzek....domek w Ligocie Pięknej, trasa Wrocław-Trzebnica....nie tak daleko od Skokowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 02.03.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 eee tam, prawdziwy, meżczyzna rąbie prawdziwą siekierą a nie wysługuje się jakąś maszynką - żony mają wtedy na co popatrzeć yhm, żony i nieżony, choć ja osobiście kasztana nie pamiętam , ale reflektuję na kolejne pokazy [[zielona morda]]; no i kosąąą, a nie jakieś tam samojezdne badziewia [tu puszczam oko do Gagaty , jeśli jeszcze o nas pamięta] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.03.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 yemiołka - no to żałuj że nie pamietasz było na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 02.03.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 nie noo, jak nie pamiętam, to znaczy, że na pewno nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.03.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Dziewczyny, to ja na takie dictum proponuję żeby sobotnia impreza rozpoczęła się w plenerze - w pobliskim lasku - zawody rębania drwa przez męskie grono uczestników. Kto jest za? Kto się zgłasza do zawodów (czy może pokazów?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 02.03.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 pomysł oczywiście genialny!!! chłopaki już nie mają wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.03.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 yemiołka- było wczesniej wyjeżdżać? BK - dobre, dobre.....tak właściwie to szkoda, że to drzewo do kominka mam juz porąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 02.03.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 tak właściwie to szkoda, że to drzewo do kominka mam juz porąbane to je posklejaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.03.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 My tu gadu gadu, a gdzie ci mężczyźni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 02.03.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 na treningu, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.03.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 na razie chyba nieświadomi co ich czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.03.2004 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Chodzi mi o rady, chętnie przyjmę namiary sprawdzonych ekip i jakieś wskazówki ile taka przyjemnośc w naszym regionie kosztuje. Co do domku to zdjęcia możecie zobaczyć tutaj (tylko nie wiem czy uda mi się wpakować tutaj link więc z góry przepraszam za kłopoty) [/url]http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=15236&q=kraraf&k=2 Dzięki za wszelkie rady i dzięki za to miłe powitanie. Pozdrawiam KrasnaLL Ja korzystałem w przypadku tynków gipsowych z usług Pana Adama Turleja, który jest włąśnie z Obornik śl.. Jestem zadowolony z z niego a właściwie z jego roboty, choć gaduła z niego straszny tel.604345586. Będzie mi robił też tynki zewnętrzne...możesz się powołać na krzyśka z dobrzykowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.03.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 eee tam, prawdziwy, meżczyzna rąbie prawdziwą siekierą a nie wysługuje się jakąś maszynką - żony mają wtedy na co popatrzeć yhm, żony i nieżony, choć ja osobiście kasztana nie pamiętam , ale reflektuję na kolejne pokazy [[zielona morda]]; a co dokładnie chciałabyś zobaczyć ? (zielona morda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts