Smok 28.10.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 stanęło na berker kwadrat Pozdrawiam z oświetlonego domu P.S> a tak w ogóle to nie pamiętam do czego miała być ponad połowa wystających kabli ze ścian cieszę się z tego Berkera, już nie raz przekonałem się, że to dobry osprzęt. Zamontujemy kiedy zechcesz. Z tymi niesfornymi kabelkami damy sobie radę (cholery[czyt. "tynkarze"] powywlekały je ze swych domków i teraz wiszą biedne bez celu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.10.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 To nie autoreklama ,bo nie raklamuje swojej Firmy tylko polecam kogos ,kto ma dobra opinie i podaje jego numer,zeby ktos mogl z tego skorzystac.Tylko najciekawsze jest to, że zgodnie z posta z forum zaczynających w 2009 jeszcze swojej budowy nie rozpocząłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.10.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 To nie autoreklama ,bo nie raklamuje swojej Firmy tylko polecam kogos ,kto ma dobra opinie i podaje jego numer,zeby ktos mogl z tego skorzystac.Tylko najciekawsze jest to, że zgodnie z posta z forum zaczynających w 2009 jeszcze swojej budowy nie rozpocząłeś. a ja dalej zakładam, że to autoreklama hint: http://forum.muratordom.pl/post2528773.htm?highlight=#2528773 "W Polsce studiowalismy Prawo,pozniej wyjechalismy za granice.Obecnie MAZ prowadzi firme budowlano-remontowa w USA ,a ja po malu pakuje nasz dobytek ,poniewaz za 2 miesiace wracamy do Polski i bedziemy prowadzic ta sama firme w Polsce.Mam nadzieje ,ze sie wszystko ulozy ,chociaz wiem ,ze pocztki sa zawsze najciezsze." z marketingu pała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 28.10.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Czesc, Chcialbym zamontowac podwojne drzwi przesuwne, nascienne. Dzwonilem do firmy, ktora ma Porte i powiedzieli mi ze wszystkie drzwi maja 203 cm wysokosci.... a ja sobie wymyslilem ze chcialbym miec wyzsze - ok. 220.Macie namiary na jakas firme gdzie moglbym zamowic takie drzwi ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.10.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 szukam domu dla tych kotkówhttp://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/r/5/6/2/38466989_d.jpghttp://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/r/5/9/3/38466990_d.jpghttp://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/r/8/9/2/38466991_d.jpghttp://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/r/3/7/9/38466992_d.jpgmoże ktoś chce kotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.10.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 HejCzy ktoś z Was może mieszka w nieocieplonym domu, bo nie starczyło na ocieplenie w pierwszym/drugim roku budowy? Bardzo źle jest. Ściany to porotherm 24cm. Dopiero pojawiła się nadzieja na środki na ocieplenie ale nie wiem, czy teraz zdążę / znajdę ekipę. A zamieszkać by się już chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 28.10.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 MichAsiek, moja podbitka skonczona!!!Wczoraj wieczorem.Rzeczywiscie super robi ten "Twoj" fachowiec.Jak ktos bedzie potrzebowal podbitkarza, to niech da znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.10.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Mam namiary do dobrej ekipy wykonczeniowej,robia tez docieplenia poddaszy i budynkow z zewnatrz Podaje ich numer 0790209291 moze komus sie przyda .Sa solidni i terminowi i co wazne nie zdzieraja z czlowieka Mozna zadzwonic do ich wczesniejszych klientow ,ktorzy rowniez bardzo dobrze sie o nich wypowiadaja . autoreklama? ciekawe Nieistotne - nie rozmawiamy z nieznajomymi, mama tak mi kazała wiele lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.10.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 a łyżka na to.... Jak widać po napastliwej odpowiedzi strzał był celny ps. popracuj nad cytowaniem, nie widać co jest czyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 28.10.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 szukam domu dla tych kotków http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/r/3/7/9/38466992_d.jpg może ktoś chce kotka? Xena - Boga w sercu nie masz ? Za rok Koleżanko, za rok... A teraz muszę się szykować do snu ze świadomością, że takie śliczne kociaki nie będą moje (choć raczej chciałbym czarnego albo rudzielca). Ale popytam, a jakże. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 28.10.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Kasiu, kociaki są boskie. Oczywiście wysałam fotki koleżance , która stwierdziła, że bardzo podobają jej sie, zwłaszcza ten szary, ale jak na razie nie mam od niej odzewu. Jutro jeszcze do niej zadzwonię. Buźka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 28.10.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Pytanie do tych co mają oczyszczalnie, jakich preparatów używacie do zasilania flory bakteryjnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 28.10.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Pytanie do tych co mają oczyszczalnie, jakich preparatów używacie do zasilania flory bakteryjnej? Temat kiedyś dociekałem i z odpowiedzi różnych mądrzejszych jedno było ciekawe. Najprościej dostarczyć glukozy pod jakąkolwiek postacią. Nawet jak pamiętam cukier zwykły rozpuścić w wodzie i do rury wpuścić. Chyba wyjdzie najtaniej. A tak w temacie to jeszcze wszystkim co mają oczyszczalnie. Nie wiem czy spotkaliście się z wymieraniem złoża kiedy ktoś w domu choruje i zażywa atybiotyki. Miałem taką akcję w zeszłym roku, że pojawił się zapaszek z oczyszczalni. dzwonię do serwisanta a on pierwsze pytanie czy ktoś chorował. Faktycznie chorowaliśmy i byliśmy wszyscy na jakichśtam lekach. No i logiczne, w końcu częśc leku spływa z odchodami i wybija bakterie w oczyszczalni. Więc chyba faktycznie trzebaby takie zasilanie wlewać w okresach leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 29.10.2008 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Co do oczyszczalni - radzę biolatrin - używaliśmy do szamba żeby zneutralizować zapach. nie jest drogie i jest wydajne. Co do kotów - można brać nawet do mieszkania, kot to naprawdę niekłopotliwe stworzenie, a jakie wdzięczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 30.10.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Kochani Dalej poszukuję ekipy do wykonania ogrodzenia - muru + bram, śmietników i furtek od frontu. Ok. 50 m bieżących. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 30.10.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 A ja mam takie pytanie - co robicie z popiołem i innymi produktami spalania węgla w piecu bądź drewna w kominku. My wyrzucamy do smietnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 30.10.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 A ja mam takie pytanie - co robicie z popiołem i innymi produktami spalania węgla w piecu bądź drewna w kominku. My wyrzucamy do smietnika... Nie wiem kto u ciebie odbiera śmieci, ale z tego co pamiętam WPO Alba ma zapis w umowie że nie można wyrzucać popiołów... Ja jeszcze mało pale i popiołu mam bardzo niewiele, ale myślę żeby jakiś "dołek" może na to wykopać, tego popiołu nie będzie chyba dużo, no chyba że ktoś używa pieca na węgiel do ogrzewania i CWU, no to pewnie ma większy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 30.10.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Kochani Dalej poszukuję ekipy do wykonania ogrodzenia - muru + bram, śmietników i furtek od frontu. Ok. 50 m bieżących. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... To ja się dołącze do pytania - mam skromne 46m do ogrodzenia siatką. Może ktoś ma jakąś podpowiedz na ekipę od takich ogrodzeń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.10.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 A ja mam takie pytanie - co robicie z popiołem i innymi produktami spalania węgla w piecu bądź drewna w kominku.Ja jeszcze mało pale i popiołu mam bardzo niewiele, ale myślę żeby jakiś "dołek" może na to wykopać, tego popiołu nie będzie chyba dużo, no chyba że ktoś używa pieca na węgiel do ogrzewania i CWU, no to pewnie ma większy problem.No właśnie wszyscy Ci któzy mają piece na eko-groszek palą tym dla co i cwu. U niektóych dochodzi również jeszcze popiół z kominków. I co z tym robić. U mnie obecnie wychodzi z dobre wiaderko na tydzień. Póki co idzie w drogę przed dom. Ale co za jakiś rok, jak już będzie mniej błota przed domem a więcej trawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 30.10.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Nieistotne - nie rozmawiamy z nieznajomymi, mama tak mi kazała wiele lat temu. a łyżka na to.... ps. popracuj nad cytowaniem, nie widać co jest czyje o rany co tu tak niegościnnie? to jak będę chciała o coś zapytać to też zostanę "olana" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts