AnetkaS 17.11.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Wo matko, ściekająca wodach po ścianach w łazienkach wlewająca się do gniazdek, masakra !! I golarki w wannie. Dobra, będę miała te przewody PE żółto-zielone Zgodnie z przewidzainymi normami. dziekuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 17.11.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Pytanie za 1000 punktów gdzie mogę na jutro kupić styropian termoorganikę Platinum Plus 15 cm frezowany (kupię i bez). Potrzebuję 7 paczek. Może komuś coś zostało, albo ktoś wie, gdzie od ręki go dostanę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 17.11.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Wo matko, ściekająca wodach po ścianach w łazienkach wlewająca się do gniazdek, masakra !! I golarki w wannie. A co Ty myślisz U mnie było i tak, że woda ściekała ciurkiem z sufitu! Powód? Trzy średniej wielkości karpiki w wannie - 2, 4 i 6 lat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 17.11.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 My planujemy pompe ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 17.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 No, ale mój 14 letni karp mam nadzieję, nie będzie robił takich numerów hi hi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 17.11.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 a moze konglomerat np. http://www.helopal.com.pl/helopalex.php My też będziemy mieli z Helopal'a. Kolor 17 podpasował nam do złoego dębu okien. halszka.ka, Trociu czy możecie podać orientacyjny koszt np. 1mb takiego parapetu (typ. kolor i cenę) albo np koszt całego parapetu o określonej długości? Dzięki. Pozdrav w drewnie polecam przeliczenie wszystkiego i zamówienie za jednym razem, jak urzędowski przesłał nam brakujący parapet do mieszkania, to różnią sie jak czekolada mleczna i gorzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 18.11.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Havena,ja mam pompę ciepła, ale dopiero w tamtym tygodniu odpalilem wiec jeszcze mam male doswiadczenie jesli chodzi o eksploatacje,ale bufor 200 l i zbiornik cwu 300 l, bardzo szybko się nagrzały, za pol darmomogę tylko radzic, podlogowke w calym domuw razie jakichs pytan pytaj, a jesli sie zbiera grupa pstryczkowa Berker-21% rabatu, proszę o info na priva, bede mógl ten rabat wykorzystac jednokrotnie, tzn, bede potrzebowal wasze zestawienia, zeby moglo pojsc 1 zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 18.11.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 baaaardzo prosze podeslijcie namiary na osobe, ktora rozliczylaby zwrot VAT-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 18.11.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witam, Prosze podeslijcie na priva namiary na firmy z oknami, ktore mozecie polecic. Interesuja mnie plastiki jak i drewniane . Dzieki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.11.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Halszka, dam ci namiar wieczorem, jak małż wróci, księgowa mojego męża zrobiła to w zeszłym roku bez pomyłkowo. A i tak czekałam 6 miesięcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 18.11.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Natalia dzieki Poczekam cierpliwie, tzn na wiadomosc od ciebie cierpliwie, bo na kase to juz mniej cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 18.11.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 A znacie Kontakt Simon? Ja biorę właśne te, są tanie jak barszcz (z rabatem w Instelu u Łukasza) i bardzo ładne. Daro - pisałem 2 posty wyżej o nich. My bierzemy z Kontakt Simon gniazdka (bo mamy ich prawie 50, a są rzeczywiście sporo tańsze niż Berkera). Czy porównywałeś swoje ceny z http://www.elektrosklep.com.pl? Na razie tam znalazłem najtaniej (i odpada mi przesyłka, bo będę tam kupował aparaturę Moeller'a). My bierzemy gniazdka w wersji Classic. Wpierw także łączniki świateł chcieliśmy z Simon'a, ale po popstrykaniu sobie i tym i Berkerem, wybór padła na włączniki świateł Berker'a. Obydwa możne sobie popstrykać w Obi (aczkolwiek wszystkie są pod marą "Duvi", ale to tylko opakowanie) GosiaIAdam znalazłam lepsze źródło na zakup pstryczków niż podawany przez Was http://www.elektrosklep.com.pl. Jeśli chcecie namiary podam na priv. Ja wciąż się waham- Berker czy Kontakt Simon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 18.11.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nie wiem co jest, ale od paru dni nie dostawałam powiadomień. Bzyk, wyślę Ci wkrótce zestawienie moich pstryczków. Też waham się między Berkerem a Simonem, zwłaszcza że te drugie widzialam na żywo u Daro i wyglądaja bardzo ok. Ale rabat 21% przy Berkerze jest spory. Pstryczki sa dla mnie juz bardzo pilne. Przypominam też, że mamy duży rabat dla grupy wrocławskiej na drzwi w Impro, http://www.impro.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 18.11.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Havena odpowiedź poszła na priv. Daj znać czy doszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nie wiem co jest, ale od paru dni nie dostawałam powiadomień. Bzyk, wyślę Ci wkrótce zestawienie moich pstryczków. Też waham się między Berkerem a Simonem, zwłaszcza że te drugie widzialam na żywo u Daro i wyglądaja bardzo ok. Ale rabat 21% przy Berkerze jest spory. Pstryczki sa dla mnie juz bardzo pilne. Przypominam też, że mamy duży rabat dla grupy wrocławskiej na drzwi w Impro, http://www.impro.com.pl Tylko na Simona tez dostaniecie rabat a ceny wyjściowe/cennikowe są nieporównywalne. Oto moje: http://images32.fotosik.pl/402/122315ca9d755c8em.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterka1719501090 18.11.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Przypominam też, że mamy duży rabat dla grupy wrocławskiej na drzwi w Impro, http://www.impro.com.pl Hej, a jaki ten rabat? pozdrawiam, Peterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 18.11.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 21% to nie jest zle, zle to jest 15% na berkera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 18.11.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Havena odpowiedź poszła na priv. Daj znać czy doszła. Niestety, nic nie doszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 18.11.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Gdzie we Wroclawiu duzy wybor wkladek do zamkow - potrzebuje kupic wkladke do drzwi wejsciowych. W castoramie nieznalazlem takiej jaka mi pasuje a powinna byc to:wkladka podwojna tzn. dól na klucz z obu stron a gora na klucz z zewnatrz i galke z wewnatrz - rozmiar 7(3/4) - kolor: nikiel czesany - ten sam klucz do obu wkladek druga sprawa to moze ktos ma namiar na dobry i niedrogi ekogroszek najlepie workowany z transportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Gdzie we Wroclawiu duzy wybor wkladek do zamkow - potrzebuje kupic wkladke do drzwi wejsciowych. W castoramie nieznalazlem takiej jaka mi pasuje a powinna byc to: wkladka podwojna tzn. dól na klucz z obu stron a gora na klucz z zewnatrz i galke z wewnatrz - rozmiar 7(3/4) - kolor: nikiel czesany - ten sam klucz do obu wkladek druga sprawa to moze ktos ma namiar na dobry i niedrogi ekogroszek najlepie workowany z transportem Mimo usilnych strań, nie zdobyłem wiedzy by zaspokoić Twoje potrzeby wiedzy na temat wkładek. Ale to dość dziwne, że masz z tym tak poważne problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts