Ivonesca 03.03.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 dzięki Gagata za namiary Alanty z przyczyn technicznych - jak to określiła - nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.03.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 żle napisałam - Alanta z przyczyn technicznych nie bywa na forum....a na spotkanie nie dojedzie bo ma ciężki miesiąc....cokolwiek to oznacza i pozdrawia serdecznie yemiołkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 03.03.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 hehe, Ivo, jakaś ty dziś skrupulatna dzięki za pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.03.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Ivo może byś sie określiła co mamy wziąć ze sobą oprócz spiworów ? CHodzi mi o trunki i konsumpcję. Nie chcielibyśmy Cie zbyt finansowo nadwerężać czy ten post jest po moim dzisiejszym brakogotówkowym wpisie do dziennika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.03.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 czy ten post jest po moim dzisiejszym brakogotówkowym wpisie do dziennika ? Nie wiadomo że wszyscy budujący zbytnio pieniądzem nie śmierdzą A jak każdy ze sobą przyniesie choćby małą torebkę chipsów to w jakims tam stopniu odciązy gospodarza i jest szansa, że w niedługim czasie zrobi u siebie kolejny spęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.03.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 jak znam życie, to rozkojarzył Cię ten stuletni kasztan ciekawe, kto mnie teraz będzie rozkojarzał jak kasztana nie stanie :>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.03.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 No ja tez ostatecznie piesia zostawię w domku. Niech pilnuje - po to jest (między innymi:-)) A oliwki przywieziemy - ja też uwielbiam No i te inne też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 03.03.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 jak znam życie, to rozkojarzył Cię ten stuletni kasztan ciekawe, kto mnie teraz będzie rozkojarzał jak kasztana nie stanie :>> Dobrz, ty się lepiej zbytnio nie rozkojarzaj, bo wiesz - konkursy będą i inne takie, toporki, siekierki i kosy - mógłbyś se krzywdę zrobić. a poza tym jesteś gapa, bo nie zauważyłeś jak mój drugi kundel ma na imię! a już zupełnie poza tym - jak można lubić oliwki??!?!?!? [morda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.03.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 tylko nie przesadzajcie z tymi oliwkami !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 03.03.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 To będzie sernik z polewą czekoladową, ozdobiony oliwkami, na to ptysie z bitą śmietaną, keczup i zasmażka, zagryzka: chipsy paprykowe, a jak ktoś poczuje pragnienie - trunki wysokoprocentowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.03.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Przyjedzie na pewno z nami jakieś żarełko! Oprócz oliwek...Nie można przesadzić z oliwkami - wykluczone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.03.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 To będzie sernik z polewą czekoladową, ozdobiony oliwkami, na to ptysie z bitą śmietaną, keczup i zasmażka, zagryzka: chipsy paprykowe, a jak ktoś poczuje pragnienie - trunki wysokoprocentowe. BK - juz sie nie mogę doczekać :D:D....szczególnie tych trunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.03.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 wpis numer 9 z duuuużym znakiem zapytania (jak na razie ) - dachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 03.03.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Pozdrowienia z Frankfurtu. Dla wszystkich Klubowiczow, a szczegolnie dla Owieczki i Smoczusia . Zostal mi tylko kontakt tel, i net, GG tu niet, Jutro wracam w swoje strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 03.03.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 http://www.messefrankfurt.com/corporate/de/images/mf_key.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larry 03.03.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Witajcie. Właśnie wróciłem z tyry i mogę tylko się przyglądnąć jak sobie tu gawożycie na forum w czasie pracy . Dzięki Asia za informację, i czy cena dotyczyła tylko robociżny czy całości? Mam pytanie do Ivonesci: czy twoją chałupkę widać jadąc trasą do Wrocka. Bo ja tą drogą przejeżdzam codziennie i szukałem ale nie dojrzałem. Latem tamtego roku zboczyłem z drogi bo okazało się tam gościu buduje ten sam dom co ja i poszedłem poszpiegować. Acha GAGATA ja już jestem absolwentem AR tylko I.Ś. i ta uczelnia jest COOL. Zresztą sama wiesz że NIC TAK NIEOGRANICZA JAK AKADENIA ROLNICZA!!! Pozdrawiam i do "przeczytania" jutro. KrasnaLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.03.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 UWAGA O SPOTKANIU FORUMOWYM Spotkanie niestety nie będzie się mogło odbyć w sobotę 6 marca Wypadł mi jutro wyjazd i nie wrócę przed niedzielą wieczorem Chciałabym przełożyć całe spotkanie o tydzień, czyli na 13 marca jeśli tylko będzie Wam pasowało. Bardzo mi przykro z tego powodu, bo bardzo się już nastawiłam dobrzykowice, yemiołka, Smok, BK, Gagata - czy będzie Wam pasować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.03.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Pozdrowienia z Frankfurtu. Dla wszystkich Klubowiczow, a szczegolnie dla Owieczki i Smoczusia . Zostal mi tylko kontakt tel, i net, GG tu niet, Jutro wracam w swoje strony he he Smoku , masz również klientelę za naszą zachodznią granicą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.03.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 UWAGA O SPOTKANIU FORUMOWYM dobrzykowice, yemiołka, Smok, BK, Gagata - czy będzie Wam pasować?? Ivo, każdemu się zdarza Może 13 będzie dla nas szczęśliwy ? Poza tym Ci co nie byli zdecydowani albo nie mogli 6 marca, mają teraz szansę na "rehabilitację" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.03.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 dobrzykowice, BK - dzięki za zrozumienie ... i znów robię nową listę....ale w rzyszłym tygodniu to już niech się wali, niech się pali...spotkanie musi dojść do skutku ..a ten sernik...mniam, mniam....już mam ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts