Ivonesca 04.03.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 KrasnaLL - no to i ja dołaczę do absolwentów AR a mój domek trochę widać....tylko trzeba wiedziec gdzie patrzyć spotkanie przełożone na przyszły tydzień, tak że może będzie Ci pasować??....i będziesz wiedzieć potem gdzie patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 04.03.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Cześć moi mili, widze ze wiele sie tu dzieje jak mnie nie ma I spotkanie przeniesione, no! POgode mamy jak w garncu ale moje budowlance sa zawzięte i ruszyli pełną parą, wyobrazacie sobie W koncu...Bo juz mi sie ten zastoj na mozg rzucal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.03.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 aka - mam nadzieję, że to "no" oznacza że w przyszłym tygodniu Wam pasuje....czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 04.03.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Wprawdzie juz kupiłam ser na sernik, no i tłustą, kaloryczną, obrzydliwie słodką polewę czekoladową, rodzynki etc. więc sama będę musiała zjeść obrzydliwie dobry, słodki, tłusty sernik, nafaszerowany rodzynkami (mój mąż twierdzi że sernik to mają być rodzynki posklejane serem), kaloryczny, mniam mniam. ojejeku, sadystka!!! taki serrrniczek, mniam! poki co -13 nam pasi, więc ni ma problema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.03.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Krasnall - hasełko o AR pierwsza klasa - ..nie znałam.. zapamiętam i powtórzę na roku! I Ty Ivo też?????? A po jakim kierunku?? Oficjalnie potwierdzam - może być trzynastego! Też mam zjazd, ale nadal mi to nie przeszkadza, jak widać ..nie no, trochę przeszkadza.. ale dam radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.03.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 jesteście kochani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.03.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 spotkanie 13 marca - lista od początku jak na razie wszystkim pasuje ....hura, hura!!!! nie potwierdził tylko Smok - ale nie wiem czy już wrócił z tego Frankfurtu zastanawiają się jeszcze: Bartt, dachowiec, aka, sroka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.03.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 jesli odebrali wiadomości to zastanawiają się jeszcze: Asia, Sławek....no i KrasnaLL - co z Tobą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 04.03.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Ivonesca! W takim razie chyba juz nie moge odmówic! Wpisuj na liste! Nie wiem czy z mezem czy sama przybede. A z przekasek moge zaoferowac jajka faszerowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.03.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 aka- no tylko ze względu na te jajka biegnę wpisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.03.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 I Ty Ivo też?????? A po jakim kierunku?? technologia żywności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.03.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 i lista: - dobrzykowice- yemiołka + Jano- BK x 2 - Gagata x 2- aka- dachowiec x 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 04.03.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Ufff, już miałem powiedzieć że jadę w tę sobotę zapewne sam ale jadę a tu.... mogę potwierdzić i w rzeczy samej to czynię: jadę z połowinką 13-ego do Ivo, bierzemy coś z domowych wyrobów (rocznik 2003, czyli takie nasze boże'o'le!, półwytrawne wino czarne), z tym, że dotrzemy pewnie dopiero koło 20tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.03.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 dachowiec - no i super !!!! dopisuje do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.03.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 musze uciekać...będę dopiero w poniedziałek mam nadzieję że Smok odczytał wiadomość - bo to jedyna osoba z którą nie udało mi się skontaktować i przesunąć spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larry 04.03.2004 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Cześć Wam. Jak zwykle gadam sam ze sobą ale i tak jest ciekawie. Jeśli ktoś mi kiedyś powie że świat jest wielki, to chyba wyśmieje. Jeśli już wymieniamy absolwentów AR to moja żonka też się do nich zalicza, i jest "rasowym " T.Żetowcem. Czy tak jak Ivonesca. Nie wiem kiedy kończyłaś studia ale jak mi żonka opowiadała o prowadzących to szłyszałem często " ta KURA jest poje...!!!" Wiesz o kogo chodzi? A jak GAGATA idzie na studiach? Ja z wieloma prowadzącymi w naszym instytucie jestem na TY. Masz zajęcia z Łomotkiem. Ja pisałem u niego pracę mgr. Super gość. Teraz robie do niego podchody że by mi znalażł pracę w zawodzie bo praca w handlu mnie nie długo wykończy. Muszę kończyć Jak zawsze Was serdecznie pozdrawiamKrasnaLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 05.03.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Hej Wrocławiaki, powiedzcie, co do licha z tą WIOSNĄ ??? Za oknem zawierucha (przynajmniej w okolicach Rynku z lodowiskiem), jakieś minusy Celsjusza... A mój humus czeka na zdarcie, przy czym ma obecnie konsystencję skały magmowej Może jakby tak zbiorowo huhnąć... Co Wy na to? Bo jak nie to się wnerwię, posypię 300 m2 solą jodowaną i wywiozę z działki mimo mrozu Ja chcę już zaczynać! A może macie jakieś pomysły racjonalizatorskie na przyciągnięcie wiosny? Postrzelone odpowiedzi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.03.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 A może macie jakieś pomysły racjonalizatorskie na przyciągnięcie wiosny? Postrzelone odpowiedzi mile widziane podobno trzeba mocno chcieć ja chwilowo jestem w stanie szlagu [ http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=22847&highlight= ] i chce mi się tylko normalności, wiosna może poczekać.... pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.03.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 A może macie jakieś pomysły racjonalizatorskie na przyciągnięcie wiosny? Postrzelone odpowiedzi mile widziane podobno trzeba mocno chcieć ja chwilowo jestem w stanie szlagu [http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=22847&highlight=] i chce mi się tylko normalności, wiosna może poczekać.... pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 05.03.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 No to yemiołka masz problem, ja też się tego bałam, dlatego nie kupiłam działki wydzielonej z pola 10 ha, z PRYWATNA DROGA należącą do właściciela. A co jak właściciel zwariuje i postawi murek? Była to hipotetyczna sytuacja, ale jak widać wszystko jest możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts