Frankai 08.12.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Frankai - ty mnie masz za informatyczkę???? Ja kiedyś fotki wklejałam bez problemu, teraz jak kopiuję kody -to nic, dopiero jak wejdę na swoje zdjęcie i i skopiuję adres obrazka, to wtedy zdjęcie się pojawia. Powiedz, jak mam usunąć te zdjęcia z forum? Jest taka możliwość? 1. Nie, ale to niczemu nie przeszkadza. Jak ktoś umie wyedytować nazwę pliku na dysku, to naumie się też HTML-a Ja też nigdy nie starałem się nauczyć HTML-a, a jakoś tak edytując posty, samo weszło i się zrozumiało. 2. Usunąć możesz przez Edycję posta ("ZMIEŃ") i wyrzucenie tych linków. 3. Tak jak pisałem - jako miniaturka działa 3-cia linia kodów. Jeszcze raz podaj jej składnię (skopiowaną z fotosika): [u RL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c65d16b8201da7b9][i mg]http://images38.fotosik.pl/38/c65d16b8201da7b9m.jpg[/img][/url] Weź przekopiuj z mojego posta, usuń spację między "U" i "RL" oraz między "i" a "mg" a potem zobaczymy czy wygląda tak: http://images38.fotosik.pl/38/c65d16b8201da7b9m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 08.12.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Frankai -dopiero teraz zobaczyłam, że ty jesteś założycielem naszego wątku "grupa wrocławska" Witaj królu złoty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.12.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Frankai -dopiero teraz zobaczyłam, że ty jesteś założycielem naszego wątku "grupa wrocławska" Witaj królu złoty! Jam Ci to. Zresztą troszkę wyżej to przypomniano i wylewnie mnie witano. Co więcej - jam nie tylko założył tą grupę - to był ogólny pomysł na grupy regionalne. Stwierdziłem, że nie ma nic lepszego niż pogadać z kimś kto się budował tuż obok. Jak widać - przyjęło się 551 stron samej GW Po GW ostro do boju ruszyła Grupa Krakowska. Tam matkuje Majka (ciągle żywa). Jak widać z liczby stron - gadulstwo się szerzyło nawet jak mnie brakło. Kiedyś byłem na topie, a teraz na 123 miejscu No ale kiedyś człek był w stanie przeczytać WSZYSTKO na Forum. Dziennie postów bywało kilkanaście-kilkadziesiąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rael_ww 08.12.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Witam, Planuję na wiosnę docieplić dom. Docieplenie wykończę tynkiem, ale też cęściowo drewnem. Jeżeli jesteście zadowoleni ze swoich ekip dociepleniowych, to proszę o kontakt. dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batafuko 10.12.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 TS147 namiary na wywóz śmieci i gruzu poszło na priva Czy ja też mogę prosić o namiary na tego stara od wywozu wszelkiego badziewia budowlanego? I jeszcze jedno pytanie do wszystkich: czy możecie polecić dobrego instalatora hydraulika, który robi również ogrzewanie podłogowe? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 10.12.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 TS147 namiary na wywóz śmieci i gruzu poszło na priva Czy ja też mogę prosić o namiary na tego stara od wywozu wszelkiego badziewia budowlanego? I jeszcze jedno pytanie do wszystkich: czy możecie polecić dobrego instalatora hydraulika, który robi również ogrzewanie podłogowe? pozdrawiam poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batafuko 10.12.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 danadom - dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 10.12.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 batafuko nie ma za co prosze o info jak się sprawdzili ludki których podałam co bym wiedziała czy dalej ich polecać czy też nie TS147 daj również znać jak tam udało się z Mariuszem od wywozu pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 10.12.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 a tak na marginesie w piatek maja przyjechać i zagazować mi zbiornik i wkońcu przy dobrych wiatrach może uda się wkońcu uruchomić ogrzewanie kuchnia miała stanąć 18 grudnia ale niestety trzeba było odwołać montaż gdyż ściany jeszcze nie dokońca wyschnięte więc szkoda mebli i sprzetu a następny montaż najwcześniej pod koniec marca a tak mi się marzyło spędzić świeta w domku ale cóż bedą następne i to chyba już na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 10.12.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 a i jeszcze trzeba bedzie centrale reku stawiać bo rury już od paru miesięcy są a skoro ma stanąć ogrzewanie to już chyba czas na centrale jak myślicie????czas już czy jeszcze poczekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 11.12.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dana gdzie zamawiałaś meble kuchenne? Masz jakiś fajny namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 11.12.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 reku stawiać możesz ale nie wlaczaj dopoki zdecydowana wiekszosc pylow nie zostanie "wymyta" z domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 11.12.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Jola meble zamawiałam w Sycowie http://www.filung.iq.pl/znajomi u nich robili i byli bardzo zadowoleni i z roboty jaką ta firma wykonała jak i również z cenyJa równiez jestem zadowolona z ceny gdyż za meble jakie sobie wymyśliłam w Sycowie płace połowe ceny niż we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 11.12.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 reku stawiać możesz ale nie wlaczaj dopoki zdecydowana wiekszosc pylow nie zostanie "wymyta" z domu:) dzięki za podpowiedz nawet o tym nie pomyślałam że aby włączyć reku to dom musi być wolny od wszelkich pyłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 11.12.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 w reku masz filtry - jesli chcesz je od razu czesto wymieniac to nic nie stoi na przeszkodzie zeby je wlaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.12.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Jola - ptaki nie nadzieją się na kolce, które są właściwie wykonane czyli tępe. Ja takie mam na większości odkrytych jętek i nie ma śladu po żadnej tragedii, a miałem tam kupy. Mam za to stertę kup na parapecie pod przeszkleniem. Jest tam krótkia jętka i ją sobie teraz upodobał jeden gołąb. Masakra a sama wiesz jak bardzo takie okno na dwie kondygnacje przyciąga wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 11.12.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 na ptaki polecamhttp://ptakless.webpark.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 11.12.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 a my mamy w domu pierwszego ,niespodziewanego domownika jest to czarna myszka która lubuje się w cukierkach bo co zostawie na budowie cukierki to następnego dnia są ponadgryzane a ostatnio to nawet schowała się do torby męża i jak chciał ją wziąś to ta dyla dała ale tak z nienacka że az wystraszyła męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 11.12.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 a my mamy w domu pierwszego ,niespodziewanego domownika jest to czarna myszka która lubuje się w cukierkach bo co zostawie na budowie cukierki to następnego dnia są ponadgryzane a ostatnio to nawet schowała się do torby męża i jak chciał ją wziąś to ta dyla dała ale tak z nienacka że az wystraszyła męża no to już chyba czas na drugiego domownika - kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 11.12.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Trociu właśnie nad tym intensywnie zastanawiam co prawda w mieszkaniu mam kota ale on jest taki,,zadomowiony``że te myszy to by chyba i jego zjadły jemu nawet szynszyla daje popalić i przed nią ucieka-zapasione kocisko sąsiad przyszły mówił że jak jego kotka się okoci to nam da jednego malucha ale tego to już tak nie rozpusze bo ktoś bedzie musiał chcieć i umieć łapać myszy hihihihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts