BK 08.03.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 U nas na Pawłowicach jest przy nowym osiedlu taka oczyszczalnia (w każdym razie tak to wygląda bo ja się na tym nie znam..) i kiedy tamtędy przechodzę to: 1. często unoszą się tam smrodki, znane skądinąd... 2. ZAWSZE jest tam takie "burczenie", które w nocy może chyba być dość męczące. Czy tak musi być i czy to normalne....? A może to nie jest oczyszczalnia, ale w takim razie co? No właśnie, przeczytałam wszystko na tym forum, ale po tym wszystkim wiem ze nic nie wiem, jedni piszą że smrodek, hmm.. a inni że nie, jedni że można proszki a inni że nie. Wiem że nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.03.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Cześć Wam. Jak zwykle gadam sam ze sobą ale i tak jest ciekawie. Jeśli ktoś mi kiedyś powie że świat jest wielki, to chyba wyśmieje. Jeśli już wymieniamy absolwentów AR to moja żonka też się do nich zalicza, i jest "rasowym " T.Żetowcem. Czy tak jak Ivonesca. Nie wiem kiedy kończyłaś studia ale jak mi żonka opowiadała o prowadzących to szłyszałem często " ta KURA jest poje...!!!" Wiesz o kogo chodzi? A jak GAGATA idzie na studiach? Ja z wieloma prowadzącymi w naszym instytucie jestem na TY. Masz zajęcia z Łomotkiem. Ja pisałem u niego pracę mgr. Super gość. Teraz robie do niego podchody że by mi znalażł pracę w zawodzie bo praca w handlu mnie nie długo wykończy. Muszę kończyć Jak zawsze Was serdecznie pozdrawiam KrasnaLL oczywiście że wiem też nie przepadałam przyjedzcie na spotkanie - jaki świat jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.03.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 BK - no tak, teraz Ciebie rozumiem najlepiej byłoby znaleźć kogoś kto ma takie ustrojstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 08.03.2004 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 BK - pewnie że mozna a co do oczyszczalni , to beztroskie używanie wanny czy prysznica przy szambie raczej tez nie wchodzi w grę, ale nie rozumiem o co chodzi ze amywarką? dlaczego nie można miec przy oczyszczalni?? jakby co to zapraszam Panie na kapiel w wannie do mnie.....ale najpierw kupię wanne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 08.03.2004 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Czy tak musi być i czy to normalne....? A może to nie jest oczyszczalnia, ale w takim razie co? hmm....moze nielegalna bimbrownia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 08.03.2004 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 BK, moi rodzice mieli oczyszczalnię przez 6 lat (teraz podłączyli im kanalizację). Kąpali sie normalnie , zmywarka też była na chodzie... Nic się złego bakteriom nie działo, i nic nie smierdziało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2004 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Witajcie pozdrówka dla Wrocławiaków... Dobrzyku sasiada u mnie niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 08.03.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Witajcie pozdrówka dla Wrocławiaków... Dobrzyku sasiada u mnie niet hmmm, to rzeczywiście problem swoją drogą to połowica nieźle to obmysliła, też bym tak chciał - na gotowe dzięki za pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 08.03.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Ludi pomyłujte! Potrzebuję na gwałt kafelkarza, krótka i łatwa robota - podłoga i "fartuchy" w kuchni (kafle 33x33 i 30x60cm).Może potraficie kogoś polecić?Serdeczne dzięki za wszelkie namiary.PozdrowieniaSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larry 08.03.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Jak zwykle gadam sam ze sobą. Łomotek to Łomotowski, dyr wydziału Budownictwa ( masm nadzieję że nie czyta tego forum. Ivonesca czyba dojrzałem twój dom z drogi. Widać go troszkę jak się wraca z Wrocka? Zgadza się? Bp mnie się zawsze Logota myli z Wisznią i wcześniej nie tam cię wypatrywałem. Niestety dziś nie mam czasu na rozpisywanie? Pozdrawiam KrasnaLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 09.03.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 właśnie przeczytałem o spotkaniu. Postaramy się wpaść choć na chwilkę. Na wszelki wypadek proszę o plan dojazdu. Przy okazji się przedstawię - budujemy się w Pęgowie (między Wrocławiem a Obornikami), dom parterowy z poddaszem nieużytkowym, strop drewniany. Strop się właśnie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.03.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 dzień dobry Sławek - wysyłam namiar na kafelkarza na priva - nie wiem jak tam z czasem, ale ja byłam zadowolona, i cenowo i z roboty KrasnaLL - to mógł byc mój domek rzeczywiście lepiej go widać jak się jedzie z Wrocławia niz odwrotnie no i co przyjeżdżacie w sobotę?? zdecydowaliście się ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 09.03.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 No to ja chyba domek Ivoneski tez widzialam! Wlasnie jak jechalam od strony wroclawia, z samego brzegu Ligoty, w oodali stoi, zdaje sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.03.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 aka - mogł byc mój przy spotkaniu się okaże pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.03.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 BK - pewnie że mozna a co do oczyszczalni , to beztroskie używanie wanny czy prysznica przy szambie raczej tez nie wchodzi w grę, ale nie rozumiem o co chodzi ze amywarką? dlaczego nie można miec przy oczyszczalni?? jakby co to zapraszam Panie na kapiel w wannie do mnie.....ale najpierw kupię wanne Czy to znaczy że masz taką oczyszczalnię? A jak to się ma do poziomu wód gruntowych? Czy to ma znaczenie? A masz oczyszczalnię z drenażem rozsączającym czy tzw korzeniową nie wiem co to jest czy czegoś nie pokręciłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.03.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Dobrzyku - to nie jest TAKI smrodek, niestety, niestety... Może byłyby jakie korzyście a takiej bimbrowni... No to może jest to w tym przypadku wadliwe wykonanie i stąd te atrakcje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.03.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 właśnie przeczytałem o spotkaniu. Postaramy się wpaść choć na chwilkę. Na wszelki wypadek proszę o plan dojazdu. Przy okazji się przedstawię - budujemy się w Pęgowie (między Wrocławiem a Obornikami), dom parterowy z poddaszem nieużytkowym, strop drewniany. Strop się właśnie robi wysyłam namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 09.03.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 hej ludziska,coś za mało chcemy tej wiosny!! co to się dzieje! biało, zimno, do domu daleko........ buzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.03.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 ano zimno, zimno .....ale spotkanie już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chriso 09.03.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 kto Wam robił obudowe do kominka? mozecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts