nonek 20.01.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Jak Brochow jest 8 km od Rynku, to ja mam jakies 10km. A do granicy z Wroclawiem 400 m . Natalia Stanko te jesne czy mozaike? Jola z Melisy gratulacje nadania nr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 20.01.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Natalko, dom jest z tych niesprzedawalnych (obok mieszkają rodzice, zapłakaliby się). Godin dzięki za info. Nonek dzięki za gratulacje. Jakoś tak fanie mieć już adres, bo to prawie jakby mieszkać można było. Secamek, muszę dać radę. Teraz już nie mam innego wyjścia. Darek, na trzeciego nie wyprzedzam, chyba że bardzo wkurzona jestem. Ale teraz już jeździ sie zdecydowanie szybciej przez Krakowską niż przez Armii. Generalnie korkami się bardzo nie przejmuję, bo mam to szczęście, że do tyry nigdy nie jeżdżę w godzinach szczytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonek 20.01.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Jola z Melisy fajnie oj fajnie. Ja to cieszylam sie jak dziecko. Pierwsze co to pojechalam i kupilam cyferki na dom . Jutro chyba zmusze starego zeby pojechal zamowic lustro do lazienki, bo juz mnie trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 21.01.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 ja mam tez 8km i tez krakowska lub armi kr. porazka....jak zamkna bardzka to moze byc troche luzniej na krakowskiejw ogole to jazda w tym okolicach to slalom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batafuko 21.01.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Co sądzicie o tych cenach za tynki? - cementowo-wapienne 30zł z materiałem - gipsowe 26zł z materiałem Jeszcze tylko losowanie kostką te czy te... No i jakie ceny udało ci się wynegocjować? pozdrawiam Zainteresowany w trakcie negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 21.01.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witajcie poszukuje elektryka do odbioru, niestety moj naobiecywal nam ze zrobi odbior w ok tydzien a mija wlasnie 3 tydzien i na dodatek wyjechal na ferie dzieki z gory i pozdrawiam flowi PS Z bankiem udalo nam sie dogadac w sprawie kredytu ale mamy wlasnie jak najszybciej zalatwic odbior... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 21.01.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 ktory odbior - przylacza czy wewnetrznaflowera - mozesz zlozyc wniosek i doniesc w ciagu 21 dni brakujacy dokument pamietaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałsz 21.01.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witajcie poszukuje elektryka do odbioru, niestety moj naobiecywal nam ze zrobi odbior w ok tydzien a mija wlasnie 3 tydzien i na dodatek wyjechal na ferie dzieki z gory i pozdrawiam flowi PS Z bankiem udalo nam sie dogadac w sprawie kredytu ale mamy wlasnie jak najszybciej zalatwic odbior... Prześlij mi proszę na priv nazwisko i Imię tego elektryka abym na niego nie trafił. Obawiam się, że to jest ten sam co ja z nim się dogadyje:( Bo też wyjechał na ferie a miał zrobić już kilka rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.01.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Nonek - dopiero teraz zauważyłam jaką ładną masz tę mozaikę. Chodziło mi o jasne kafle. Podobne wyglądają -czy to Magika? Wysiadam, w małej łazience śmierdzi mi ze spłuczki. Dodam,że mam napowietrzenie, odpowietrzenie. Muszę chyba rozebrać geberit - może hydraulik zapomniał uszczelki dać Joluś - w sprawie kuchni. Sąsiadka na wsi mi mówiła, że jej koleżanka zamówiła kuchnię w Niemczech , jakimś przygranicznym mieście. Jutro się dowiem w jakim. Koszt ze sprzętem wyniósł 1.500 euro. Cosik za tanio-ale jeśli chcesz, wezmę namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 21.01.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Natalko, pewnie że chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 21.01.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Wysiadam, w małej łazience śmierdzi mi ze spłuczki. Dodam,że mam napowietrzenie, odpowietrzenie. Muszę chyba rozebrać geberit - może hydraulik zapomniał uszczelki dać Od razu przypomniał mi się przypadek znajomych. Śmierdziało im gdzieś jak diabli. Doszli do wniosku, że może coś wlazło/wpadło za G-K (chyba obudowa rury) i zdechło tam. Rozwalili wszystko i nic nie znaleźli. Okazało się, że smród wynikał z... błędu sprzedawcy. Pomylił środki do szamba i użyto złego (który miał być stosowany później). Koszt odnowienia - 1000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 21.01.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Wysiadam, w małej łazience śmierdzi mi ze spłuczki. Dodam,że mam napowietrzenie, odpowietrzenie. Muszę chyba rozebrać geberit - może hydraulik zapomniał uszczelki dać pradopodobnie tak ale pewnie tej uszczelki na wylocie z muszli/wejsciu do kanalizacji no albo ktorejs dalej - przypomnij sobie gdzie im sie najtrudniej wciskalo ksztaltki - to pewnie tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 22.01.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Czy teraz jest dobry czas na robienie wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 22.01.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Czy teraz jest dobry czas na robienie wylewki? A masz już ogrzewanie wewnątrz? Jeśli tak, to ja nie widzę przeszkód - też za niedługo będziemy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonek 22.01.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No my dokladnie rok temu robilismy wylewki. Ale wtedy tez nima byla taka byle jaka i wyschla dosc szybko.Ja mam nadzieje, ze juz jest po zimie i wiosna idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.01.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Czy teraz jest dobry czas na robienie wylewki? A masz już ogrzewanie wewnątrz? Jeśli tak, to ja nie widzę przeszkód - też za niedługo będziemy robić I planuje się ogrzewać Jeżeli nie planuje się, to dochodzi dodatkowy koszt. Jeżeli grzeje się na choćby 5 stopni, to moim zdaniem warto. Oczywiście musi być minimalny przeciąg, żeby para wychodziła na zewnątrz, a nie w ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 22.01.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Hm, trudno mi będzie teraz grzać, bo w całym domu ma być ogrzewanie podłogowe, i nie mam jeszcze zainstalowanej pompy ciepła Jest tylko kozucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 22.01.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 I planuje się ogrzewać Jeżeli nie planuje się, to dochodzi dodatkowy koszt. Jeżeli grzeje się na choćby 5 stopni, to moim zdaniem warto. Oczywiście musi być minimalny przeciąg, żeby para wychodziła na zewnątrz, a nie w ściany Założyłem że jak ktoś ma ogrzewanie, to ogrzewa - np żeby mu lepiej schło to wszystko w środku Może błędne założenie, ale my ogrzewamy Z tym przeciągiem to potencjalny wykonawca mówił nam, by przez pierwsze kilka dni po wylaniu jednak nie wietrzyć za bardzo, aby nie wyschło za szybko i cement lepiej związał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 22.01.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Hm, trudno mi będzie teraz grzać, bo w całym domu ma być ogrzewanie podłogowe, i nie mam jeszcze zainstalowanej pompy ciepła Jest tylko kozucha No to trochę gorzej... bo podłogówki nie możesz włączyć zanim nie wyschną wylewki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.01.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Z tym przeciągiem to potencjalny wykonawca mówił nam, by przez pierwsze kilka dni po wylaniu jednak nie wietrzyć za bardzo, aby nie wyschło za szybko i cement lepiej związał. Słuszna uwaga. U mnie chyba następnego dnia rozłożyli nawet folię i polali ją wodą. No ale to był czerwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts