Frankai 22.01.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Hm, trudno mi będzie teraz grzać, bo w całym domu ma być ogrzewanie podłogowe, i nie mam jeszcze zainstalowanej pompy ciepła Jest tylko kozucha Przetestuj kozę czy da te 5 stopni. Jeżeli tak to bym się raczej zdecydował. Swoją drogą - koza będzie wisiała skoro nie ma podłogi? A co na to obrońcy zwierząt? EDIT - w sumie nie pomyślałem, że jednak koza grzeje "punktowo" i to może "zepsuć" wylewkę w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 22.01.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No wiem, że gorzej, ale bardzo chciałabym już ją robić , Bardzo, bardzo :) Ale jak nie wolno, to nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 22.01.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No fakt, kózki nie powieszę, szkoda zwierzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonek 22.01.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Beton nie wiaze przez wysychanie, ale chemicznie z tego co pamietam. Poczekaj jeszcze chwile, mysle, ze za m-c juz nie powinno byc mrozow czy przymrozkow i wtedy zaczac robic. Nad koza sie zlituj i nie wieszaj . Ale z drugiej jak juz wylewki beda na tyle twarde zeby chodzic po nich ( a to jest kilka dni z tego co pamietam), to koze moznaby juz postawic zeby wysychalo? Ponawiam pytanie o gruziarzy, czy ktos ma namiary na takich co woza "fajny" gruz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.ZABA. 22.01.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Jesli ktos szuka wykonawcy w okolicy Obornik lub Trzebnicy, do kafelkowanie, regipsow lub ocieplenia ze struktura, to prosze pisac na priva. U nas wlasnie konczy.to kilka fotek, wspolpraca ukladala sie b. dobrze. http://lh3.ggpht.com/_KSGMr5P2kus/SU95JzdQHeI/AAAAAAAAB9U/pWULs2tXhWU/s640/DSC01780.JPGhttp://lh6.ggpht.com/_KSGMr5P2kus/SU968JDCLQI/AAAAAAAACCQ/Nr6h6x3M5y4/s640/DSC02781.JPGhttp://lh4.ggpht.com/_KSGMr5P2kus/SXOt6WzXu0I/AAAAAAAACRQ/Ts7HJIA4Xpw/s640/DSC03271.JPGhttp://lh6.ggpht.com/_KSGMr5P2kus/SXOt--Vf4pI/AAAAAAAACRY/XV6dRQaEEB4/s640/DSC03270.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 22.01.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 .:ZABA:. - z czego masz zrobioną tą obudowę wanny? Styro czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 22.01.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.ZABA. 22.01.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 .:ZABA:. - z czego masz zrobioną tą obudowę wanny? Styro czy coś innego? Wanna to suporex 6cm pociagniety folia w plynie Umywalki na stelazu wzmocnione na ramie z drewna i dyblach + regips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.01.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No wiem, że gorzej, ale bardzo chciałabym już ją robić , Bardzo, bardzo :) Ale jak nie wolno, to nie zrobię A może da radę? A może by tak - koza na parterze, a lać na piętrze? Po 2 tygodniach odwrotnie, tylko jak wchodzić by dokładać i czy będzie cug? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 22.01.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Może będzie już wiosna Z kozą na poddaszu to i tak się nie uda, bo jak ją podłączę w jednym pokoju to ciepło nie dojdzie do innych pomieszczeń. A może jakiś dodatek do wylewki na niskie temperatury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksander Bogucki 22.01.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witajcie poszukuje elektryka do odbioru, niestety moj naobiecywal nam ze zrobi odbior w ok tydzien a mija wlasnie 3 tydzien i na dodatek wyjechal na ferie dzieki z gory i pozdrawiam flowi PS Z bankiem udalo nam sie dogadac w sprawie kredytu ale mamy wlasnie jak najszybciej zalatwic odbior... Witam przylaczam sie do poszukiwan, rowniez potrzebuje elektryka do pomiarow odbiorowych (rejon energetyczny Olesnica) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 22.01.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Anetka S zapytaj forumowego janzara - on jest specem od wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 22.01.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dzięki XX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.01.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Może będzie już wiosna Z kozą na poddaszu to i tak się nie uda, bo jak ją podłączę w jednym pokoju to ciepło nie dojdzie do innych pomieszczeń. A może jakiś dodatek do wylewki na niskie temperatury? Dodatek zapewnia wystarczające wiązanie. Nie jestem tylko pewien jak to wpływa na strukturę i powierzchnię wylewek. Faktycznie musisz zapytać specjalistów, a nie nas - lajkoników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 22.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 22.01.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 tutaj ktoś ma podobny problem z wylewkami http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3025641#3025641 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 22.01.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ja bym poczekala ale na wylewkach sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 22.01.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ja też bym się wstrzymała. Sporo ryzykujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 22.01.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ja chyba też poczekam, chociaż spec Janzar od wylewek mówi, że można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saper 22.01.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witajcie poszukuje elektryka do odbioru, niestety moj naobiecywal nam ze zrobi odbior w ok tydzien a mija wlasnie 3 tydzien i na dodatek wyjechal na ferie dzieki z gory i pozdrawiam flowi PS Z bankiem udalo nam sie dogadac w sprawie kredytu ale mamy wlasnie jak najszybciej zalatwic odbior... Prześlij mi proszę na priv nazwisko i Imię tego elektryka abym na niego nie trafił. Obawiam się, że to jest ten sam co ja z nim się dogadyje:( Bo też wyjechał na ferie a miał zrobić już kilka rzeczy. Ech Ci elektrycy. Mój mnie wystawił na całego. Firma Edward Bucki - usługi elektryczne. Skasował pieniądze i miał w ciągu 3 tygodni załatwić odbiór. I tak dzwoniłem do niego co tydzień przez 4-5 miesięcy. A na niego i jego rodzinę same nieszczęścia spadały, które oczywiście uniemożliwiały mu załatwienie mojego odbioru. Nie odbierał mojej komórki, musiałem dzwonić z innych telefonów. W końcu straciłem nadzieję i poszukałem innego elektryka. Unikajcie. pozdrawiam saper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts