Jola z Melisy 22.01.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witajcie poszukuje elektryka do odbioru, niestety moj naobiecywal nam ze zrobi odbior w ok tydzien a mija wlasnie 3 tydzien i na dodatek wyjechal na ferie dzieki z gory i pozdrawiam flowi PS Z bankiem udalo nam sie dogadac w sprawie kredytu ale mamy wlasnie jak najszybciej zalatwic odbior... Witam przylaczam sie do poszukiwan, rowniez potrzebuje elektryka do pomiarow odbiorowych (rejon energetyczny Olesnica) Pozdrawiam Polecam elektryka, do odbiorów. Niedrogi i solidny. Powołaj się na Zbyszka z Radwanic. Piotr szmer tel. 500293717, 071 7653202 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonek 23.01.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 O widze, ze wszyscy chyba zabrali sie za prace na budowach. Taka cisza. Ja dzis tez juz sie wkurzylam i zabralam sie za odgruzowywanie salonu. Cala podloga zagrutowana. Maz moze wchodzic z kladzeniem parkietu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.01.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 A ja dzis zamówiłam parapety wewnetrzne, fornirowane w kolorze orzech, tak jak moje okna. Baaaaardzo ładne i nie bardzo drogie. I obejrzałam moje drzwi wewnetrzne, które przyszły właśnie. Są już do odbioru, ale chcę się z tydzień wstrzymać, zanim panowie nie skończą u nas zacierania poddasza. Godin, drzwi wyglądają cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 23.01.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Jolu, a gdzie zamawialaś swoje parapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.01.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Parapety zamówiłąm w firmie okiennej "Różański". Są na ulicy Bolesłaiwieckej.(rejom Legnickiej). 7 parapetów kosztowłao mnie 670zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 23.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Zanotowałam, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 23.01.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 A ja dzis zamówiłam parapety wewnetrzne, fornirowane w kolorze orzech, tak jak moje okna. Baaaaardzo ładne i nie bardzo drogie. I obejrzałam moje drzwi wewnetrzne, które przyszły właśnie. Są już do odbioru, ale chcę się z tydzień wstrzymać, zanim panowie nie skończą u nas zacierania poddasza. Godin, drzwi wyglądają cudnie! ooooo już są? Szczerze zazdroszczę Po cichu liczę, że moje będą równie ładne (ja zamówiłam troszkę inny model, ale w tym samym kolorze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 23.01.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 A ja dzis zamówiłam parapety wewnetrzne, fornirowane w kolorze orzech, tak jak moje okna. Baaaaardzo ładne i nie bardzo drogie. I obejrzałam moje drzwi wewnetrzne, które przyszły właśnie. Są już do odbioru, ale chcę się z tydzień wstrzymać, zanim panowie nie skończą u nas zacierania poddasza. Godin, drzwi wyglądają cudnie! ooooo już są? Szczerze zazdroszczę Po cichu liczę, że moje będą równie ładne (ja zamówiłam troszkę inny model, ale w tym samym kolorze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.01.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Powiem Ci, że właśnie ten kolor jest super. Bałam się jak wyjdzie w realu, bo widział go tylko na próbce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.01.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Zaciągnąłem żonkę wczoraj na Budmę. Troszkę się opierała, bo... chciała jechać do Impro tam oglądać drzwi. Teraz jest cała szczęśliwa, bo zobaczyliśmy to i owo. Przede wszystkim - rozwiązała się chyba sprawa drzwi wewnętrznych. Znaleźliśmy coś co się jej bardzo spodobało: Pol-Skone (seria Fiesta 09). Były też śliczne Eurodor, ale poziom cenowy trochę wyższy. W sumie to nawet Pol-Skone jej się bardziej spodobały, bo zawiasy były niestandardowe i fajne mieli klamki. Cena do 2000zł z montażem i klamkami. Jak patrzę na cennik, to pani chyba miała na myśli netta Po rabacie to wyjdzie na brutto. Aaaaa... i jeszcze fajnie były zamontowane - wpuszczone w ścianę. Pytanie jak się to będzie spisywało w domu, a nie na wystawie. Jak tu zrobić, żeby nie powstawały pęknięcia czy jakieś szpary. Jeżeli się da, to gumówka i nasze betonowe tynki będą podcięte na grubość ościeżnicy. Rozczarowany byłem ilością drzwi zewnętrznych - nie bardzo było z czego wybierać. Jedziemy dzisiaj do Impro pomacać tego Lupola i inne. Jakie miejsca jeszcze zaliczyć? Przewijały się Budus (na Ślężnej?), DGD, drzwi.pl (nie kupię tam oczywiście ) . Czy mają przyzwoitą wystawkę drzwi zewnętrznych? Oprócz drzwi, były też śliczne płyteczki z zielonego marmuru. Schody które by nam pasowały, ale pominąwszy fakt, że już mamy zamówioną konstrukcję, to te z targów są 2 razy droższe , a nasze już szokują znajomych ceną Co tam jeszcze było dla nas ciekawego? Wzorki na ścianę - szablony i naklejki. Płytki z kwasówki (Stal-pol) "Mozaika" z drewna egzotycznego na taras (Tomasz Bukalski). Coś podobnego ale z tworzywa. Niestety ceny 200zł/m2 pierwszego i 70-90 Euro/m2 drugiego. Płytki ręcznie zdobione wg widzimisię klienta (Riwal) Oczywiście zwiedziliśmy tylko małą część, więc nie pytajcie co było jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałsz 24.01.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 A ja dzis zamówiłam parapety wewnetrzne, fornirowane w kolorze orzech, tak jak moje okna. Baaaaardzo ładne i nie bardzo drogie. I obejrzałam moje drzwi wewnetrzne, które przyszły właśnie. Są już do odbioru, ale chcę się z tydzień wstrzymać, zanim panowie nie skończą u nas zacierania poddasza. Godin, drzwi wyglądają cudnie! a na jakie drzwi się zdecydowaliscie? Tez mam ten dylemat> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 24.01.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Hej,czy moze mnie ktoś poratować namiarami na hurtownię która ma płytki Imola i jakiś rabat na nie?Cermag je ma ale cena ponad 100 zł, a pewnie nie mam co liczyć na rabat w Cermagu?pozdrawiambzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 24.01.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Rafał, ja zamawiałam drzwi z Korona, są naprawdę super. Fornirowane. Zresztą Godin też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.01.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Rafał, ja zamawiałam drzwi z Korona, są naprawdę super. Fornirowane. Zresztą Godin też. Grupa może się powiększy. Pan Sebastian przekabaca nas na Koronę. Przygotuję konkretne dane i będzie musiał przygotować nam ofertę wariantową Godin - żonka pomacała i przyklepała. Zamawiamy Lupol New w wersji sosna, czyli 4500 tak jak Ty. Meranti +700zł, dąb +1500 zł. Zaskoczyła nas tylko obramówka szybki - to malowane drewno, a myślałem że aluminium. Szkoda że nie można obramówki z kwasówki zrobić, albo nawet... zrezygonować. Założyłoby się własną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 24.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Rafał, ja zamawiałam drzwi z Korona, są naprawdę super. Fornirowane. Zresztą Godin też. Grupa może się powiększy. Pan Sebastian przekabaca nas na Koronę. Przygotuję konkretne dane i będzie musiał przygotować nam ofertę wariantową Godin - żonka pomacała i przyklepała. Zamawiamy Lupol New w wersji sosna, czyli 4500 tak jak Ty. Meranti +700zł, dąb +1500 zł. Zaskoczyła nas tylko obramówka szybki - to malowane drewno, a myślałem że aluminium. Szkoda że nie można obramówki z kwasówki zrobić, albo nawet... zrezygonować. Założyłoby się własną. Zdanie mojego męża na temat obramówki jest identyczne jak Twoje, czyli to dość kontrowersyjny element modelu New Z tego co wiem, to można zrezygnować z tego elementu (taki wariant jest zamontowany w Czernicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 24.01.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Hej, czy moze mnie ktoś poratować namiarami na hurtownię która ma płytki Imola i jakiś rabat na nie? Cermag je ma ale cena ponad 100 zł, a pewnie nie mam co liczyć na rabat w Cermagu? pozdrawiam bzyk Jeśli masz na myśli Imola Antares to najtaniej znalazłam na necie po 90 zeta. Obecnie są na allegro. Dość mocno interesowałam się Imolą, ale dzięki anjamen (której jestem bardzo bardzo wdzięczna ) wygrały Corteny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ika_71 24.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witam Mam pytanie do osób, które mają podłogówkę w domu - co na podłoge oprócz płytek ? Ogrzewam dom pompą ciepła, wiec mam podłogówkę w całym domu. Mam dylemat, co dać na podłogi. Chodzi mi o sypalnię i pokoje dzieci. Czy panele sie sprawdzają, czy lepiej wykładzina?? bo panele + ta pianka pod nie, to min.10mm warstwa i nie wiem czy nie będzie zatrzymywać ciepła Jeśli wykładzina, to czy pod nią coś sie daje, czy bezpośrednio na beton (zagruntowany czy jak )? Będe wdzieczna za wszelkie informacje (zwłaszcza sprawdzone w praktyce ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonek 24.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Ika ja niestety nie pomoge. U nas nie ma podlogowki w ogole. Za to ja mam pilne dosc pytanie. Czy ktos ma nawiewniki okienne? Albo cos w tym rodzaju? Gdzie to mozna kupic we Wroclawiu? Jak cenowo sie przedstawia? W malym domku pojawila sie u nas masakra z wilgocia. Jak byla "koza" to nic sie nie dzialo, jak sa kaloryfery to sie robia mokre sciany. Siet. Musze w poniedzialek cos zadzialac koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 24.01.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 A ja dalej nie wiem co z drzwiami zewnetrznymi i brama garazowa. Chcialam kupic takie same, czyli komplet, ale w Hormannie wejsciowe srednio 12tys. A ja potrzebuje dwoje. To troche za duzo.Bylam w Impro, Irdze, i u przedstawiciela Cal-a przy Brucknera.Chce kupic grafitowe.Z brama nie ma problemu Normstahl i Hormann maja ten kolor.Cal wlasciwie tez bez problemu - drzwi zewnetrzne.W Impro jedynie Lupol pomaluje mina grafitowo. Ceny okolo 5tys.I nie wiem teraz co robic. A poradzcie jeszcze jaki gres techniczny na podloge w garazu. Jakiej firmy najlepiej?W Internecie cersanit widzialam za 19zl, a paradyz za 30zl. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 24.01.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Spróbuj w MS okna na Nowodworskiej u P. Michała- 604242191.Ja u Niego brałam okna i bramę garażową- Novoferm. Wiem że mają też drzwi zewnętrzne, jakie i z czego nie wiem. Cen drzwi jeszcze nie przerabiałam. może tam coś znajdziesz odpowiedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts