Ivonesca 10.03.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Ivonesca, dziekuje za zaproszenie. Przyznam, ze od jakiegos czasu dojrzewam, aby sie sama zaprosic na spotkanie i mialam taki zamiar na 6 marca. W te sobote niestety nie moge, ale milo mi, ze o mnie pamietalas. Pozdrawiam no to szkoda ale jakby co, następnym razem się wcale nie zastanawiaj tylko od razu pytaj o spotkanie....tym razem pisałam do wszystkich o których pamiętam lub pojawili sie ostatnio na wrocławskiej...i niestety na pewno nie do wszystkich napisałam pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 10.03.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 a my chyba jednak będziem z dziatwą mam nadzieję, że dziatwa wykaże się pozytywnym nastawieniem do świata i pozwoli chwilę u Ciebie posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.03.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 a my chyba jednak będziem z dziatwą mam nadzieję, że dziatwa wykaże się pozytywnym nastawieniem do świata i pozwoli chwilę u Ciebie posiedzieć no to przyjeżdżajcie z dziatwą ...a co babulka zaprotestowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.03.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 i odświeżam listę gości na spotkanie 13 marca: - dobrzykowice - yemiołka + Jano - BK x 2 - Gagata x 2 - aka - dachowiec x 2 - Smok, może nawet z Owieczką - Slawek:) - polanka x 2 a KrasnaLLe to się wreszcie zdecydowały czy nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 10.03.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 babulka złapała jakiegowoś wira no nic, może młody pokaże klasę [morda]. w zeszły weekend pokazał - walczył długo ze snem, uśmiechając się szeroko, aż zasnął na koniu bujanym [mordy] zamieściłabym stosowną fotkę, ale nie wiem jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.03.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 babulka złapała jakiegowoś wira no nic, może młody pokaże klasę [morda]. w zeszły weekend pokazał - walczył długo ze snem, uśmiechając się szeroko, aż zasnął na koniu bujanym [mordy] zamieściłabym stosowną fotkę, ale nie wiem jak no to niech babulka wraca do zdrowia jak najszybciej, bo może się jeszce przydać ......kurczę, u mnie konia bujanego brak [morda zielona szt.2] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 10.03.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 ......kurczę, u mnie konia bujanego brak [morda zielona szt.2] trudno, będzie mu musiał wystarczyć Dobrzyk bujany [mordy] ps. Ivo, zaapeluj z nami w dziale technicznym o mordy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.03.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 a gdzie apelacja...już biegne się wpisywać !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.03.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 już znalazłam i się wpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.03.2004 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Cześć Wrocki! Jutro jestem w waszym pięknym mieście gdzieś przy Grabiszyńskiej od 10:00 do 11:00. Dokładnie ulica to Aleja Pracy. Jakby co to moja komóra ma numer 0603 449 361. Aha - mam tu coś dla was częstujcie się teraz bo jutro w aucie nie dowiozę tego w całości.... http://www.reber.com/img/Kuchen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiK 10.03.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Wrocławiaki, za tydzień ruszam i okazało się że ni mam wykonawcy od dach (przesunęły mu sie terminy itp. itd.) a dach mam duuuży i nie prosty Może ktoś ma dobre doświdczenia i może podzielić się namiarami ? Dekarz potrzebny na CZERWIEC !!!! POMOCY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiK 10.03.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 P.S. to znaczy taki całościowy z więźbą itp.właśnie popadliśmy w stan depresyjny z powodu tej wpadki i szerzymy CZARNOWIDZTWO w domu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 11.03.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Wrocławiaki, za tydzień ruszam i okazało się że ni mam wykonawcy od dach (przesunęły mu sie terminy itp. itd.) a dach mam duuuży i nie prosty Może ktoś ma dobre doświdczenia i może podzielić się namiarami ? Dekarz potrzebny na CZERWIEC !!!! POMOCY !!! zajrzyj na stronę http://www.e-dach.pl/ tam są ogłoszenia, daj ogłoszenie poszukuję, albo poszukaj firm które się ogłaszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 witajcie dziś już czwartek.....do soboty juz tylko 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Pozdrawiam wszystkich Wrocławiaków. Jestem tutaj nowy i chętnie poznam okolicznych budowniczych. Mój domek, GL51, od połowy listopada stawiam na Kowalach i jestem na etapie kładzenia dachówek. plan dojazdu poszedł na priva do zobaczenia:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 własnie było krótkie niespodziewane spotkanko wrocławsko-krakowskie .....ale było wesoło , prawda yemiołka? Smok? Krzyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 11.03.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 miałam być pierwsza po kafce,ale nie wyjszło...ta godzinka w urzędzie [zus w drodze do pracki] mnie wykończyła tak,że nawet nie mam siły zmyślać nt. spotkania.Ivo, zmyśl coś [morda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 no tak, urzędy to potrafią wykańczać co tu dużo zmyslać...była kawa i ciacha [morda]...dużo smiechu [2 mordy]....a kogo nie było niech żałuje [10 mordek] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 11.03.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Ok, już odsapnęłam, więc dodam, że były tańce na stole [morda], jakieś tony gratisowych bitych śmietan, Gadzina kupił 2 rowery, bo była promocja, a Smok zrobił Gadzinie w domu jakąś dziurę po zbóju [takie chodzą pogłoski], tynku zbijał nie będzie, by oglądać cegły i można też na satelitkę. a Wy już kombinujcie, o co chodzi [morrrrdy] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Ok, już odsapnęłam, więc dodam, że były tańce na stole [morda], jakieś tony gratisowych bitych śmietan, Gadzina kupił 2 rowery, bo była promocja, a Smok zrobił Gadzinie w domu jakąś dziurę po zbóju [takie chodzą pogłoski], tynku zbijał nie będzie, by oglądać cegły i można też na satelitkę. a Wy już kombinujcie, o co chodzi [morrrrdy] siedzę przed monitorem i smieję się...az sie na mnie dziwnie patrza wokoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts