secam 29.01.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 A ja liczę tak jak Jola, wszystko oprócz działki . Skoro Jola tak liczy to ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.01.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ja tez policzylam jak Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 mam pytanie, czy ma ktos odsprzedac miske wc, jakas uzywana, ja kupilam docelowa, ale hydraluk mnie straszy ze jak teraz zamontuje to bedzie potem poluzowana i ze sie zniszczy, wiec szukam jakiejs uzywanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 29.01.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 TMK próbowałem Cię w Tyńcu zlokalizować, ale coś mi nie idzie. Prawdopodobnie zdecydujemy się na tynkarzy z Mega1000 i chciałbym zobaczyć ich dzieło oraz pogadać ogólnie o współpracy z nimi. Kamuflaż południowej jak widać zadziałał ps. wysłałem peemkę, odbierz pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 29.01.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dzięki - poczekam cierpliwie. Z racji tego, że się zrobiło miło, to wrzucę propozycję kolejnego spotkania wiosną - może znów w sielskiej, a może gdzieś na południu wro? Pozdrav To mnie też proszę dopisać Aniu opisz mi na prva na to o co Cię pytałem - proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.01.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 lece zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.01.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Skoro Daro nie czyta to ja zgodnie ze starą tradycją kawę postawie (poprosiłem koleżankę z pracy żeby podął bo miał bliżej do monitora) http://www.albumik.pl/albumy/secam/pierdolki/3990514939345.jpg To fakt - nie czytam za dużo więc kawa na forum budowlanym nie irytuje mnie już tak bardzo.... bo o kawę chodzi - prawda Secamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 29.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Grzesiu, te 4 tys, wiesz że to nie o Tobie, przecież. Ty jesteś moim niedoścignionym wzorem. wzorem wzorem - wzorem sknery deweloperem se chyba zostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 29.01.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 mam pytanie, czy ma ktos odsprzedac miske wc, jakas uzywana, ja kupilam docelowa, ale hydraluk mnie straszy ze jak teraz zamontuje to bedzie potem poluzowana i ze sie zniszczy, wiec szukam jakiejs uzywanej Ania ja w Liroju kupiłam taką chińską za 80 zł i bedzie kurna wisieć, dopóki ostatnie popłuczyny z ostatniej robionej rzeczy nie zostana do niej wylane!!!! W starym mieszkaniu po kapitalce łazienki hydraul sobie myjąc narzędzia pracy tak mi czymś nowiuśką muszlę zasyfił, że nie dalo się tego doczyścić. A spadam do pracy po urlopie Nową mam i nie mam czasu na przyjemności. Oprócz przyjemności pracy oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 29.01.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 A ta chinska bardaszka wisi w gościnnym wc na dole. Kafle high life a chińska bardaszka dodatkowo z deską plastikową w kaczuszki, bo taka synek wybrał. Nie ma twardziela, który by na ten widok bardzo głupiej miny nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 29.01.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 A SPUSTÓW GRAFITOWYCH NIKT NIE MA? NIE WIERZĘ! U mnie rynny juz wiszą, teraz z głupia frant wymyśliłam, że mi się odstała deszczówka do ogródka przyda, stąd te beczki. Wodę z ryniem chcemy odprowadzać rurą drenarska w trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 29.01.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Ja tez mialam teraz urlop, 10 dni. Juz drugi dzien pracuje:(Ale mi sie nie chce.Chyba zamowie gres techniczny do garazu w e-plytki. Maja Paradyz po 23zl. Potrzebuje jeszcze do kotlowni, ale cos lepszego, bo w tej kotlowni oprocz pieca gazowego nie ma nic i planuje zrobic tam taka mini silownie.Tylko kto bedzie tam zamiast mnie cwiczyl:)Moze sie zmobilizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemag 30.01.2009 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam WszystkichJa dopiero zaczynam swoją budowę. Czy może ktoś mi powie ile teraz trzeba zapłacić ekipie za sso+dach. Paru fachowców zaśpiewało 75-80 tys. Czy to nie zadużo. Może ktoś zna tańszych i dobrych podwykonawców i mógłby pomóc.Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 30.01.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 To fakt - nie czytam za dużo więc kawa na forum budowlanym nie irytuje mnie już tak bardzo.... bo o kawę chodzi - prawda Secamie Daro skoro tak podana kawa Cię nie irytuje to specjalnie dla Ciebie koleżanka z księgowości http://www.albumik.pl/albumy/secam/pierdolki/3997700030325.jpg A specjalnie dla naszych Pań z grupy kawa od kolegi z technicznego http://www.albumik.pl/albumy/secam/pierdolki/3997710030325.jpg Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaby 30.01.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Secam - nie macie jakis wakatów w tym dziale technicznym?? chetnie się najme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.01.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Sluchajcie. Potrzebuję wymienić w swoich drzwiach jeden zameczek i póki co nie mogę nic dopasować. Byłem dzisiaj w Kobexie na Robotniczej i w czymś na S na Grabiszyńskiej / Hallera.Nie znacie jakiś miejsc, gdzie mają trochę różnych wkładek do drzwi zewnętrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 30.01.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Tiaaa, a umiesz tak ? Dziś w rozmowie wstępnej trzeba czymś zaskoczyć pracodawcę http://aha44.pl/images/humor_obrazkowy/image00493.jpg Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 30.01.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam Wszystkich Ja dopiero zaczynam swoją budowę. Czy może ktoś mi powie ile teraz trzeba zapłacić ekipie za sso+dach. Paru fachowców zaśpiewało 75-80 tys. Czy to nie zadużo. Może ktoś zna tańszych i dobrych podwykonawców i mógłby pomóc. Z góry dziekuję W sprawie sso nie pomogę, ale na etapie fundamentów koniecznie zrób uziom fundamentowy. Zaoszczędzisz czas i pieniądze. Możesz poczytać o tym tu http://www.inzynierbudownictwa.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=103&Itemid=27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaby 30.01.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Tiaaa, a umiesz tak ? Dziś w rozmowie wstępnej trzeba czymś zaskoczyć pracodawcę nie do końca tak..... kawę przytrzymuje sobie tylko jedna stopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 30.01.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Bemag, wszsytko zależy co chcesz postawić, ale jeśli średniej wielkości domek, bez udziwnień, to dużo za dużo, moim zdaniem. Poczytaj na forum są wątki "ile za stan surowy" . I pamietaj, teraz wykonawcy szukaja parcy, a nie jak wiosną 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts