Darek 18.03.2002 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2002 No bo mi sie "lapki" placza jak pomysle co na mnie czeka w domku w lodowce w brazowej buteleczce od trzech dni chlodzone.... Juz nie moge, zegnam szanowne Forumowiczostwo i odlatuje do mojej Zabci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek 19.03.2002 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2002 Frankai: Dobra stawiam "kszynke" i skladam rezygnacje - OrtoGrafoManie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.03.2002 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2002 No to lista poszłaaa! Dopisałem też 2 nowe osoby: Agnes i Asię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.03.2002 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2002 u nas jedna zmiana - możemy 25-26 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.03.2002 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2002 Oż cholera jasna :0 ! Ale się dzieje..Nie było mnie kilka dni, a tu....Zadyma w pracy (co będę mówić), a poza tym 3 dni byłam nad Pięknym Naszym morzem (zimno jak szlag!herbata z rumem zamiast piwka) - targi fotograficzne POLFOTO (jak ktoś przypadkiem zainteresowany to wie)Ale nadal jestem !Listę uzupełniam - kiedy wyciągniemy z niej (mam na myśli kalendarz) jakąś kwintesencję?Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullabysta 19.03.2002 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2002 Cześć Ja również chciałbym sie dowiedzieć czy planujecie coś jeszcze, chociaż kiedy miałem okazję to nie dotarłem. Ale niestety mój wóz okazał się byc bardziej uparty niż ja i tak szczerze mówiąc to nie zabierałem aż do dzisiaj głosu w tym temacie. Prawda jest taka jednak że byłem w Piramidzie, ale o 19 00 i niestety nikogo już nie było . W każdym razie, żeby Was zmobilizować do szybszego postanowienia, urczyście oświadczam , że stawiam kszynkę piwa (co niektórzy powinni się ucieszyć hi hi), na następne spotkanie. Prawda jest jednak taka, że chyba się wprowadzę na nowe gdzieś we wrześniu, ale jeszcze moglibyśmy o tym i owym podyskutować, bo mnóstwo decyzji mam do podjęcia i mnóstwo rad mam dla Was jak ustrzec się pewnych błedów (jak np. chcecie panel prysznicowy, to nie każdy kocioł zapewni Wam komfortowe z niego korzystanie, o tym, że musi być co najmniej 3 bary ciśnienia wody już nie wspominam ) pzdrw i kszynka dalej czeka Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr 19.03.2002 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2002 Parę dnii mnie nie było i proszę!!! Co za zmiany aż 6 stron. Irek Ciebie z pracy kiedyś wyrzucą za pogawędki na necie. Pozdrawiam wszystkich. Może by te fotki przesłać jednak redakcji ??? [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Piotr dnia 2002-03-19 23:31 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 20.03.2002 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 Przypominam, jutro Tarbud.Trzeba szykować plecaki na ulotki i wyżymaczkę na sprzedających (tylko informacje-cieleśnie proszę ich nie naruszać dla następnych).baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.03.2002 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 Piotr - ponieważ pierwszy ocinek drogi do pracy żona przebywa ze mną, a pracuje zwykle 9h, to ja jestem w pracy 10-11h. Jak myślisz - czy w tym czasie i przy mojej prędkości mam jakiekolwiek zaległości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.03.2002 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 Piotr - to było spotkanie prywatne i lepiej niech tak zostanie.Poza tym, nie wszyscy chcą upublicznić swoje buźki. Gagata - mam jakieś 2 błędy zgłoszone przez serwer pocztowy:554 : Recipient address rejected: Relay access denied. Wczoraj wysyłałem 2 emalie (1 z załącznikiem). Dostałaś czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 20.03.2002 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 no Frankai - na pewno nie masz zaległości - ja nie mam wątpliwości http://www.muller-godschalk.com/msnimages/(Y).gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 21.03.2002 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 Grupo moja ulubiona , po ostatnich wydarzeniach na forum zmieniłam konto i wszystkie hasła, rozesłałam Wam już nowe, zmieńcie sobie moje namiary, proszę. Na forum też nie będę zamieszczać konta, a co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 21.03.2002 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 Tak sobie jeszcze pomyślałem, że może ktoś chce być zdjęty z listy i dostawać tylko cotygodniowy update lub ma jakieś inne życzenia, więc niech da znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 22.03.2002 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2002 czy ktoś z ekipy będzie dziś na targach? ja się wybieram - w razie czego czekam na SMS [tel. jest w tabelce Irka] pozdrawiam i życzę wszystkim miłego weekendu!! pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sroka 22.03.2002 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2002 Czym ogrzać dom? Czy ktoś z Was ma ten numer specjalny Muratora "Czym ogrzać dom?" czy jakoś tak. Pożyczyłbym(/kupił) chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.03.2002 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 No to rozesłałem listę. Kroją się 2 terminy 7.IV (chyba trochę za wcześnie), a z majowych najbardziej podoba się Dzień Matki. Zamierzacie wypić zdrowie mamusiek kufelkiem na działce?Troszkę więcej w emalii.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.03.2002 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 Wysłam jeszcze raz, bo nie poszło do wszystkich. Alanta - miało iść na obydwa, ale już wycinam stary na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek 26.03.2002 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 Co jest??? 24 godziny bez postow w tym watku? Czyzby w okolicach Wroclawia jakas zaraza wszystkich wybila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.03.2002 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 Zaraza w postaci pracy i nauki. Ja tak się zmęczyłem pracą, że aż sapię , ale to chyba Ty z Yarząbkiem powinniście sapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.03.2002 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 Informuję, że dystrybutorem został Yarząbek! Brawoooooooo!!! On Was będzie teraz molestował i do niego zgłaszać wszystkie ALE i na nim się wyżywać.Na 26.05 zgłasza się już 5 osób, a na 12.05 i 19.05 po 4. Niech się spróbują zdeklarować wszyscy odnośnie tych 3 terminów. Pisać do Yarząbka. Pamiętajcie budowniczowie, że 26 to Dzień Matki - grozi więc Wam wcześniejsza pobudka, by życzenia załatwić z rana. I Agnicha nie skacz w ten ołów.Pozdrowienia ExDystrybutor(Dla nowych - Yarząbka można rozpoznać po Y ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts