anjamen 16.02.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 a ja mam zamiar w garażu położyc ciemne kafle,po tym co widzę co się dzieje w chwili obecnej na betonie,zresztą znajomy ma jasne i ostrzega mnie aby nie popełniła tego samego błędu,chyba ma rację bo łatwiej zamieśc piach niż szorowac te plamy z oleju czy różne takie tam jakie cuda co zostawiają opony ale to tylko tak od siebie,każdy zrobi jak będzie uważał to zalezy jeakie kto ma samochody, z naszych nic nie cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 16.02.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 z mojego też nic nie cieknie ale teraz po tych śniegach to na oponach wszystko jest,no chyba że wycierasz oponki przed wjazdem do garażu albo zakładasz pokrowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.02.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 teraz to nawet ciemne kafle nic nie pomoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.02.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 to zalezy jeakie kto ma samochody, z naszych nic nie cieknie To coś z nimi jest nie tak Ale nie martw się - nie ma siły, żeby taki stan trwał długo i wkrótce zacznie cieknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.02.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Trabi, żona mi nie pozwala , mówi że tylką ją mam kochać, szczególnie teraz ! kurcze nie wiem czemu Kryzys panie. Może się boi, że wymienisz ją na "tańszy model" na tańszy model nie zamienię jedną czterdziestkę na dwie dwudziestki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.02.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Aniu - zapraszam , ale raczej w weekend bo teraz po pracy to ciemność widzę ciemność . Co prawda światełko na tarasie jest, ale lepiej w normalnym świetle. W czwartek nam w końcu kota przywożą to zobaczysz moje dwa szczęścia niebieskie i klasycznie pręgowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.02.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dabelku bedzie drugi kot?tez ruski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.02.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Kochana grupo w Castoramie jest super gres do garazu paradyz beige pulsar po 12.90zł/m2 dzis zwiezlismy 65m2 do chalupy. Przyzwoity, zabraliśmy kolejne 42m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.02.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Aniu - zapraszam , ale raczej w weekend bo teraz po pracy to ciemność widzę ciemność . Co prawda światełko na tarasie jest, ale lepiej w normalnym świetle. W czwartek nam w końcu kota przywożą to zobaczysz moje dwa szczęścia niebieskie i klasycznie pręgowane . Hej Dabell, ja też chę zobaczyć zdjęcie kotów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 16.02.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ktoś robi teraz odbiór budynku???Pilnie potrzebuje kogoś kto w ROZSĄDNYCH pieniądzach zrobi świadectwo energetyczne Ile Wy placiliscie? PS. Jakby ktoś szukał mam dobrego gościa do wykończeniówki, włącznie z kaflami. -->prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 16.02.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 ale co odbiór? To robi KB! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 16.02.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 ale co odbiór? To robi KB! Świadectwo energetyczne, już poprawiła posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.02.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Aniu - nasza RUSałka będzie miała towarzystwo - norwega jej sprawimy , takiego klasycznego czarnego z pręgowaniem (n22). Będzie międzynarodowo . Jak młody przyjedzie (kocurek) to zrobię zdjęcia i sie pochwalę , dwa tygodnie temu Dexter wyglądał tak (prawie 4 miesiące): http://upload.miau.pl/3/177815m.jpg http://upload.miau.pl/3/177813m.jpg A to Jaga (1,5 roku) http://upload.miau.pl/3/162694m.jpg Generalnie mam za...kręcenie na punkcie kotów - nigdy bym się nie spodziewała tego . Mąż też entuzjasta -zamiast wiaty będzie robił latem wolierę dla kotów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Sliczny jest, a Jaga jaka arystokratka. ja tez mam fiola na punkcie kotow. tylko mojego Lucka pies pogonil i teraz sie boi wlasnego cienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.02.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Piękne kociaki - superr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 16.02.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Izuś, przepiękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Tez uwielbiam koty.Anjamen, a co do fugi, to koniecznie grafitowa. Bedzie super.A co z tymi piecami gazowymi? Jakie macie? Dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 16.02.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ellaj, my mamy Vailanta Eco Tec plus, kondensat jednofunkcyjny ze zbiornikiem 150l i pogodówką. i widzę teraz, że przegięliśmy z tym kosmicznym piecem. Dom jest dobrze ocieplony, grzejemy tym ustrojstwem ze 2 godz dziennie z rana, reszta kominek szamotowy odpalany około 15.00. To poranne grzanie to z powodu małych dzieci, które uwielbiaja latać rano boso i w piżamkach. Przy intensywniejszej eksploatacji w okresie 19.12.08- 28.01.09 (święta- milion gości do karmienia i mycia, mrozy) poszło 334m3- rachunek 630zł, z czego 200 zł to opłaty sieciowe . Od maja do grudnia 450m3 samo grzanie wody i gotowanie. Dom 160 użytkowej, kubatury nie pomne już No i teraz przegląd gwarancyjny kotła- 350 pln Piec cichy, prosty w obsłudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.02.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dziekuje bardzo. Musze sie przyjrzec blizej temu piecowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonek 16.02.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Alescie sie przez te kilka dni rozpisali! U nas grypy ciag dalszy, nawet komp zachorowal i brak dostepu do swiata mnie tym bardziej wkurzal. Co do pieca, my mamy dietricha Mcr 24, jestesmy zadowoleni. Przyszedl rach za gaz, za m-c 340 zl . I to ogrzewane praktycznie dwa domy. Jola z Melisy my tez mamy pstryczki elektryczki z Legranda ( carriva) i uwazam, ze sa super szczegolnie, ze cena rozsadna . Jak dobrze pojdzie to pozna wiosna znow bede sie bawic w remonty. Dostalam info, ze moge sie starac o dofinansowanie z unii i byc moze bede przerabiac swoj "maly domek" na swoja dzialalnosc . Znow zacznie sie robienie wylewek, wstawianie okien, latanie po sklepach w poszukiwaniu kafli, kolory scian, wybor ogrzewania itp. itd. Juz czuje adrenaline. Zeby tylko wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts