godin 19.02.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Mój ostatni zakup godny polecenia to parapety, więc póki pamiętam szczegóły podaję namiary http://www.window-sill.pl Bezpośrednio dotarłam do producenta parapetów w okleinach dębowych (bogata oferta kolorystyczna) i w ciągu pięciu dni otrzymałam parapety w bardzo dobrej cenie, z gratisową dostawą do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 19.02.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ja wczoraj usłyszałam 60zł pod farbę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 19.02.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Mój ostatni zakup godny polecenia to parapety, więc póki pamiętam szczegóły podaję namiary http://www.window-sill.pl Bezpośrednio dotarłam do producenta parapetów w okleinach dębowych (bogata oferta kolorystyczna) i w ciągu pięciu dni otrzymałam parapety w bardzo dobrej cenie, z gratisową dostawą do domu Hej, Oglądaliście je wpierw na żywo? Jak tak, to gdzie? Jaka jest cena za takie parapety? Robią na dowolny wymiar? Jak MDF, to chyba wydają się być dosyć twarde. Jaka jest grubość? Dotykałem ostatnio parapety z jakiegoś tworzywa - i było bardzo bleee... A tak w ogóle - na jakim etapie montować parapety wewnętrzne? Zaczynają nam kłaść gładzie, może to jest najlepszy moment na parapety, by potem ładnie obrobić w okół nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 19.02.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Szczegóły wysyłam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 19.02.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 powiedzcie mi milaczki ile teraz wołają za ocieplenie dachu (18+10) plus regipsy na stelazach oraz ile za wstawienie okna połaciowego Ocieplenie+k-g: 35zł/m^2 (ale ekipy nie polecamy) Okna dachowe - 100zł/szt (jako dodatek do dachu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 19.02.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Najlepiej parapety osadzać przed gładziami. Jak znam życie podkuwanie "boczków" to sprawa normalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 19.02.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 A co to - grupa czujność straciła? Już wiem, nikt nie ma czasu bo rąbie pączki, więc dla tych co nie mają na to czasu bo budują dom serwuję dzisiaj: http://i33.photobucket.com/albums/d93/trabi-wrc/Ponczki.jpg Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 19.02.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 trabi o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moja wątrobaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 19.02.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 trabi o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moja wątrobaaaaaaa Kasia - jedz, żeby dzidziuś miał siłę robić fikołki A poza tym w dobie rozkwitu transplantologii to może niedługo przeszczep zajechanej wątroby będzie porównywalny np do tipsów Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 19.02.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 trabi dzidzius ma siłę - na wędlinkach i kabanosach jedzie ale pączek z budyniem dzisiaj był obowiązkowo wracając do budowlankiczyli gk 40-45zł ceny pójdą pewnie i tak w dół....okno powiedzili mi 300zł za wstawienie w gotowy dachma ktos ekipę godną polecenia w gk i oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 19.02.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 okno powiedzili mi 300zł za wstawienie w gotowy dach Trochę przesada Mojej sąsiadce dekarze wstawiali okna tydzień temu także w gotowy dach i płaciła 150PLN za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.02.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 okno powiedzili mi 300zł za wstawienie w gotowy dach Trochę przesada Mojej sąsiadce dekarze wstawiali okna tydzień temu także w gotowy dach i płaciła 150PLN za sztukę.Rozumiem, że wyłazy dachowe chodzą w podobnych jeżeli nie mniejszych cenach? Bo chyba trzeba będzie je wstawić, coby kominiarz miał się jak na dach dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.02.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Mój ostatni zakup godny polecenia to parapety, więc póki pamiętam szczegóły podaję namiary http://www.window-sill.pl Bezpośrednio dotarłam do producenta parapetów w okleinach dębowych (bogata oferta kolorystyczna) i w ciągu pięciu dni otrzymałam parapety w bardzo dobrej cenie, z gratisową dostawą do domu Zobaczymy jak podejdą do tematu wykorzystania parapetu jako blatu w łazience Zapytanie wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 19.02.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Zobaczymy jak podejdą do tematu wykorzystania parapetu jako blatu w łazience Zapytanie wysłane Pochwal się proszę gdy dostaniesz odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 19.02.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Trociu w temacie łazienek nie będę się wypowiadać, gdyż w dolnej moje mikroskopijne okienko (60x90) zamierzam obłożyć gresem a do górnej pójdzie chyba 3-metrowy konglomerat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.02.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Trociu w temacie łazienek nie będę się wypowiadać, gdyż w dolnej moje mikroskopijne okienko (60x90) zamierzam obłożyć gresem a do górnej pójdzie chyba 3-metrowy konglomerat.Masz 3 metrowe okno w łazience? czy mówisz tak jak ja o blacie U mnie raczej konglomerat nie wchodzi w grę. Muszę w blacie mieć wycięcie na 2 umywalki. Pozostanie z jakieś 2-3cm z każdej strony i boję się, że przy konglomeracie to pęknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 19.02.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Trociu w temacie łazienek nie będę się wypowiadać, gdyż w dolnej moje mikroskopijne okienko (60x90) zamierzam obłożyć gresem a do górnej pójdzie chyba 3-metrowy konglomerat.Masz 3 metrowe okno w łazience? czy mówisz tak jak ja o blacie U mnie raczej konglomerat nie wchodzi w grę. Muszę w blacie mieć wycięcie na 2 umywalki. Pozostanie z jakieś 2-3cm z każdej strony i boję się, że przy konglomeracie to pęknie. Tak tak, okno w górnej łazience jest trójkątne (a raczej trapezowe) o podstawie 3m U Ciebie konglomerat przy takiej obróbce faktycznie może nie wytrzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.02.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Zobaczymy jak podejdą do tematu wykorzystania parapetu jako blatu w łazience Zapytanie wysłane Pochwal się proszę gdy dostaniesz odpowiedź.No i dostałem: Witam, parapety i blaty wykonujemy do szerokości 120 cm i długości 360 cm. Równeż zastosowanie blatów z płyty MDF jest możliwe w łazience. jako np: blat pod umywalkę. W swojej ofercie oprócz okleiny dębowej będziemy mieć 26 nowych oklein egzotycznych. (min bambusy,teak,palisander,zebrano, wenge) To ja czekam na ten bambus - bo łazienka w Bambusie paradyża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 19.02.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 polecam przed wyborem drzwi zew. http://www.youtube.com/watch?v=EgQYizMZ-T0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 19.02.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Witam, parapety i blaty wykonujemy do szerokości 120 cm i długości 360 cm. Równeż zastosowanie blatów z płyty MDF jest możliwe w łazience. jako np: blat pod umywalkę. W swojej ofercie oprócz okleiny dębowej będziemy mieć 26 nowych oklein egzotycznych. (min bambusy,teak,palisander,zebrano, wenge) To ja czekam na ten bambus - bo łazienka w Bambusie paradyża No to już mi się ta firma podoba - rzadko kto tak szybko odpisuje... W takim razie przy tych max wymiarach to i do kuchni można pomyśleć o blacie, ale to wpierw sobie na żywo musimy obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts