Trociu 19.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 polecam przed wyborem drzwi zew. http://www.youtube.com/watch?v=EgQYizMZ-T0Znane znane - chińskie drzwi antywłamaniowe. O dziwo podobne są wystawione teraz w OBI. Nawet w ostatniej gazetce były. Chociaż z drugiej strony - lepiej żeby włamywacz zdemolował drzwi za 1000zł aniżeli roletę i okno za tych tysięcy kilka Bo jak będzie miał wejść to wejdzie. A podobne drzwi też mają w ofercie w sklepie drzwi.pl. Mam od nich coś innego, ale i tak po przebojach. Więc tego salonu ponownie nie polecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 19.02.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Gosia, ja mam parapety z mdf i są rewelacyjne. Robią je na wymiar i jeśli masz okna pcv okleinowane, dobierzesz idealnie pod kolor. Są w miarę przystępne cenowo. Ja kupowałam w firmie Różański okna. Jak się w końcu zbiorę do przeniesienia zdjęć to wkleję do fotosika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 19.02.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 polecam przed wyborem drzwi zew. http://www.youtube.com/watch?v=EgQYizMZ-T0 Ja tego typu właśnie, kupiłam do garażu, jeszcze latem chyba. Po przywiezieniu na budowę, jak je już rozpakowałam, wrzuciliśmy z powrotem na przyczepę i oddaliśmy. Badziewie totalne. Niestety cena kusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 19.02.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Gosia, ja mam parapety z mdf i są rewelacyjne. Robią je na wymiar i jeśli masz okna pcv okleinowane, dobierzesz idealnie pod kolor. Są w miarę przystępne cenowo. Ja kupowałam w firmie Różański okna. Jak się w końcu zbiorę do przeniesienia zdjęć to wkleję do fotosika. Tu akurat Adam Okna mamy pcv okleinowane, ale tylko z zewnątrz, więc kolor nie jest tu najważniejszy. Dziś po pracy tam zajrzymy, bo pracuję bardzo blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.02.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ja wczoraj usłyszałam 60zł pod farbę ... widocznie panowie zapomnieli ze sie czasy zmieniły ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.02.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 trabi dzidzius ma siłę - na wędlinkach i kabanosach jedzie ale pączek z budyniem dzisiaj był obowiązkowo wracając do budowlanki czyli gk 40-45zł ceny pójdą pewnie i tak w dół.... okno powiedzili mi 300zł za wstawienie w gotowy dach ma ktos ekipę godną polecenia w gk i oknach? Kasiu a na kiedy? u mnie dziala juz 3 ekipa dwie pierwsze-won, i jak na razie sa ok za 40zł na gotowo. nie wiem czy mozesz czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałsz 19.02.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Macie może jakieś sprawdzone ekipy do tynków i posadzek z okolic Wrocławia?Ile teraz kosztuje robocizna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 19.02.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Macie może jakieś sprawdzone ekipy do tynków i posadzek z okolic Wrocławia? Ile teraz kosztuje robocizna??? Namiary na sprawdzonego wylewkarza: pan Darek Brzoza tel. 691 361 890 Aktualne ceny były podawane parę stron wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 20.02.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 widzę, że Darek sprawdził się , cieszę się, bo polecałem go pierwszy , robił u mnie wylewki w pierwszym domu. witam wszystkich przedweekendowo http://www.bikewalkdurham.org/images/coffee.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 20.02.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 anja moge mogę nie spieszy mi się - okna połaciowe też wstawiają?chciałabym się Was tez zapytać, czy macie kogoś od wiat drewnianych od a-z? ps. ale traffik dżem dzisiaj we wrocku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina3 20.02.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 odkupię garaż blaszany jeśli ktoś ma to proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.02.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No to jestem po pierwszym paleniu w kominku. Szczerze mówiąc - nie wyobrażam sobie palenia dzień w dzień. Jednak kurz związany z popiołem daje się we znaki. Nie wiem jak to będzie, kiedy wejdę w posiadanie odkurzacza centralnego i pudełka do zbierania popiołu. Może lepiej. Efekt wolno palącego się drewna jest jednak super. Ciepełko z wylotów było uczuć prawie od razu. Gdyby kogoś interesował koszt drabinek i naświetla z kwasówki, to podaję. Drabinka o wysokości ok. 2.70 na profilu kwadratowym 40x40, ze szczebelkami przygotowanymi pod obłożenie drewnem, wraz z montażem - ok. 800zł. Naświetle o szerokości 25cm i wysokości 253cm, wykonane z dwóch profili i szyba satynowa (nie jestem pewien czy policzony był koszt tej szyby - jakieś 70zł) - 1000zł. Profil 50x25 od strony korytarza, mocowany na stałe. Od wewnątrz przykręcany będzie do niego profil 40x20, do którego będzie przyklejona szyba (znajdzie się między profilami). Całość więc będzie stabilna, a jednocześnie będzie możliwość demontażu w razie uszkodzenia szyby. Ewentualne zdjęcia zapodam po montażu najwcześniej za miesiąc. We wtorek pomiar, a gotowe będą pewnie za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robi26 20.02.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witam Mam takie pytanie ile płaciliście za swoje łazienki?? moja ekipa chce 5500zł oczywiście chodzi o sama robociznę, a do położenia jest około 48m2 płytek łącznie z podłogą. Nie ma bajerów typu mozaika czy wanna półokrągła zwykła prosta robota. Wg mnie chyba chcą trochę za dużo. Powiedzcie jakie są teraz realia cenowe. Z góry dziękuję za odpowiedzi, bo jutro jadę negocjować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 20.02.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Jeżeli to za same płytki to koszmarnie drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robi26 20.02.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 do zakresu prac wejdzie podłoga, kafelki ściana, osadzenie wanny (prostokątna) i obudowanie, zrobienie blatu pod umywalkę, i ewentualnie jakaś półeczka na ścianie i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.02.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Mam takie pytanie ile płaciliście za swoje łazienki?? moja ekipa chce 5500zł, a do położenia jest około 48m2 płytek łącznie z podłogą. Nie ma bajerów typu mozaika czy wanna półokrągła zwykła prosta robota. Wg mnie chyba chcą trochę za dużo. Powiedzcie jakie są teraz realia cenowe. Z góry dziękuję za odpowiedzi, bo jutro jadę negocjować. Jeżeli nie ma żadnych bajerów, to chyba trochę za dużo. Mi wstępnie wycenili 2 łazienki + 50m2 płytek w innych pomieszczeniach na 20 tys. Wydaje się dużo, ale: - płytki wielkoformatowe, - cokoły na tych 50m2 z ciętych płytek i wkuwane w ścianę - wanna owalna okładana mozaiką na 1/2 obwodu - do postawienie ścianka z umywalką, - 2 duże lustra montowane w płytki - półeczki - przeróbka instalacji elektr. - podłączenia co i cwu - obniżany sufit - prysznic pod tynkowy i pewnie coś tam jeszcze Wkrótce powinienem dostać kosztorys bardziej szczegółowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 20.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 same plytki obecnie 60zl/m2do tego wszystkie szlifowania itdnie wiem na ile sie umowiles na te wszystkie prace dodatkowe i co to znaczy jakas poleczka w scianie bo obawiam sie ze cene tworza te prace dodatkowe,moze chcesz duzo plytek szlifowanych itd moze poleczka to jakis majstersztyk 4 metrowy.... lazienka chyba ma conajmniej 10m2? podaj moze wiecej szczegolow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robi26 21.02.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 same plytki obecnie 60zl/m2 do tego wszystkie szlifowania itd nie wiem na ile sie umowiles na te wszystkie prace dodatkowe i co to znaczy jakas poleczka w scianie bo obawiam sie ze cene tworza te prace dodatkowe,moze chcesz duzo plytek szlifowanych itd moze poleczka to jakis majstersztyk 4 metrowy.... lazienka chyba ma conajmniej 10m2? podaj moze wiecej szczegolow łazienka ma 7,8m2 po podłodze , 5 m2 użytkowa (łazienka na poddaszu), jezeli chodzi o półkę to miałem na myśli nic skomplikowanego wyjście ze ściany "ala deska " miejsce na postawienie kosmetyków. Mam takie pytanie ile płaciliście za swoje łazienki?? moja ekipa chce 5500zł oczywiście chodzi o sama robociznę, a do położenia jest około 48m2 płytek łącznie z podłogą. Korekta ilości płytek, wprowadzili mnie w błąd i faktycznie jest wszystkiego 30m2. Wychodzi z tego że chcą 180zł za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.02.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 rozne ceny sa na kladzenie kafli...u moich rodzicow robila ekipa ktora (robila juz u nas wczesniej i w poprzednim domu) 30zł na godzine, w 3 chlopa, co w ostatecznym rozrachunku dalo 130zł/m2 ale byli swietni godni polecenia. XX nie wiem czy osadzaja okna - zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 21.02.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Witam Mam takie pytanie ile płaciliście za swoje łazienki?? moja ekipa chce 5500zł oczywiście chodzi o sama robociznę, a do położenia jest około 48m2 płytek łącznie z podłogą. Nie ma bajerów typu mozaika czy wanna półokrągła zwykła prosta robota. Wg mnie chyba chcą trochę za dużo. Powiedzcie jakie są teraz realia cenowe. Z góry dziękuję za odpowiedzi, bo jutro jadę negocjować. Pozdrawiam Wg mnie to bardzo dużo - ja płaciłem 4 miesiące temu za 2 łazienki (2,5 m2 i 7 m2) w sumie 3,5 tys. Przeslę Ci na priv namiar na mojego superfachowca - przedzwoń do niego może będzie miał wolny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts