Gaby 21.02.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 ja wlaśnie prowadziłam rozmowy z dwoma i cena za dwie łazienki 8 i 10 tys. Obydwaj zgodzili sie na ogladniecie ich wcześniejszych prac.dolna łazieka: prysznic bez brodzika, półka pod prysznicem, obudowa geberytu,w górnej wiecej wydziwiania: obudowa mozajka wanny, blat pod umywalke, obudowa rury od rekuperatora i zrobienie tam szafeczki, wneka koło wc na szafeczke, obudowa wc i bidetu. Do tego gładzie i malowanie. za położenie płytek w salonie i "fartucha" w kuchni (z mozaiki) jeden chciał 50zł/m2 drugi 40 zł m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 21.02.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Dużo zależy od tego ile tych "wydziwień" macie U mnie było raczej prosto tzn. Geberit w jednej łazience, normalny kibelek w drugiej, montaż zlewozmywaków z szafkami i panela prysznicowego+kabina z niskim brodzikiem, no i oczywiście obudowanie płytkami okien i komina bez listew w narożnikach (płytki szlifowane pod kątem). Wszędzie płytki + dekory (Etnica wrzos oraz turkus), więc troche zabawy z tym było, ale jest efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 21.02.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Pytanie za 100% Czy ma ktoś do odsprzedania stemple i kantówki? Dość pilne Ja poproszę, o namiar na jakiegoś magika od kafelek mój ślubny zarzeka się że chce sam kłaść kafelki ale ja będę naciskać żeby zrobił to fachowiec [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.02.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Pytanie za 100% Czy ma ktoś do odsprzedania stemple i kantówki? Dość pilne Ja poproszę, o namiar na jakiegoś magika od kafelek mój ślubny zarzeka się że chce sam kłaść kafelki ale ja będę naciskać żeby zrobił to fachowiec [/b] jA MAM .... SPRAWDŹ W MOIM LINKU "KUP TANIO" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 22.02.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Hej, hej, po długiej obserwacji na forum w końcu postanowiłam coś napisać. My jesteśmy na etapie ocieplania poddasza, elektryk już wyszedł, a hydraulik właśnie zaczyna - piony już mamy Jeśli ktoś potrzebuje, to możemy dać namiaty na rewelecyjnych elektryków, wartych polecenia. W związku z szaleństwem cenowym mamy fajny namiar na hydraulikę, którą sprowadziliśmy z hurtowni w Łodzi i wyszło 3000 zl taniej niż pod Wrockiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 22.02.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 mojego Pana elektryka Kocota nikt nie przebije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 22.02.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 mojego Pana elektryka Kocota nikt nie przebije Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.02.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 mojego Pana elektryka Kocota nikt nie przebije Potwierdzam E tam Smkoelektriko też daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 22.02.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Mój własny mąż też sobie poradził. I sporo kaski zostało w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 22.02.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 no ale rozwazamy elektrykow wykonawcow.Bo mezowie zawsze sa i tak najlepsi i wszystko zrobia najdokładniej najstaranniej (i najtaniej:P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 22.02.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Zgadza, się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.02.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 no ale rozwazamy elektrykow wykonawcow. Bo mezowie zawsze sa i tak najlepsi i wszystko zrobia najdokładniej najstaranniej (i najtaniej:P) w imieniu wszystkich mężów dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.02.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 no ale rozwazamy elektrykow wykonawcow. Bo mezowie zawsze sa i tak najlepsi i wszystko zrobia najdokładniej najstaranniej (i najtaniej:P) w imieniu wszystkich mężów dziękujemy HEHE - dokładnie. Ja mogę komuś weekendami dach skończyć za domowy obiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 22.02.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Darek, bo potraktuję to poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.02.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Grupeczko - gdzie można kupić 1 płytę G-K pociętą na pół? Potrzebuję obudować stelaż WC ( ponownie, po poprawkach ) i chyba z jedną płytą mi nikt nie przyjedzie...Czy może w hurtowni mi przytną na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 22.02.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Sądzę, że przytną bez problemu. Zwykłym nożykiem do tapet można to zrobić w parę sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 22.02.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Jedź na Psary do Budimopl-u tam załatwisz sprawę od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.02.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Grupeczko - gdzie można kupić 1 płytę G-K pociętą na pół? Potrzebuję obudować stelaż WC ( ponownie, po poprawkach ) i chyba z jedną płytą mi nikt nie przyjedzie...Czy może w hurtowni mi przytną na wymiar? Idziesz do hurtowni (im mniejsza tym mniej problematyczna) z konkretnymi wymiarami. Dajesz facetowi i on przytnie nożykiem. Jeżeli nie - sami to robicie. Jeżeli masz fachowca, to niech on sam to załatwi - po co się brudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.02.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Grupeczko - gdzie można kupić 1 płytę G-K pociętą na pół? Potrzebuję obudować stelaż WC ( ponownie, po poprawkach ) i chyba z jedną płytą mi nikt nie przyjedzie...Czy może w hurtowni mi przytną na wymiar? Idziesz do hurtowni (im mniejsza tym mniej problematyczna) z konkretnymi wymiarami. Dajesz facetowi i on przytnie nożykiem. Jeżeli nie - sami to robicie. Jeżeli masz fachowca, to niech on sam to załatwi - po co się brudzić Dokładnie - płytę można ciąć nożykiem, sprawdzałem 4 dni temu, gdy musiałem znaleźć w ścianie kolankowej końcówkę niepodłączonego kabla. Dobrze, że plus minus 15cm wiedziałem gdzie przebiega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.02.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Darek, bo potraktuję to poważnie. Jola - po odejściu od talerza reklamacji nie uwzględniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts