Moniaq 26.02.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Czy zna ktoś fajnego architekta wnętrz ( w przystępnej cenie) ślubny chce zmienić wielkośc okien ale nie chcemy robić tego sami żeby nie "zepsuć" domu Od razu zaprojkektowałby parter Acha no i potrzebuje hydraulika z polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 26.02.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Czy zna ktoś fajnego architekta wnętrz ( w przystępnej cenie) ślubny chce zmienić wielkośc okien ale nie chcemy robić tego sami żeby nie "zepsuć" domu Od razu zaprojkektowałby parter Acha no i potrzebuje hydraulika z polecenia ja polecam z czystym sumieniem Panią Elę +48 791 85 12 57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 27.02.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 witam podobno jeden z uczestników naszego forum kupił deskę Merbau w comfortplus proszę przyznać się chciałem zapytać o opinię p.s. jakie deski polecacie na ogrzewanie podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 27.02.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 na przyklad ja. ale ja kupiłam parkiet merbau i trochę namieszałam bo bejcowałam merbau - jeśli chcesz wyślę fotę na mejla.Moj parkiet przechodzi przez podlogowke, na razie jest super, chetnie tam sobie stoje, bo czuc roznice chc naprawde niewielka. Na czesci podlogi gdzie jest podlogowka kleilismy na klej elastyczny przy pracujacej podlogowceparkiet lezy przyklejony od grudnia i zdazyl sie troche wyszparzyc - pod koniec stycznia zostal zaszpachlowany.Prawda jest taka, ze jak to sie sprawuje to zobacze za pare sezonow grzewczych na razie nie widze zadnej roznicy pomiedzy parkietem na podlogowce i na powierzchni bez podlogowki (w wyszparzaniu) co do grzejnikow - ja zakupilam swoje ulubione zehndery - szczegolnie ten w lazience mi sie podoba. Ale jest ich jednak za malo i brakuje mi tych 1500 Watow wiec podlaczę jeszcze jeden cale szczescie przygotowalam sie na to wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 27.02.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 witam podobno jeden z uczestników naszego forum kupił deskę Merbau w comfortplus proszę przyznać się chciałem zapytać o opinię p.s. jakie deski polecacie na ogrzewanie podłogowe? wezwana do odpowiedzi zdłaszam się Mój Merbau jest deską parkietową (nie na ogrzewanie podłogowe) i jeszcze nie jest ułożony A deskami typowo pod ogrzewanie podłowe też się interesowałam... nasz forumowy Daro jest jej użytkownikiem Comfortplus jest naprawdę godny polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 27.02.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Mój Merbau jest deską parkietową (nie na ogrzewanie podłogowe) i jeszcze nie jest ułożony A deskami typowo pod ogrzewanie podłowe też się interesowałam... nasz forumowy Daro jest jej użytkownikiem Comfortplus jest naprawdę godny polecenia Hej! Kupiliście już deskę? Ale nie trzymacie jej na budowie, prawda? Co do Comfort Plus to byliśmy z żoną, trochę korespondowaliśmy, ale cena za robociznę + chemię nas przeraziła - o ile pamiętam było to 140zł netto/m2. Za najtańszy parkiet dębowy wychodziło więc na gotowo ponad 200zł/m2 netto, a to wydaje nam się już trochę dużo. Zwłaszcza, że chcielibyśmy zrobić ok 100m^2 parkietu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 27.02.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Adamie mój merbau jest zaliczkowany i czeka sobie w magazynie na odbiór comfortplus specjalizuje się zwłaszcza w egzotykach i pracują na bardzo dobrej chemii (LOBA). My bierzemy od nich merbau, listwy + chemię na prawie cały parter. Na górze będziemy kłaść nasz poczciwy jesion (mąż znalazł fajnego producenta- jak będziesz chciał, namiary mogę podesłać późnym wieczorkiem) Parkieciarza też mam sprawdzonego i w bardzo rozsądnej cenie ułoży nam ponad 140m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 27.02.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jak producenta, to jasne że chcę Chociaż nam osobiście jesion jednak nie przypadł do gustu - zastanawialiśmy się, ale taki zbyt różowy (surowy). A parkieciarz z jakich okolic? Jak z północy, to też proszę o namiary. Wprawdzie u nas do podłóg jeszcze daleko, ale namiarów nigdy za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 27.02.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ciekawostka: pozbierałam wczoraj do kupy wszystkie rachunki za utrzymanie domu od momentu wprowadzenia się(rachunki, ubezpieczenia, drewno kominkowe, podatki) i wyszło mi, że miesięcznie moje 160m plus ogród kosztują 550PLN. Prawie połowę taniej niż 46m2 w Śródmieściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 27.02.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jak producenta, to jasne że chcę Chociaż nam osobiście jesion jednak nie przypadł do gustu - zastanawialiśmy się, ale taki zbyt różowy (surowy).quote] Mam drzwi i schody jesionowe - po bejcowaniu to drewno jest pięknie brązowe i ma bardzo ładne wzory słojów (ładniejsze od dębu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Mój Merbau jest deską parkietową (nie na ogrzewanie podłogowe) i jeszcze nie jest ułożony A deskami typowo pod ogrzewanie podłowe też się interesowałam... nasz forumowy Daro jest jej użytkownikiem Comfortplus jest naprawdę godny polecenia Hej! Kupiliście już deskę? Ale nie trzymacie jej na budowie, prawda? Co do Comfort Plus to byliśmy z żoną, trochę korespondowaliśmy, ale cena za robociznę + chemię nas przeraziła - o ile pamiętam było to 140zł netto/m2. Za najtańszy parkiet dębowy wychodziło więc na gotowo ponad 200zł/m2 netto, a to wydaje nam się już trochę dużo. Zwłaszcza, że chcielibyśmy zrobić ok 100m^2 parkietu... No to mnie zadziwiłeś. Nie wierzę, by ich oferta mogła przerazić. Znalazł bym tuzin bardziej przerażających ofert w tym asortymencie. Sam też wszystko zamawiałem w Comfort Plusie. Jest - miodzio; merbau, palisander i wenge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 .... A tak z innej beczki; - niech się przyzna ten "negocjator" z forum, który dostał lepszą cenę ode mnie u mojego hydraulika Adama ...nie pamiętam nazwiska, ale po numerze się zorientujecie; 602253166 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.02.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 witam podobno jeden z uczestników naszego forum kupił deskę Merbau w comfortplus proszę przyznać się chciałem zapytać o opinię p.s. jakie deski polecacie na ogrzewanie podłogowe? Teoria o ogrzewaniu podłogowym mówi, że drewno nie może być grubsze niż 16 a inni podają, że 14 mm. W Comfort Plusie zamówiłem dwówarstwową deskę 11-12mm - grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 28.02.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Mam drzwi i schody jesionowe - po bejcowaniu to drewno jest pięknie brązowe i ma bardzo ładne wzory słojów (ładniejsze od dębu) Czy mógłbyś zapodać jakąś fotkę takich schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 28.02.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 No to mnie zadziwiłeś. Nie wierzę, by ich oferta mogła przerazić. Znalazł bym tuzin bardziej przerażających ofert w tym asortymencie. Sam też wszystko zamawiałem w Comfort Plusie. Jest - miodzio; merbau, palisander i wenge. A temu nie przeczę - było to nasze pierwsze rozeznanie w tym temacie, po rekomendacji z forum Możliwe że inni wołaliby 300zł/m^2 na gotowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 28.02.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Czy zna ktoś fajnego architekta wnętrz ( w przystępnej cenie) ślubny chce zmienić wielkośc okien ale nie chcemy robić tego sami żeby nie "zepsuć" domu Od razu zaprojkektowałby parter Renata 601785927, nam zaprojektowała również cały dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 witam sie sobotnio potwierdzam jesion na podlogi jest piekny (szczegolnie bielony) u mnie bedzie dab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 28.02.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Mam drzwi i schody jesionowe - po bejcowaniu to drewno jest pięknie brązowe i ma bardzo ładne wzory słojów (ładniejsze od dębu) Czy mógłbyś zapodać jakąś fotkę takich schodów? Jasne, tyle, że nie wiem jak - jeszcze nie wrzucałem fotek na forum. Przeslij mi na priv email to wyślę na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.02.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 jesion jest piękny, a bielony dą też naprawde super super na poddaszu napewno kiedyś zrobię własnie taka jasną podloge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 28.02.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ja mam tylko schody jesionowe i rzeczywiscie wygladaja ladnie. Sa takie rozne, niejednolite. W pokojach mam panele klon vancouver i chcialam dopasowac jasne schody i chyba jesion wyglada najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts