Ivonesca 18.03.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 ale się uwzięli!! nie pamiętacie już, jak wyglądamy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 18.03.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 ale się uwzięli!! nie pamiętacie już, jak wyglądamy?! Ciemno było ... Polanka - razem z przepisem na ciacha, poproszę o namiary (nie mylić z wymiarami...) tego pana od dachu, zbieram skrzętnie takie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 18.03.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Cześć, Grupo Wrocławska ! Mam w planie nawiedzić Wasze szacowne terytorium za dwa tygodnie . A ponieważ obiecałam Ivonesce i Dobrzykowi, więc daję sygnał . Gdybyście 4.04 (w Niedzielę Palmową) mieli ochotę na chwilę relaksu przy łagodnym akustycznym jazziku i dobrej polskiej liryce, to zapraszam na godz. 19.00 do Express Jazz Clubu (Wrocław, ul. Ruska 34, Pasaż Mikołajski ). No to pa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.03.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Cześć, Grupo Wrocławska ! Mam w planie nawiedzić Wasze szacowne terytorium za dwa tygodnie . A ponieważ obiecałam Ivonesce i Dobrzykowi, więc daję sygnał . Gdybyście 4.04 (w Niedzielę Palmową) mieli ochotę na chwilę relaksu przy łagodnym akustycznym jazziku i dobrej polskiej liryce, to zapraszam na godz. 19.00 do Express Jazz Clubu (Wrocław, ul. Ruska 34, Pasaż Mikołajski ). No to pa ! dzięki Ella, że pamietałaś na razie nie moge obiecać....ale będę miała oczywiście na uwadze i odezwę sie bliżej terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej - Chrząstawa 18.03.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Przyjemnie naprawde jest zacząć na wiosne budowe na gotowych fundamentach. Sciany wydają sie takie latwe w porownaniu z tym grzebaniem w ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 18.03.2004 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Cześć, Grupo Wrocławska ! Mam w planie nawiedzić Wasze szacowne terytorium za dwa tygodnie . A ponieważ obiecałam Ivonesce i Dobrzykowi, więc daję sygnał . Gdybyście 4.04 (w Niedzielę Palmową) mieli ochotę na chwilę relaksu przy łagodnym akustycznym jazziku i dobrej polskiej liryce, to zapraszam na godz. 19.00 do Express Jazz Clubu (Wrocław, ul. Ruska 34, Pasaż Mikołajski ). No to pa ! dzięki Ella, że pamietałaś na razie nie moge obiecać....ale będę miała oczywiście na uwadze i odezwę sie bliżej terminu Będę we Wrocku od czwartku, więc może jakaś kawka w przelocie ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 18.03.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 improwizowane kafffki to nasza grupowa specjalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 19.03.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Witam Wrocławiaki, witam w piękny poranek, kto się wybiera na targi w sobotę/niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.03.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 dźndbry! na Niskie Łąki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 19.03.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Ni na niskie łąki (chociaż to też dobry pomysł, ale chyba się jeszcze handlowcy nie obudzili i nie kupisz nic na wiosnę)ale do Hali Ludowej - na targi budowlane. A co do zakupów - czy ktoś może robił (może raczej - czy któraś z Was może robiła ...) już wiosenny rekonesans po sklepach?Bo ja byłam wczoraj w centrum, w AE an Oławskiej, było trochę przecen, ale to nie to co zawsze.Komu się udało coś wytropić, niech da znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 19.03.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 A czy na Niskich Łąkach sprzedają także starocie? Meble, lampy, itp?Gdyby tak, to się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 19.03.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Czekam z utęsknieniem na H&M w Merkurym (mężu nie czytaj).W Ładzie, w Chacie Małolata przeceny dziecięcych ubranek -kurtki, dresy, spodnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.03.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 BK, rekonesans-pożyteczna rzecz,ino czasu niedostatek; ja wczoraj robiłam nieudany rekonesans paskowy w bardzo bliskiej okolicy, bo ból - pękł mi w pracy skórzany pasek, a właściwie pas - no i pas! wszystko przez ten Twój sernik!!!!! teraz już lodówa na kłódkę... na niskich obudzili się, spoko, zawsze się coś wyszpera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 19.03.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 BK, rekonesans-pożyteczna rzecz,ino czasu niedostatek; ja wczoraj robiłam nieudany rekonesans paskowy w bardzo bliskiej okolicy, bo ból - pękł mi w pracy skórzany pasek, a właściwie pas - no i pas! wszystko przez ten Twój sernik!!!!! teraz już lodówa na kłódkę... na niskich obudzili się, spoko, zawsze się coś wyszpera... No więc ja sobie zapodaję dietę -najlepiej kupić coś przyciasnawego żeby mieć bodźca do chudnięcia. Na niskich łąkach nie byłam ze sto lat, w AE natomiast widziałam spodnie uwaga - za 9,90 PLN. Zwykłe, takie trochę elastyczne, ciemnoczerwone. Niestety rozmiary S (nie dla mnie ) i L. Było trochę innych rzeczy też, ale nie powalały na kolana. Sławek - cyba też coś jest, ale powinieneś dość wcześnie tam się zjawić, co najmniej o 8.30, może coś znajdziesz, sporo tego nieraz mają, więcej mniejszych akcesoriów niż mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 19.03.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 improwizowane kafffki to nasza grupowa specjalność W takim razie, czy mogę liczyć, że mnie gościnnie przygarniecie na małą czarną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.03.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 improwizowane kafffki to nasza grupowa specjalność W takim razie, czy mogę liczyć, że mnie gościnnie przygarniecie na małą czarną ? mogą być i dwie duże czarne, jeśli serducho wytrzyma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 19.03.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Wytrzyma, wytrzyma - czekam z niecierpliwością . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.03.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 No więc ja sobie zapodaję dietę -najlepiej kupić coś przyciasnawego żeby mieć bodźca do chudnięcia.. nie polecam właśnie miałam drugie zdarzenie z cyklu pas! - odpadł mi guzik od spodni!! jakieś fatum, czy rzeczywistość mi coś insynuuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buniek 19.03.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 drodzy klubowicze, macie jakies doświadczenie z wrocławskimi składami budinpolu, co sądzicie o ich cenach i obsłudze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 20.03.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Byliśmy właśnie na Tarbudzie, nie polecamy. Są tylko ci sztandarowi: Braas, Jopek, Viessman, Buderus itepe. Bardzo mało wykończeniówki i wogóle kicha. Spodziewaliśmy sie większego ruchu na okolicznośc wzrostu Vatu. Strata czasu i 2 dych, które można lepiej spożytkować w sobotni wieczór. Miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts