dobrzykowice 20.03.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 dobra, dobra poddasze jest już zagospodarowane...przynajmniej teoretycznie .....na dzieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.03.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Mam w planie nawiedzić Wasze szacowne terytorium za dwa tygodnie . No to pa ! zanotowałem w kajecie i zrobię wszystko aby choc na chwilę wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 21.03.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Mam w planie nawiedzić Wasze szacowne terytorium za dwa tygodnie . No to pa ! zanotowałem w kajecie i zrobię wszystko aby choc na chwilę wpaść No to fajowo, Dobrzyku, czekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 21.03.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Witam Wrocław i Okolice. Chcę mieć własny dom - taki z kominkiem i trawnikiem.narazie jestem na etapie wybierania działki -co sądzicie o Długołęce?(mąż postawił warunek że musi być kanalizacja) A może macie jakieś namiary na fajną nie powodziową działkę z kanalizacją ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 22.03.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Witaj, zara, wątek był jakiś czas temu - było trochę interesujących pomysłów. http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=21212 CO do kanalizacji - to w ciągu paru lat będzie w zasadzie we wszystkich podwrocławskich miejscowościach, są na to pieniądze, jest to kwestia czasu. Długołęka - pojedź i zobacz czy ci się podoba. DOjazd jest super, ale miejsce takie sobie. Polecam Wilkszyn, Jerzmanów, okolice Samotworu, Leśnica, Kiełczów, WIlczyce, gmina Czernica. We Wrocku niewiele jest terenów potencjalnie niezalewowych - niektóre na południu, południowym zachodzie. Wsiądźcie w samochód i zwiedzajcie tereny podwrocławskie - czy wam się dane miejsce podoba, czy jest gdzie iść na spacer, na rower, czy jest autobus i fajna szkoła. Na pewno będzie niedługo jakiś grill wrocławskich forumowiczów - myślę że moglibyście się sporo dowiedzieć. O wyborze lokalizacji decyduje też ilość gotówki Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.03.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 improwizowane kafffki to nasza grupowa specjalność tak, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.03.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 A co do zakupów - czy ktoś może robił (może raczej - czy któraś z Was może robiła ...) już wiosenny rekonesans po sklepach? Bo ja byłam wczoraj w centrum, w AE an Oławskiej, było trochę przecen, ale to nie to co zawsze. Komu się udało coś wytropić, niech da znać wiosenny rekonesans brak gotówki na takie wydatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.03.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Byliśmy właśnie na Tarbudzie, nie polecamy. Są tylko ci sztandarowi: Braas, Jopek, Viessman, Buderus itepe. Bardzo mało wykończeniówki i wogóle kicha. Spodziewaliśmy sie większego ruchu na okolicznośc wzrostu Vatu. Strata czasu i 2 dych, które można lepiej spożytkować w sobotni wieczór. Miłego weekendu. ja miałam się wybrać, ale w końcu, z czystego lenistwa sobotniego nie pojechałam.....i widze że nie ma czego żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.03.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 dobra, dobra poddasze jest już zagospodarowane...przynajmniej teoretycznie .....na dzieci ? dokładnie jeden pokój zajmuje Karolina, drugi Franek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.03.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Będę we Wrocku od czwartku, więc może jakaś kawka w przelocie ... pozdrawiam mam nadzieję żę się uda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.03.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 UWAGA mam parę zdjęć od Sroki że spotkania u mnie - zainteresowanych proszę o podanie adresu mailowego to wyślę ....takk chyba będzie najrozsądniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 22.03.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Witam! Oj dawno mnie tu nie było - choróbsko mnie dopadło i od kilku dni jestem do niczego... Mam nadzieje ze dzis ostatni dzien choroby bo obowiazki wzywaja - dzis mam spotkanie z panem od wody, a w tygodniu z panem od dachu. Ze nie wspomne o moich obowiązkach niebudowlanych... Łykajcie witaminę C!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 22.03.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 skasowane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 22.03.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Dajcie te foty do netu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.03.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Dajcie te foty do netu... ale nie wszyscy sobie zyczyli aby były w necie ...dlatego wysyłam każdemu osobno - podaj na priva adres to zaraz wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.03.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Dajcie te foty do netu... ale nie wszyscy sobie zyczyli aby były w necie ...dlatego wysyłam każdemu osobno - podaj na priva adres to zaraz wyślę poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 22.03.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 a ja mimo wszystko umieszczę jedną z fotek tzn. mimo wszystko masz gdzieś moją prośbę? super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 22.03.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 tzn. mimo wszystko masz gdzieś moją prośbę? super a była ?? Jeżeli tak piszesz to pewnie tak...zdjęcia juz nie ma ....przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 22.03.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Byliśmy właśnie na Tarbudzie, nie polecamy. Są tylko ci sztandarowi: Braas, Jopek, Viessman, Buderus itepe. Bardzo mało wykończeniówki i wogóle kicha. Spodziewaliśmy sie większego ruchu na okolicznośc wzrostu Vatu. Strata czasu i 2 dych, które można lepiej spożytkować w sobotni wieczór. Miłego weekendu. Też byliśmy, faktycznie trochę jesteśmy rozczarowani, ale nie nastawialiśmy się wyłącznie na wykończeniówkę. Co do powyższej, mojemu mężowi najbardziej podobało się stoisko z podłogami z drewna ezgotycznego, po którym oprowadzała pani z nogami do szyi... Zarządziłam natychmiastową ewakuację i efekcie nie mamy namiarów na drewno egzotyczne Ale za to bardzo cenne namiary na materiały budowlane na ściany - mianowicie keramzyt, dach (dachówka cementowa za 18,50 brutto za m2),na ogrzewanie - sprzęgnięcie kominka z płaszczem wodnym z solarami i piecem gazowym - bardzo interesujące. Czy ktoś z was użytkuje gaz Bałtykgazu? Bo panowie powiedzieli ze nie są lepsi od innych dostawców ale są milsi ... Przeraziły mnie ceny bram garazowych, bram na pilota etc. Dominowały chyba kominki - bardzo modny temat, głównie luksusowe obudowy z marmuru. Trochę zabrakło ofert na biedniejszą kieszeń ... No ale generalnie wystawcy trochę za mało nastawieni na indywidualnych odbiorców, bardziej na partnerów handlowych, niektórzy w ogóle nie zainteresowani zwiedzającymi. A jak wasze wrażenia. Czy ktoś może wybiera się do Poznania na targi Instalacje? Wiem że będą chyba do 2 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 22.03.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Beatko serdecznie dziękuję za podpowiedź.Podany wątek śledzę z mapą na kolanach . Trochę się boję ,że jeśli z wyborem działki mam tyle wątpliwości to co bedzie dalej........ Ale widmo własnego trawnika leje miód na skołatane serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts