anjamen 25.03.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Rada dla podłamanych - wystarczy chwilę poczekać i szukać .... Jak by ktoś chciał rad jak przeciągnąć budowę to służę radą http://autokacik.pl/images/graemlins/hahaha.gif To ja jestem na drugim miejscu przeciągania budowy http://autokacik.pl/images/graemlins/hahaha.gif trzecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.03.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Rada dla podłamanych - wystarczy chwilę poczekać i szukać .... Jak by ktoś chciał rad jak przeciągnąć budowę to służę radą http://autokacik.pl/images/graemlins/hahaha.gif To ja jestem na drugim miejscu przeciągania budowy http://autokacik.pl/images/graemlins/hahaha.gif trzecia Grupa przeciągaczy nam się kroi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 25.03.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Nie wiem czy nie bije wszystkich na glowe z tym przeciaganiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 25.03.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Rada dla podłamanych - wystarczy chwilę poczekać i szukać .... Jak by ktoś chciał rad jak przeciągnąć budowę to służę radą http://autokacik.pl/images/graemlins/hahaha.gif To ja jestem na drugim miejscu przeciągania budowy http://autokacik.pl/images/graemlins/hahaha.gif trzecia zero i połówkowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 25.03.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Szczęśliwi czasu nie liczą My będziemy szczęśliwi po przeprowadzce, to trzeba teraz gonić z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.03.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Nie wiem czy nie bije wszystkich na glowe z tym przeciaganiem Ojca chcesz pobić? 12.01.2000 - pozwolenie na budowę (ale zbieżność - urodziny żonki) 04.2000 - równanie terenu 08.05.2000 - wytyczenie budynku 09.05.2000 - wykopy pod fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.03.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 ojca nikt nie pobije, szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.03.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 ojca nikt nie pobije, szacun Pewnie do księgi rekordów Guiness to za mało, ale w sumie ciekawe czy na Forum jest większy guzdrała ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_Wilkszyn 25.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 podnoszę: Witam, Mam do sprzedania sporo dachówek BRAAS CELTYCKA BRĄZOWA LUMINO, które zostały mi na budowie: 560 sztuk dachówki podstawowej (14 'zgrzewek po 40 szt) 25 sztuk dachówki szczytowej prawej Dachówka w stanie idealnym (dachówki podstawowe są ciągle oryginalnie zafoliowane). Mogę sprzedać w bardzo dobrej cenie, więc jeśli ktoś robi dach z tej dachówki to może trochę kasy zaoszczędzić. Nie dysponuję żadnym transportem ani załadunkiem (ew. mogę za niewielkie pieniądze umówić jakiegoś widlaka, żeby palety włożył na pake). Najchętniej sprzedam całość za jednym razem. Dachówki można obejrzeć/kupić w Wilkszynie. Pozdrawiam, Krzysiek PS. Mam także do sprzedania 43 pustaki Terriva oraz 47 pustaków Porotherm 25 P+W oraz 54 pustaki Porotherm 11,5 P+W (Wienerberger) Chętnych proszę oczywiście o kontakt na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.03.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 ja tez prywate sieje a ja mam do odsprzedania wełne rockwool 5ke (superrock) - 6 opakowan drzwi blaszane zewnetrzne dachowke czarna braas celtycka lumino (sporo podstawowej i gasiorow) Kontakt 601676573 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_Wilkszyn 25.03.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 ja tez prywate sieje Ja bym nie siał gdyby bardzo popularna na tym forum Gaja wzięła te materiały ode mnie w komis tak jak obiecała.. (materiały zakupione u nich tyle, że sporo czasu temu) Może to będzie przestroga dla innych forumowiczow. Pozdrawiam, K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterka1719501090 25.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Chodzi mi o Hansgrohe (baterie) i Koło (wc, bidet, wanna) - na Allegro jest oferta goscia z Poznania i ma niezłe ceny, ale wolałbym wesprzeć lokalny Rynek (i dochadzą inne kwestie - można zobaczyć, wymienić, etc). Cortina, w Centrum Bielany A4. Pokaż im ceny z Allegro. W moim przypadku na większość ceramiki wyszły ceny podobne do "internetowych" a była też jedna sztuka tańsza niż hit z Ceneo Baterie w realu niestety średnio 30% wyższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 25.03.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Frankai, gdziez bym smiala. Szacun, szacun... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 25.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Mam pytanko...Gdzie we Wrocku można kupić najtaniej luksfery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 25.03.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Mam pytanko...Gdzie we Wrocku można kupić najtaniej luksfery Gdy kiedyś szukałem najtaniej było w Castoramie. Poszukaj jednak na forum, bo ktoś miał do oddania sporo za dobrą flaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 25.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Nie wiem czy nie bije wszystkich na glowe z tym przeciaganiem Ojca chcesz pobić? 12.01.2000 - pozwolenie na budowę (ale zbieżność - urodziny żonki) 04.2000 - równanie terenu 08.05.2000 - wytyczenie budynku 09.05.2000 - wykopy pod fundamenty wow, i jeszcze się nie wprowadziłeś? Toż to prawie 10 lat, w tym czasie wszystko chyba zdążyło się zmienić, począwszy od technologi, przez materiały, po ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 25.03.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Rada dla podłamanych - wystarczy chwilę poczekać i szukać .... Jak by ktoś chciał rad jak przeciągnąć budowę to służę radą http://autokacik.pl/images/graemlins/hahaha.gif To ja jestem na drugim miejscu przeciągania budowy http://autokacik.pl/images/graemlins/hahaha.gif trzecia Grupa przeciągaczy nam się kroi zapisuję się do grupy przeciągaczy miałem wprowadzać się przed świętami Bożego Narodzenia potem miałem wprowadzać się przed świętami prawosławnymi Bożego Narodzenia teraz okazuje się że nie wyrobię się przed Wielkanocą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.03.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 wow, i jeszcze się nie wprowadziłeś? A co - nie wolno? Jakiś problem? http://autokacik.pl/images/graemlins/tuk.gif Toż to prawie 10 lat, w tym czasie wszystko chyba zdążyło się zmienić, począwszy od technologi, przez materiały, po ceny... To co się najbardziej zmieniło to moje zarobki; zwłaszcza jak byłem na kontrakcie. Kolejna rzecz która się zmieniła, to wnętrze domu - zostało zaprojektowane, co więcej - standard wykończenia mi się zmienił. A technologia... Wcale nie aż tak, jak Ci się wydaje. Rozwiązania typu rekuperator, solary, pompa ciepła, też już wówczas były. Oczywiście teraz są trochę popularniejsze, bo jak to z nowinkami bywa - ceny spadają. Kojarzę, że wówczas wykonanie 30m odwiertu pod wymiennik pionowy, kosztowało 30 tys. zł. Ówczesne 30 tys. zł, to trochę więcej niż dzisiejsze. Głowy nie dam, że chodzi o 2000 rok, ale z pewnością nie później niż 2001.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 25.03.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Chodzi mi o Hansgrohe (baterie) i Koło (wc, bidet, wanna) - na Allegro jest oferta goscia z Poznania i ma niezłe ceny, ale wolałbym wesprzeć lokalny Rynek (i dochadzą inne kwestie - można zobaczyć, wymienić, etc). Cortina, w Centrum Bielany A4. Pokaż im ceny z Allegro. W moim przypadku na większość ceramiki wyszły ceny podobne do "internetowych" a była też jedna sztuka tańsza niż hit z Ceneo Baterie w realu niestety średnio 30% wyższe. potwierdzam dzisiaj kupowałem u nich kafelki to taki mi rabat dali że usiadłem a zbierałem oferty z kilkunastu miejsc na Dolnym Śląsku... polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.03.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 zapisuję się do grupy przeciągaczy miałem wprowadzać się przed świętami Bożego Narodzenia potem miałem wprowadzać się przed świętami prawosławnymi Bożego Narodzenia teraz okazuje się że nie wyrobię się przed Wielkanocą... Tylko tyle? 5 miesięcy poślizgu? No chyba że myślisz o BN w różnych latach Ja w 5 miesięcy miałem pod dachem i niektórzy już wierzyli, że w 1.5 roku się wprowadzę. Potem jednak zaczęły się zabawy w coraz dłuższe wyjazdy, wymyślanie żony, jak urządzić chatę i tych świąt nam uciekło, że ho, ho Wcale jednak nie żałuję. Ileż to rzeczy się dogłębnie przemyślało Jak ładnie nam chatka wyschła i osiadła, że nie wspomnę o spi... konstrukcji dachu, który roz... by mi chałupkę, gdybym faktycznie tylko jedną zimę się budował. No i ludziach z G.W. których bym nie poznał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts